Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε φούρνο στην Μάρκου Μπότσαρη

Τέλος καλό, όλα καλά
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας έπειτα από κλήση που δέχθηκε για πιθανή φωτιά σε φούρνο κοντά στην Αγία Παρασκευή. Ήταν περίπου στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου 2021, όταν ένοικος μονοκατοικίας επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη είδε καπνό να βγαίνει από την πίσω πλευρά φούρνου που λειτουργεί στο ισόγειο και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε αμέσως στο σημείο με δύο οχήματα και 6 Πυροσβέστες. Αμέσως ειδοποιήθηκε και ο ιδιοκτήτης του φούρνου, ενώ στο σημείο έσπευσαν μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η Τροχαία, προκειμένου να συνδράμουν στην Πυροσβεστική για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.



Από την πρώτη αυτοψία των Πυροσβεστών 
στην μονοκατοικία και πέριξ του φούρνου δεν διαπιστώθηκε κάποια φωτιά, κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν έφτασε ο ιδιοκτήτης και κατάφεραν να εισέλθουν στην επιχείρηση οι Πυροσβέστες. Τέλος καλό, όλα καλά.





1 σχόλιο:

  1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΠΝΟ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΥΦΟΥ, ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΥΡΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ