Quantcast

http://picasion.com/

Βοργιαζίδης: «Ανοδική τάση κρουσμάτων στον δήμο Βέροιας»

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατ' οίκον

Η ενδέκατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας για το 2021 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή μέσω τηλεδιάσκεψης. Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, αναφέρθηκε αρχικά στον κορωνοϊό και την επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος Βέροιας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος και με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα κρούσματα παρουσιάζουν μια σαφή άνοδο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα ενεργά κρούσματα στον δήμο Βέροιας την Δευτέρα 28/6 ήταν 6, την Δευτέρα 5/7 ήταν 5, την Δευτέρα 12/7 ήταν 16, ενώ την Δευτέρα 19/7 ήταν 18. «Υπάρχει μια προφανής αύξηση στον δήμο μας. Είμαστε σε καλή θέση σε σχέση με την Αττική και τα νησιά αλλά υπάρχει μια σαφής ανοδική τάση», σχολίασε ο Δήμαρχος.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς κατ' οίκον που ξεκινούν στον δήμο Βέροιας, λέγοντας πως ο δήμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της 3ης ΥΠΕ για παραχώρηση οδηγού και οχήματος, προκειμένου να γίνονται από νοσηλευτές οι εμβολιασμοί κατ' οίκον. Σύμφωνα με την ενημέρωση, η πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει ανοίξει και αφορά σε άτομα κατάκοιτα κτλ. που δεν μπορούν να μετακινηθούν για να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα.

5 σχόλια:

  1. Ξεπέρασε και τον Χαρδαλιά ο Δήμαρχος Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε δήμαρχε...άντε σε καμιά ταβέρνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχώς και δεν θα μείνουν μόνο τόσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι αναξιος να βρισκεσαι στην θεση του Δημάρχου.κ δεν εξυπηρετείς το συμφερον του ελληνικου λαού κ δη του Βέροιας..προσκυνημενε ραγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ