Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φεύγεις για ΣΚ ή διακοπές; Στάση στο «Coffee go» για καφέ, ροφήματα και σνακ!

Στο μοναδικό drive through καφέ της Βέροιας!
• Παραγγελίες μέσω efood και box
• Τηλ. 2331062623 - 2331063222
Σαββατοκύριακο και ζέστη στη Βέροια και ετοιμάζεσαι για μια δροσερή απόδραση σε κάποια παραλία ή βουνό ή φεύγεις για τις διακοπές σου; Τι είναι αυτό που θα κάνει το ταξίδι σου πιο απολαυστικό; Μα φυσικά η στάση στο «Coffee go» για καφέ, κρύα ροφήματα και σνακ, χωρίς να χρειαστεί να ψάχνεις κάπου να σταματήσεις το αυτοκίνητο, χωρίς εκνευρισμό, χωρίς τα μπες - βγες, χωρίς να χρειαστεί καν να βγεις από το αυτοκίνητο. Γιατί στο «Coffee go» η παραγγελία σου έρχεται στο λεπτό στα χέρια σου, από το παράθυρο του οδηγού!


Κάντε την πιο άνετη και απολαυστική στάση στο «Coffee go» στη Ν.Π.Ο. Βέροιας Θεσσαλονίκης, το πρωτοποριακό και μοναδικό drive through καφέ της Βέροιας και επέλεξε τον αγαπημένο σου, εξαιρετικής ποιότητας καφέ, δροσιστικά smoothies, απολαυστικές σοκολάτες λευκή, bitter, ferrero και lila, κρύο τσάι σε διάφορες γεύσεις, καρπούζι, λίτσι, ρόδι, φράουλα, ροδάκινο και λεμόνι, όπως  επίσης και δ
ιάφορα σνακ, μπισκότα, παγωτά, πιτούλες και κρύα σάντουιτς, για να ικανοποιήσετε τις λιγούρες του ταξιδιού!


«Coffee Go»: Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης για drive through take away και τραπεζάκια.
Τηλ. Παραγγελιών: 2331062623

«Coffee Go Bridge»: Βλάχων Ηρωίδων 62, Προμηθέας, στην Γέφυρα Κούσιου, για take away και τραπεζάκια.
Τηλ. Παραγγελιών: 2331063222

• Παραγγελίες μέσω efood και box









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ