Quantcast

http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: Παραιτούμαι από τις νόμιμες αξιώσεις μου

«Κόκκινο πανί» για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λάζαρος
Στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου φαίνεται πως έχει μπει ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης μετά τις κόντρες του με πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική κατά του Νίκου Παππά. Σε σκληρή ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κατηγορεί ως «διπλοθεσίτη», υπόθεση για την οποία ο βουλευτής Ημαθίας δικαιώθηκε στο εκλογοδικείο, αλλά και επειδή συμμετέχει σε προσφυγή οικονομικών αξιώσεων της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας της οποίας είναι μέλος. Απαντώντας ο κ. Τσαβδαρίδης δηλώνει με ανακοίνωσή του πως αποποιείται του δικαιώματος δικαστικής διεκδίκησης των νόμιμων αξιώσεών του, «προκειμένου να μην χρειάζεται να αναλώσω ξανά εαυτόν σε απαντήσεις για περί όνου σκιάς ψευδοκατηγορίες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με εγκαλεί επειδή από κοινού με όλους τους δικηγόρους της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας έχουμε παραπέμψει στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης μία κοινή αξίωσή μας από τον Δήμο της Βέροιας.

Κατηγορούμαι δηλαδή γιατί, θέλοντας από συναδελφική αλληλεγγύη να στηρίξω μία ομαδική ενέργεια της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας, προσέφυγα από κοινού με τους συναδέλφους μου στη δικαιοσύνη, όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά του.

Ίσως όμως, αποπειρώνται να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου, γιατί μάλλον ενοχλώ ως ενεργό μέλος της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις του πρώην Υπουργού ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Παππά στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Θεωρώ τίτλο τιμής να ενοχλώ κοινοβουλευτικά και πολιτικά το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ. Και προκειμένου να μην χρειάζεται να αναλώσω ξανά εαυτόν σε απαντήσεις για περί όνου σκιάς ψευδοκατηγορίες, γνωστοποιώ ότι ως Βουλευτής αποποιούμαι του νόμιμου δικαιώματος μου να διεκδικήσω δικαστικά τις νόμιμες αξιώσεις μου.

Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ»

24 σχόλια:

  1. Καλά όσοι γνωρίζουν,ξέρουν τι συμβαίνει στην νομική υπηρεσία του Δήμου Βέροιας.Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στον Τσαβδαρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από συναδελφική αλληλεγγύη λέει...
    χαχαχαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ σε πλήρη αφωνία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γνωστό,πάρτυ γίνεται...Ας πληρώνουν τα κορόιδα,οι δημότες της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανονικά πρέπει να τον διαγράψει ο Μητσοτάκης. Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι συμβαίνει στη νομική υπηρεσία του Δήμου; Γιατί ζητάνε λεφτά; Δεν κάνει να μάθουμε εμείς οι Δημότες; Νόμιμο μπορεί να είναι, ηθικό είναι; ή μήπως η έκφραση αυτή είναι πολλή Καραμανλική για τα γούστα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμία δήλωση θα κάνει ο Δήμαρχος Βέροιας;;;
    Σαν πολλά έχουν μαζευτεί σχετικά με την νομική υπηρεσία του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λαζαρε αν μεινεις απο δουλεια ελα στο αραιωμα..
    30 ευρω+κρουασαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωχ, με τετοιες δηλώσεις μυρίζουν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάρτυ γίνεται παντού ρεεεε... Χαχαχαχα αυτοί θα μας έσωναν! Δηλαδή αν δεν έβγαινε ανακοίνωση για αυτά Λάζαρε μου μια χαρά θα τα έπαιρνες. Καημένε πολίτη σε ληστεύουν μια ζωή κ εσύ τους προσκυνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είστε όλοι τόσο ζηλοφθονοι και ξερόλες...σαν δεν ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως τελικά είσαι δημόσιος υπάλληλος η όχι..τελικά τι σκατα...από το μια το δικαστήριο λέει δεν έχει σχέση με το δημόσιο η θέση του δικηγορου ...και από την άλλη τον δικαιώνει για αύξηση μισθού υπάρχει θέση προϊσταμένου και δικαιώνεται σε αποζημίωση βενζινης...ωραία δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομίζω αφού έκανε τα χαρτιά και τα διεκδικεί..κακώς τα χαρίζει τώρα...είναι αργά για α δάκρυα Στέλλαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ξέρω τι λέτε όλοι εσείς αλλά εγώ δεν έχω δει κανέναν άλλον να αποποιειται νομιμων δικαιωμάτων για διεκδίκηση χρημάτων.Δεν έχω δει κανένα από απο τα ρεμάλια που κυβερνούν ποτέ να έχει κάνει κατι τετοιο.Και όμως μόνον ο Λάζαρος είχε το σθένος να το κάνει.Αυτο του το αναγνωρίζουν παρα πολλοί στην Ημαθία αλλά είναι και θέμα χρόνου να το αναγνωρίσετε και εσείς ολοι αργότερα.Ισως δεν του έχει δοθεί και η ευκαιρία αυτού του ανθρώπου.Λεω Εγώ τώρα.....ρσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας μην το έβγαζαν όλες οι εφημερίδες και σου έλεγα εγώ αν θα γύριζε....άσε που θα ξέρουμε ότι τα γύρισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά είναι δημόσιος υπάλληλος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ να ρωτήσω από τον Δήμο πληρώνεται?????Και ποτέ δουλεύεις για αυτόν τα Σάββατα η τις Κυριακές???...γιατί τις άλλες μέρες είναι στην βουλή...η μήπως είναι στο Δήμο και δεν πάει στην βουλή!!!!άρα ας μην το πληρώνουν από εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολλά σκάνδαλα,η νομική υπηρεσία του Δήμου Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια , μόνο στη νομική υπηρεσία ? Η αντιπολίτευση έχει υποχρέωση να ελέγχει αυστηρά παντού νομίζω ….

      Διαγραφή
  19. Κρίμα,να μην είμαι δικηγόρος στο Δήμο Βέροιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον έβαλαν στο μάτι λέει πρωτοκλασάτα στελέχη του Σύριζα που στρίμωξε στην προανακριτική για τον Νίκο Παπά, μάλλον Λάζαρε δεν πείρες καν χαμπάρι ότι οι κοινοπραξία Μητσοτάκη -Καλογρίτσα κατέρρευσε και προσπαθείτε άρον -άρον να κλείσετε όσον το δυνατόν νωρίτερα την προανακριτική μια προανακριτική που είχε τελικά μοναδικό σκοπό την εκδίκηση των αντιπάλων σας με ενορχηστρωτή τον ίδιο των Πρωθυπουργό σας.
    Τελικά εκεί στην ΝΔ επικροτούν όλοι τους την ρύση Βουλγαράκη ΄Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» ¨στην περίπτωσή σου Λάζαρε πόσο νόμιμο η ηθικό είναι. Τις συνήθειες να τρώτε με δύο κουτάλες δεν βλέπω να τις έχετε αποβάλει ως κόμμα. Τελικά δεν είστε μόνο αναξιόπιστη αλλά και επικίνδυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τσοβόλα,δώσε τα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θαθαθαθαθαθαθαθαθαθαθα.λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι ψηφίζουν οι Έλληνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ