Για ακόμη μία χρονιά η Δημοτική Αρχή, λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνικοοικονομική κατάσταση των πολιτών, προχώρησε στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Η πρωτοβουλία αυτή στέφθηκε με επιτυχία, παρ’ όλες τις ιδιαίτερες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία. Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προήλθε αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων, που δήλωσαν συμμετοχή στη συγκεκριμένη πολυετή πρωτοβουλία.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την στήριξη της οικογένειας και της παιδείας και λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές ανάγκες που υπάρχουν, προτίθεται να συνεχίσει την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και την νέα σχολική χρονιά. Η δράση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ξεκίνησε στον Δήμο μας κατά το έτος 2016 και συνεχίζεται με επιτυχία χάρη στην στήριξη των ευαισθητοποιημένων εθελοντών καθηγητών.
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε σχετικά: «Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου, οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε μαθητές των Λυκείων μας κατά το σχολικό έτος 2020-2021, και παρ’ όλες τις δυσκολίες που χαρακτήρισαν αυτή την σχολική χρονιά, κατάφεραν χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, να φέρουν εις πέρας με ιδιαίτερη επιτυχία το έργο τους“.
Ο Δήμαρχος, θέλοντας να ευχαριστήσει τους εθελοντές καθηγητές, ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, ΛΑΚΑΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΕΛΕΝΗ και ΤΣΑΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ και ως δείγμα εκτίμησης για το εθελοντικό έργο που προσφέρουν σε μαθητές που το έχουν ανάγκη, όπως και την επιστημονική κατάρτιση που προσφέρουν αφιλοκερδώς, παράθεσε ένα ευχαριστήριο γεύμα, ευελπιστώντας το αλληλέγγυο έργο των παραπάνω εκπαιδευτικών να γίνει παράδειγμα μίμησης και από άλλους συμπολίτες εκπαιδευτικούς μας.
(Στη φωτογραφία: Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αλεξάνδρειας, κος Στέφανος Δριστάς, μαζί με τους Εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, κατά την απονομή ευχαριστηρίων επιστολών).
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου στη Βέροια, όταν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό ανήλικης
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουνίου στην οδό Σταδίου στη Βέροια.
-
Την τύχη του στο τηλεπαιχνίδι του STAR ο «Τροχός της Τύχης», με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, δοκίμασε ο Παρασκευάς
-
Χώρος ψυχαγωγίας με μπιλιάρδα & ποδοσφαιράκια Κεντρικής 15 Βέροια
-
Ταυτοποιήθηκαν έξι άνδρες, όλοι τους Αλβανοί υπήκοοι Στα ίχνη σπείρας που ρήμαζε σπίτια στην Ημαθία έφτασε η ΕΛΑΣ αφού
-
Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία καταγράφηκαν στη οδό Μητροπόλεως, όταν σταματημένο όχημα προκάλεσε σοβαρές
-
Την ολοκλήρωση της επαγγελματικής της διαδρομής έπειτα από 43 χρόνια προσφοράς στην εκπαίδευση, ανακοίνωσε μέσω επιστολής η Διευθύντρια
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Γιώργος Πασιάδης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα 5:30 μ.μ.,
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Νίκος Ελευθεριάδης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 2:00 μ.μ.,
-
Διεκόπη η κυκλοφορία στον παράδρομο Μαλγάρων - Κλειδίου - Αύριο η αυτοψία





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.