Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια εντοπίστηκε ΙΧ που χρησιμοποιήθηκε για κλοπή στην Πιερία

Οικογενειακή... σύλληψη - Στο τμήμα ο γιος, δικογραφία για τον πατέρα
Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν την Παρασκευή οι Αστυνομικοί στη Βέροια, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα που χρησιμοποιήθηκε για κλοπή. Συγκεκριμένα, οι Αστυνομικοί της Ημαθίας είχαν ενημερωθεί και αναζητούσαν όχημα το οποίο χρησιμοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουλίου στην Πιερία για κλοπή. Ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει το εν λόγω όχημα όταν αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα, χρηματικό ποσό 3.400 ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το όχημα εντοπίστηκε στη Βέροια την Παρασκευή, το οποίο όμως οδηγούσε ο υιός του δράστη. Ο οδηγός αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, προσπάθησε να διαφύγει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και συνελήφθη από τους αστυνομικούς για απείθεια, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού άνδρα που τέλεσε την κλοπή.

2 σχόλια:

  1. Οι γύφτοι απο την Βέροια θα πάνε σε άλλο νομό ή γεωγραφικό διαμέρισμα για να κλέψουν και οι δικοί τους θα έρθουν σε εμάς. Έτσι λειτουργούνε και με τα φρούτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι ρατσιστής, φασίστας, ξενοφοβικός και αντιπρόσωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ