Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλοκαίρι στη Βέροια; «Cantina River» στο Φράγμα από το πρωί έως το βράδυ!

Ποιότητα στο φαγητό, άνετο πάρκινγκ, δροσιά, χαμηλές τιμές
Καλοκαίρι και έχεις μείνει στη Βέροια; Μη σκας! Απόλαυσε μίνι αποδράσεις από την πόλη με μια βόλτα μέχρι το φράγμα του Αλιάκμονα και το «Cantina River» που και φέτος έγινε το
απόλυτο καλοκαιρινό μας στέκι από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, για δροσιά, ποιότητα στο φαγητό και άνετο πάρκινγκ και φυσικά... χαμηλές τιμές!



Όποια ώρα της ημέρας και αν είναι, πάρτε το αυτοκίνητο και αποδράστε μέχρι το Φράγμα, σε έναν κόσμο δροσιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης στο «Cantina River», εκεί που οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές, η δροσιά μέσα στο πράσινο, δίπλα στο ποτάμι και κάτω από τα δέντρα είναι άφθονη, ο καφές πιο απολαυστικός, οι μπύρες πιο παγωμένες, τα κρέατα πεντανόστιμα και οι τιμές... «στον πάγο»!

Ανοιχτά από το πρωί, για το πρώτο πρωινό καφεδάκι, μέχρι αργά το βράδυ για τα ποτά και τα κοκτέιλ μας. Και στο ενδιάμεσο; Τσίπουρα, μπύρες, κρεατικά και σάντουιτς, σνακ, παγωτά και παγωμένα ροφήματα και τα Σαββατοκύριακα με σούβλες!


Ένας χώρος αναψυχής για όλους, μικρούς και μεγάλους, παρέες και οικογένειες, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας. Και με άνετο πάρκινγκ.

Το «Cantina River» αναλαμβάνει την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331091004 και κινητό 6944 412 707.

Cantina River
Στο Φράγμα του Αλιάκμονα
Βρείτε μας και στο facebook: Cantina River










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ