Quantcast

http://picasion.com/

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έκαναν αρνητές εμβολίων στη Βέροια

Αντιδρούν στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού
Συγκέντρωση κατά του εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουλίου στο κέντρο της Βέροιας. Περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Δημαρχείου, αντιδρώντας στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, αλλά και στα περιοριστικά μέτρα, ενώ έγιναν αναφορές σχετικά με την υγειονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας. Ακούστηκαν απόψεις κατά των εμβολίων και γενικότερα κατά της σημερινής κυβέρνησης. Σημειώνεται πως στην συγκέντρωση, οι παρευρισκόμενοι δεν φορούσαν μάσκες προστασίας. 


Παρόμοιες συγκεντρώσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις της χώρας, με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, να έχουν την μερίδα του λέοντος.

79 σχόλια:

  1. και εμβολιο εξυπναδας να υπηρχε, αυτοι θα το αρνιοντουσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εεμβόλιο εξυπνάδας Να υπήρχε και να έκανες, πάλι Σtόκος θα ήσουν!!

      Διαγραφή
  2. Περισσότεροι από ΠΑΜΕ κλπ Γιατί βάλατε μαύρο στις φάτσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αποτελέσματα σε 14 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα αποτελέσματα τα τρωμε στην μαπα απο τοτε που βγαλατε αυτον τον τσαρλατανο πρωθυπουργο

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2021 - 12:02 π.μ.

      Άλλος από δω που συνεχίζει να πολιτικοποιεί την πανδημία. Ενώ αν έβγαινε άλλος για πρωθυπουργός θα ήμασταν στα καλύτερά μας.

      Διαγραφή
    3. Πολυ καλυτερα θα ημασταν. Τωρα φατε τον στη μαπα και καλη χωνεψη. Τον Κουλη που αποκαλεσε τη συμφωνια των Πρεσπων σημαντικη και ιστορικη και που εδωσε προαγωγη στους αξιωματικους στο Ματι. Ασπρο ΠΑΤΟ!

      Διαγραφή
  4. Αρνητές των εμβολίων μέχρι να δουν την πόρτα της εντατικής.....μετά αρχίζουν τα παρακάλια στους γιατρούς, και οι προσευχές στο θεό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μείνε σπίτι σου γιατί τώρα ο κορωνοκούλης θα σε φωνάξει για την δόση 120. Εδώ μιλάμε για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, 2021 ζούμε αυτόν τον εξευτελισμό, αυτά τα απάνθρωπα πράγματα και απλά όσο πάει και το χειροτερευουν . Εδώ δεν έχει τέτοια φίλε εφόσον εσύ σώθηκες όπως νομίζεις από το εμβόλιο τότε κάτσε στα αυγά σου και ραψτο , αν εσύ γουστάρεις να σε καταπατανε τότε μείνε εκεί και μην μιλάς εμείς θα βγούμε έξω και θα φωνάξουμε. Κάνε και κανένα μπεεεεεε , σαν καλό πρόβατο

      Διαγραφή
  5. Βγήκαν όλοι οι μπολιασμένοι να μιλήσουν. Ξαφνικά χάρηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρήκαμε απ' την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα εμβόλια, όχι τώρα.

      Διαγραφή
  6. Δεν είναι αρνητές. Ζητούν ελευθερία στην επιλογή του βελονιάσματος και όχι επιβολή με φασιστικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή όλοι αυτοί είναι υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί ή ανήκουν στα σώματα ασφαλείας; Έχω τις αμφιβολίες μου.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΡΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΝΟΣΗΣΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ "ΘΑ ΖΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΩ"

      Διαγραφή
    3. @Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2021 - 1:37 π.μ.

      Χαχα, στην ίδια αμφιβολία θα είσαι και εσύ.

      Διαγραφή
  7. Το πρόβλημα που δεν καταλαβαίνετε εσείς οι "πολλοί έξυπνοι" οπαδοί του εμβολίου, είναι οι ελευθερίες που σιγά σιγά περιορίζονται. Ο αναγκαστικός εμβολιασμός μόνο πολύ "μαύρα" καθεστώτα φέρνει στο μυαλό και είναι μόνο η αρχή του παγόβουνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο υπάρχετε εσείς οι "πιο έξυπνοι" πρέπει να περιοριστούν οι ελευθερίες σας...

      Διαγραφή
  8. Αν είχαν καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και τους παρουσίαζαν ένα εμβόλιο για το οποίο η εταιρεία που το ανακάλυψε τους έλεγε ότι θα σωθούν από το θάνατο ενώ το ίδιο τους έλεγε και ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας θα το έκαναν ή και πάλι θα ήταν αρνητές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το οτι παρόμοιαζεις τον καρκινο με τον κορονοιο δείχνει ποσο έξυπνος και λογικος και ενημερωμένος εισαι....4000000 θάνατοι σε δυο χρονια στα 7.500.000.000 δις πληθυσμό κανε λιγο τα μαθηματικά να δω κατι... εμβόλιο ηπατίτιδας αμερικη καταγεγραμμένος θανατος απο το 2014 μεχρι το 2019 1 εμβόλιο που σ πλασάρουν καταγεγραμμένοι θανατοι σε κατι μήνες 35.000 επίσημα στοιχεία....για πες μ λιγο πως θα χτιστεί τεύχος ανοσιας απο την στιγμη π μεταδίδεις και κολας κανονικα....για πες μ λιγο τι γίνετε στο Ισραήλ στις μεθ με τους εμβολιασμενους...πριν μιλήσεις ενημερωσου...

      Διαγραφή
    2. Σοβαρά τώρα, συγκρίνεις τον καρκίνο με τον κορωνοιο; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;

      Διαγραφή
  9. Εσείς που γράφεται γιατί γράφεται ανώνυμα;!! Αφού δεν είστε αντιεμβ*ολιαστές και κρίνεται τον καθένα για τις επιλογές του;!! Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και όχι με των άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαγορεύεται να εκφράζουμε την άποψή μας δημόσια; Και αυτοί που μαζεύτηκαν στο δημαρχείο αυτό δεν έκαναν; Και δεν ασχοληθήκαμε με τα προσωπικά κανενός. Πρόκειται για δημόσια υγεία και το καλό του γενικού συνόλου.

      Διαγραφή
  10. Δεν είναι ωραίο να διαχωρίζεις τον κόσμο με τέτοιο τίτλο! Υπάρχουν άνθρωποι που είναι αντίθετοι στα μέτρα και την υποχρέωση τους. Εμβόλια κάναμε όλοι μικροί και μεγάλοι, όχι όμως υπό αυτές τις συνθήκες αλλά ούτε και πειραματικά εμβόλια με νέα σύνθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε πάτε καλά. όπως να νε το γράφει και ο βεροιωτης. Με εκβιαζμους και μαλακιες σε πιέζουν να κανείς το εμβόλιο ενώ δεν είναι υποχρεωτικο. ρε πάμε καλά?? και καλά για την υγεία μας.Μας έχουν βγάλει το αλφαβητάρι της μετάλλαξης. Έχει καταντήσει το θέμα για γέλια πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά κάνουν και αντιδρούν όσοι δε θέλουν να εμβολιαστούν, δικαίωμά τους να αρνούνται το εμβόλιο, δικαίωμά τους και να διαδηλώνουν. Ωστόσο ας δώσουν τα στοιχεία τους, ώστε αν χρειαστούν νοσηλεία λόγω κορωνοϊού να τους αφήσουν να γιατρευτούν στο πεζοδρόμιο από τους ομιλητές της συγκέντρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ Σ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ <> ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΔΕΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Κ.Λ.Π ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΣΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΗΣΙΕΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

      Διαγραφή
    2. εσυ παιρνεις βραβείο εξυπνάδας... να μην φορολογούμε κιόλας για την υγεία αν το πας ετσι...και να διπλασιαστεί το κόστος το δικο σου..πως το βλέπεις?

      Διαγραφή
    3. Αυτοί δεν πληρώνουν κρατήσεις για την υγεία κάθε μήνα; Για να επωφελούνται όλοι από το ΕΣΥ ακόμα και αν οι ιδιοι δεν αρρωστήσουν ποτέ σε όλο τον βίο τους.

      Διαγραφή
  13. Το καταφέραμε όλοι μας να μαλώσουμε μεταξυ μας και τίποτε δεν είναι πιο επικίνδυνο από αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Θεός να μας λυπηθεί αν και δεν το αξίζουμε! Τα Γεγονότα και τα Γραμμένα ήρθαν και ας μην θέλουν πολλοί να το καταλάβουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όποιος θέλει να ζήσει κάνει το εμβόλιο.
    Οποίος θέλει να πεθάνει δεν το κάνει.

    Οποίος θέλει να επιβάλει στον αλλο τι θα κάνει, και το επιδιώκει αυτό με προπαγάνδα στα αργυρωνητα μέσα μαζικης εξαπατησης με δημοσιογράφους πληρωμένους, και περιορισμό ελευθεριών σε όσους δεν θέλουν, είναι φασίστας του κερατα.
    Και είναι φασίστας του κερατα, γιατί ο κανονικός φασίστας ο παραδοσιακός, επιβάλλει δια της βίας, η δια του όπλου, ένω ο κερατας δια της διχόνοιας, συμφέροντος, κουτοπονηριας, προπαγανδας, παρανοιας.

    Το πρόβλημα δεν είναι δημόσιας υγείας. Πλέον.
    Υπάρχει εργαλείοποίηση του ζητήματος.
    Παγκόσμια βάση πολιτικών και οικονομικών ισορροπιών.
    Οποίος δε το αντιλαμβάνεται είναι ανισοροπος, όχι αρνητής η υπέρμαχος εμβολίου.
    Αν ήταν πλέον πρόβλημα υγείας δε θα αρνούνταν εισαγωγή ρωσικού και κινέζικου εμβολίου η Ευρώπη και ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας θα είχε επιβάλλει τα εμβόλια να είναι ελεύθερα για παραγωγή ώστε να σωθεί ο πλανήτης και οχι κλειδωμένα σε εταιρίες για να πλουτίζουν.
    Γειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκτος από τις 2 πρώτες σειρές, που δεν ισχύουν, στα άλλα καλά τοποθετείσαι.

      Διαγραφή
  16. Κορινοηλιθιοι και Μακονομαχοι βγήκαν να γελοιποιηθουν για ακόμη μια φορά!! Κίνδυνος για την δημόσια υγεία έλεος πια!
    Με το εργασιακό όλα καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΡΩΝΟΤΡΟΛ,ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ 10.000€ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ,ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΑΣ..

      Διαγραφή
  17. Σαν συγκέντρωση πανεπιστημιούχων ΕΠΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί βάλατε μαύρο στα προσωπα; θέλουμε να ξέρουμε ποιους να αποφεύγουμε στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή επιτυχία στην Αρειαναρα μας την Πέμπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οταν δεν ξερετε τι αποκαλειται κοβιντ ωστε να παρετε κ τα αναλογα μετρα οπως το να ΜΗ φορατε μασκες, να ΜΗ κανετε τεστ, να ΜΗ κανετε εμβολια γριπης κ κοβ, λογικο να βλεπετε με στραβο ματι τους "αρνητες"... Τα συμπτωματα που παθαινουν οσοι "κολλανε" οφειλονται στο οξειδιο του γραφενιου που περιεχεται στις ιατρικες μασκες στα τεστ κ στα εμβολια στα οποια εχει ανιχνευθει σε μεγαλες ποσοτητες κ ειναι ακρως τοξικο προκαλωντας θρομβωσεις κ δηλητηριαζοντας τον οργανισμο... κ μονο η μασκα που φορατε κ βαμβακερη να ηταν κ να μην ειχε το γραφενιο, σας μειωνει την οξυγονωση του αιματος κ υπολειτουργει ο οργανισμος σας... σε εξεταση μασκων βρεθηκαν βακτηρια που συσσωρευονται απο την υγρασια κ την εκπνοη co2 κ προκαλουν βακτηριακες πνευμονιες... ολα αυτα σας τα βαφτισαν κοβιντ κ τα προκαλειτε μονοι σας στον εαυτο σας... με τα δε εμβολια σας βαλανε κ κατασκευασμενο ιο με την πρωτεινη ακιδα που καταστρεφει με καθε δοση το ανοσοποιητικο σας κ αυτος ειναι ο υπαρκτος κ επικινδυνος ιος που νοσειτε ξαφνικα μες το κατακαλοκαιρο οι "πληρως" εμβολιασμενοι! Ετσι απο περιεργεια ψαξτε το λιγο... αντικειμενικα μονοι σας... κ για τις μασκες πώς λειτουργουν κ τι προβληματα προκαλει η ελλειπης οξυγονωση του αιματος κ σε τι συνθηκες υγρασιας ευδοκιμουν τα βακτηρια κ τι ειδους πνευμονιες υπαρχουν κ ποσο φονικη μπορουσε να γινει η κοινη γριπη σε ευπαθεις κ αν νοσουν κ μπαινουν σε μεθ πληρως εμβολιασμενοι... μην κοιτατε τα καναλια μονο που πληρωθηκαν απτο κρατος για να δειξουν αυτα που τους ειπαν... ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουάου!!!!Τι μας είπες τώρα....Δηλαδή οι καρκινοπαθείς,μιλάω για πριν τον κορονοιό που φορούσαν μάσκα για να προστατευτούν μην κολλήσουν καμιά ίωση έκαναν λάθος;;;;Λες όσοι πέθαναν,να πέθαναν από αυτό που βγάζει η μάσκα;;;Δεν θυμάμαι και πως το είπες..για πες μου γιατρέ μου...

      Διαγραφή
    2. Τα έχετε χάσει τελείως ε; Έλα πες σοβαρά τώρα...

      Διαγραφή
  21. Προς τι το μαυρο στα πρόσωπα? Εαν ήθελαν οι ιδιοι να κρυφτουν δε θα διαδήλωναν καταμεσής του δρόμου. Κακώς κρύβετε τα πρόσωπά τους. Καλό θα ήταν να ξέρουμε από ποιούς κινδυνεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας επιβληθούν πρωτα στους χιλιάδες Πακιστανούς Αφγανούς και όλους τους μετανάστες που έχουν μπει στη χώρα μας με τόσες αρρώστιες συν ότι βιάζουν, σκοτώνουν ληστεύουν.... Κουλη όταν θα καταφέρεις να επιβληθείς κ εμβόλια σεις κ το τελευταίο από δαυτους θα το κάνω κ εγώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάλλον όλοι αυτοί που γράφετε δεν έχετε χάσει δικό σας άνθρωπο από τον ιό.Ας έρθει στην πόρτα σας και μετά να δω τις θεωρίες σας.Εστω και μισό να καλύπτει το εμβόλιο φτάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν είμαστε αρνητές και ο χαρακτηρισμος αυτός, μαζί με όλες τις προσβολές αποτελουν bulling. Δεύτερον, όλοι όσοι κάνατε το εμβόλιο το κάνατε καθαρά για να προστατέψετε τον εαυτό σας. Μην παριστάνετε τους προστάτες όλου του κόσμου. Για εσάς το κάνατε διαφορετικά θα είχατε κάνει κάτι τόσα χρόνια, προ covid, για όλους αυτούς που υποφερουν από την οικονομική εξαθλίωση. Μην παρουσιάζετε κάτι που κάνατε για τον εαυτό σας και μόνο ως μια ηρωική πράξη. Τρίτον, σε εσάς που αναφερθήκατε σε ενδεχόμενες μελλοντικές νοσηλείες, πως γνωρίζετε ότι όλοι εμείς θα νοσησουμε σίγουρα, ότι θα είμαστε έξω από τα νοσοκομεία και θα παρακαλάμε και ότι δεν θα συμβεί το αντιθετο; γνωρίζετε το μελλον; Τέταρτον, η συνάντησεις είχαν ως κεντρικό θέμα την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιώματων μέσω του εμβολίου και των σελφ τεστ. Πέμπτον, έχουμε δημοκρατια και αυτό σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα να συγκεντρωθούμε, να συζητήσουμε δημοσια και να διαδηλωσουμε για οποιαδήποτε αδικία και κατάπαταπατηση δικαιωμάτων ανθρωπίνων αλλά και εργατικών, θεωρούμε ότι λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Και τέλος, εμείς δεν σας πιάσαμε πότε μα ποτέ να αποκτήσετε την ίδια ιδεολογία με εμάς και να μας ακολουθήσετε εσείς γιατί επιμένετε τοσο; Κάνατε το εμβόλιο και είσαστε προστευμενοι σύμφωνα με την δική σας ιδεολογία. Δεν θα στερηθειτε τίποτα σύμφωνα με τη κυβέρνηση. Γιατί αυτή η επιθεση; Σταματήστε την επίθεση γιατί πολύ φοβάμαι ότι αργότερα θα γλυφεται εκεί που τώρα φτυνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζώααααα,πάτε σε άλλο πλανήτη
      ουστ,μας κουράσατε πάρα πολύ...ξαναουστ

      Διαγραφή
    2. Δεν κάναμε το εμβόλιο για να προστατέψουμε μόνο τον εαυτό μας. Ο εμβολιασμός είναι νομίζω ο μόνος επιστημονικός τρόπος για την εξάλειψη του ιού. Εμβολιαστήκαμε με αυτό τον σκοπό: για να τελειώσει όλο αυτό. Άρα έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους στενούς ανθρώπους γύρω μας και το γενικό σύνολο. Ή τουλάχιστον με αυτό το σκεπτικό λειτουργώ εγώ.

      Αυτό που λες για την οικονομική εξαθλίωση, συγκρίνεις τον εμβολιασμό (που ήταν και δωρεάν) με κάποια οικονομική δωρεά προς κάποιους; Δεν είμαστε όλοι σε θέση να κάνουμε δωρεές, μακάρι να ήμασταν. Και ποτέ δεν το θεωρήσαμε ηρωική πράξη, το θεωρήσαμε λογική πράξη.

      Κανείς δεν σου στέρησε το δημοκρατικό σου δικαίωμα να διαδηλώνεις, να φωνάξεις, κτλ. Καλά έκανες και εγώ μαζί σου. Αλλά υπάρχει κάτι που λέγετε δημόσια υγεία. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να παίρνεις άλλους στο λαιμό σου. Στη χθεσινή συγκέντρωση δεν φορούσε κανείς (απ' όσους είδα) μάσκα. Πώς γνωρίζεις ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν υγιείς και δεν έγινε καμία διασπορά; Αν γίνει καμία στραβή και οδηγηθούμε σε τοπικό lockdown θα αναγκαστώ να σταματήσω απ' τη δουλειά για ακόμη μία φορά.

      Και τέλος για την ιδεολογία που αναφέρεις ότι "εσείς" δεν προσπαθείτε να την περάσετε, και μόνο που κάνετε συγκεντρώσεις αυτό δείχνετε, ότι προσπαθείτε να περάσετε τα πιστεύω σας σε τυχών αναποφάσιστους. Όταν ακούγονται οι ιδέες και τα πιστεύω κάποιων δημόσια (όχι μόνο για την πανδημία αλλά και για άλλα θέματα όπως εργασιακό, κτλ) γίνεται με σκοπό να ακουστούν οι ιδέες τους και η γνώμη τους, αλλιώς ποιος ο λόγος να τα φωνάζεις δημόσια;

      Αυτά, φιλικά.

      Διαγραφή
    3. 1. Όλα τα συνταγματα του κόσμου και κυρίως μετά τον β παγκόσμιο πόλεμο λένε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει δημοσια υγεία αν δεν υπάρχει πρώτα η ατομική. Μετά από το απαρτχάιντ λες να να το γράψανε ασχετοι; λες να μην το είχαν σκεφτεί; ή μήπως το είδαν το έργο ξανά και για αυτό το έγραψαν έτσι; Για την δημόσια υγεία δεν μιλούσε ο μεγκελε; Για το υγιές ανώτερο είδος δεν έκανε οτι έκανε;
      2. Όταν βγαίνεις στα μαγαζιά της πόλης διπλα στο κάθε άγνωστο που κάθεσαι η περνάς από δίπλα του χωρίς την μασκουλα σου δεν φοβάσαι; εκεί η διασπορά δεν υφίσταται;
      3.Απο τα μέσα που ήδη ενημερώνεσαι δεν έχεις δει τα ρεπορτάζ για τις δύο πιο εμβολιασμενες χώρες του κοσμου; τι δεν θα στα έχουν πει; στα έχουν πει. Για ρίξε μια ματιά.
      4. Για το δημόσιο καλό τάισες κάποιον που δεν έχει να φαει;να ανεβάσει το ανοσοποιητικο του πιο ψηλά και να είναι υγιείς; πήρες στο σπίτι σου κάποιον άστεγο να μην κρυώνει και αρρωσταίνει και αρρωσταίνει και την δημόσια υγεία; Σε ενδιέφερε αν οι διπλανοί σου έκαναν κάποιο εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας, μηνιγγίτιδα, διφθερίτιδας, τετάνου, κοκκύτη, πολιομυελιτιδας,αιμοφιλου ινφλουεντζας, πνευμονιοκοκκου,ιλαράς, ερυθράς, παρωτιτιδας,ανεμευλογιας, φυματίωσης ακόμα ακόμα και της γρίπης; ψάξε και δες την θνησιμότητα και σύγκρινε.
      Και εντελώς φιλικά και ανθρώπινα σε πειραζε να περιμένεις το έτος 2023 να αδειοδοτηθουν (ΑΝ) και με καθε γνώση που χρειάζεται να πας να το κάνεις; Εγώ τότε θα πάω.

      Διαγραφή
    4. Σε ντουβάρια μιλάς ! Δεν καταλαβαίνουν τι τους λες...

      Διαγραφή
    5. Θα συμφωνήσω. Δε σε καταλαβαίνουν!

      Διαγραφή
  25. Είμαι και εγώ αρνητής. Όταν με χαρακτηρίζουν αρνητή, τους λέω ότι αυτοί είναι γίδια και έτσι πατσίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ένας γνωστός μου τοξικομανής, όταν τον αποκαλούν τοξικομανή,τους λέει καρναβάλια και αρλεκίνους και πατσίζει...

      Διαγραφή
    2. Είσαι επικίνδυνος...να μην πω τίποτα άλλο

      Διαγραφή
  26. Θα ερθει η ωρα σας μπολιασμενοι. Και δεν το παρακαλω απλα θα ερθει η ωρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες ρε επιστήμονα, τι ακριβώς θα γίνει; Δίδαξε λίγο τους άλλους που δεν ξέρουν τι λένε.

      Διαγραφή
    2. Είπε ο Αντών΄ς με τρία Μάστερ Βιοφυσικής....

      Διαγραφή
    3. Θα γίνουμε φυσικοί μαγνήτες...

      Διαγραφή
    4. Ειλικρινά σε λυπάμαι...

      Διαγραφή
  27. ΞΑΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βεροιώτη ξέχασες μια λέξη αντιδρούμε στον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να μην το κάνετε το εμβόλιο εσείς οι επιστήμονες που μαζευτηκατε στην πλατεία, αλλά βρείτε τρόπους να μην κυκλοφορείτε ανάμεσα μας, απομονωθείτε γιατί με τα μυαλά που κουβαλάτε δεν υπάρχει σωτηρία. Γίνετε μπουρδέλο μεταξύ σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κύριοι και κυρίες
    Έχουν πεθάνει από τον ιό αρνητές και μη.
    Με μάσκα και χωρίς μάσκα. Τηρώντας τα μέτρα και μη τηρώντας τα μέτρα...ανεμβολιαστοι όμως όλοι όσοι πέθαναν και κανείς εμβολιασμένος. Το θέλουμε η όχι το εμβόλιο είναι η σωτηρία.
    Φόβο Θεού να έχουμε και σεβασμό στον συνάνθρωπο.
    Καλή φώτιση σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πόσο καθυστερημένοι είστε εσείς που μαζευτηκατε στην πλατεία ; Πιο εύκολα συνεννεεισαι με ζώο παρά με αρνητής !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όλη η "επιστημονική κοινότητα' της Βέροιας μαζεμένη... Σούργελα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν υπάρχει σωτηρία...η βλακεία είναι ανίκητη για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τελικά μας ψεκάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λαοθάλασσα !!! Την επόμενη φορά να μαζευτήτε στο γήπεδο της Βέροιας να βοσκάτε κιόλας χορταράκι... ΖΩΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είχα την εντύπωση ότι πειράματα γίνονται μόνο σε ποντίκια και αρουραίους, όμως βλέπω αντικατέστησαν τα συμπαθή τρωκτικά με πρόθυμους εθελοντές. Καλή τύχη και ανοσία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αρνητες κ σκατα στα μουτρα σας..
    Ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης,κομματοσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ