Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τι έγινε στην μεγάλη βραδιά της Βέροιας

Στον έβδομο ουρανό παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι
Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιά επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η «Βασίλισσα» πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου, με τους παίκτες, τους προπονητές, την διοίκηση, αλλά και το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, να γίνονται ένα κουβάρι και να σηκώνουν τον κύπελλο στον ουρανό της Βέροιας. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Super League 2 - F.L. Λεωνίδας Λεουτσάκος. Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο Αλεξάνδρος Βεργώνης, ο οποίος, μετά από μια σπουδαία καριέρα ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Στις εξέδρες υπήρχαν αρκετοί οπαδοί που άναψαν πυρσούς και ζητωκραύγαζαν για την αγαπημένη τους ομάδα. 

Δείτε φωτογραφίες από την μεγάλη βραδιά της Βέροιας:






























3 σχόλια:

  1. Κάποτε αυτη η ομαδα ειχε φιλαθλους στις κερκιδες και σε αναλογες στιγμες το γηπεδο ηταν γεματο. τωρα ειναι μονο οι παικτες και η διοικηση! για να μην πουμε και παλι για τα χρωματα της φανελας! Τα χρωματα της "ΜΠΑΡΤΣΑΣ" οπως λεγαμε καποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κοσμος πρεπει να σταθει διπλα σε αυτην την υγιη προσπαθεια. Δε φταιει η διοικηση γ τα χρωματα το εχουμε πει 200 φορες. Η ισχυουσα νομοθεσια οριζει αλλαγη χρωματων. Λενε οτι αυτο θ αλλαξει μαλλον κ θ μπορει να παρει τα χρωματα της πισω η Βεροια. Μακαρι. Ως τοτε ομως θ εχουμε αυτα. Να ειμαστε κοντα στην ομαδα που με τις φετινες επιλογες της εδειξε οτι σεβεται το παρελθον της Βασιλισσας. Τσαλουχιδης Τρουπκος εκαναν σπουδαια δουλεια ως γνωστες κ φανηκε. Μακαρι ν δουμε κ τον Βεργωνη μαζι τους καποια ωρα.

      Διαγραφή
  2. Δεν βλέπω βυσσινί δεν βλέπω και το μπλε δεν είναι αυτή βασίλισσα δεν είναι Βέροια ολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ