Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στηρίζει Λοβέρδο η Ημαθιώτισσα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος θα διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, έχει πλέον την στήριξη και της Εύας Καϊλή. Η ευρωβουλευτής με καταγωγή από την Ημαθία, σε συνέντευξη της στο «Καρφί», ανακοίνωσε πως θα ψηφίσει τον Ανδρέα Λοβέρδο για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Αμέσως μετά ο κ. Λοβέρδος μέσω tweet την ευχαρίστησε τονίζοντας «Μαζί για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα». Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Χ.Δρούζιας: Πρόσφατα ταχθήκατε «ανοιχτά» υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Ποια στοιχεία ξεχωρίζετε στον Ανδρέα Λοβέρδο σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψηφίους;

Εύα Καϊλή: Η πρόεδρος μας πριν γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε Υπουργός στην συγκυβέρνηση αναλαμβάνοντας βάρη και ευθύνες που δεν μας αναλογούσαν με πυξίδα το εθνικό συμφέρον. Ο συνάδελφος μου στο ΕΚ υπήρξε Γραμματέας της περιόδου του εκσυγχρονιστικού ρεύματος όταν εκείνο μετασχημάτιζε την ελληνική κοινωνία βάζοντας την σε κεντρική θέση στην Ε.Ε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ως υπουργός ανήκει στους προοδευτικούς μεταρρυθμιστές του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας παρακαταθήκη στην χώρα το νομοθετικό του έργο, ενώ είχε σαφή θέση απέναντι στην Συμφωνία υποτέλειας των Πρεσπών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Στις νέες εκλογές 2021 ένα ισχυρό πατριωτικό και προοδευτικό πρόσημο είναι πραγματικά όσα οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ περιμένουν να εκφράσουμε. Ο Τσίπρας έδειξε να ανησυχεί με την δυναμική του Ανδρέα Λοβέρδου για δυο λόγους.

Πρώτον γιατί η άνοδος των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές σημαίνει αλλαγή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερον, θα σημαίνει το τέλος του αντισυστημικούκύματος που τον έκανε πρωθυπουργό. Άλλωστε, όπως είπε δελφίνος του ΣΥΡΙΖΑ, η κανονικότητα δεν προσφέρεται για ιδεοληπτικές κυβερνήσεις της Αριστεράς - τύπου ΣΥΡΙΖΑ, πόσο μάλλον όταν η κενή πολιτικού περιεχομένου ανανέωση κάηκε από τον Τσίπρα.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου: Εύα Καϊλή, @EvaKaili μαζί θα προχωρήσουμε για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα! Ευχαριστώ για τη δημόσια στήριξη σε συνέντευξη στο @tokarfi και τον Χ.Δρούζια #Andreas


10 σχόλια:

  1. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτοι ειναι Σοσιαλιστες, δεν χρειαζεται η ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στηρίζουν Λοβέρδο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ,ώστε να συγκυβερνήσει με τον Κούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ’ το Νησελούδι κατάγεται η Εύα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφυγε ο Μπαντερας αλλα εμεις εχουμε Λοβερδο
    . Εχουμε και πανεμορφη κοπελα. Απλως δεν εχουμε ΠΑΣΟΚ. Σιγα τα ωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να είσαι όμορφη είναι συνώνυμο της επιτυχίας στο μόντελινγκ,όχι απαραίτητα στην πολιτική. Αυτό για αυτούς που την στέλνουν στην βουλή ή ευρωβουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πια όμορφη βρε τραχαναδες την δουλειά της κάνει μπαγλαμαδες,φέρτε την στην αγκάθια να πιούμε καμια ρετσίνα κ να την βγάλουμε γούστα να ταξουμε κ καμιά 200 ψήφους κ να γουστάρουμε, αρνιά ότι να είναι είστε βρε μπε ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά δεν φτάνει τόσα χρόνια που μας έσωσαν η Φώφη και ο Λοβέρδος; Φτάνει τόσο, ας είναι καλά, αλλά ας μας αφήσουν ήσυχους. Αν ξανά βγει Πρόεδρος ένας από αυτούς τους δύο εμένα να με ξεγράψουν, αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Εύα το 2017 στήριζε ανοικτά τον Ανδρουλάκη με σειρά επαφών αλλά και περιοδειών, το ίδιο και οι λεγόμενοι εκσυγχρονιστές και το βενιζελικό μπλόκ του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα όλοι αυτοί «αφήνουν» τον Ανδρουλάκη για τον Λοβέρδο. Ο Λοβέρδος μας αναφέρει η Καϊλή “ εκφράζει την πατριωτική και μεταρρυθμιστική γραμμή”! Το πιο ανήκουστο όμως στην πρόσφατη συνέντευξη της είναι ότι δίνει θετικό πρόσημο στον Κυρκιάκο , βρίσκοντας τον μάλιστα και συμπαθέστατο. Άκουσον, άκουσον… με αυτά τα τερτίπια και θεωρήσεις το Κινάλ στις επόμενες εκλογές θα παλεύει να μπει στην βουλή. Τότε η μόνη τους σωτηρία θα είναι να συγκυβερνήσουν με την ΝΔ όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν (υπόψιν, με ηγεσία το βενιζελικό μπλόκ). Ας τα αφήσουν λοιπόν αυτά και άμα θέλουν να έχουν μια προοπτική στο μέλλον ας δράσουν διαφορετικά. Έλεος πια με αυτούς τους γέροντες εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαν να βλεπω Νεοδημοκρατες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ