Στο 100% η πληρότητα στα ελληνικά γήπεδα μόνο με εμβολιασμένους
Μέχρι και στο 100% ενδέχεται να φτάσει η πληρότητα των ελληνικών γηπέδων από τη νέα αγωνιστική περίοδο, εφόσον πρόκειται αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προνόμια των πολιτών και οι προσβάσεις τους σε εστίαση, θεάματα και αθλήματα θα επηρεάζεται άμεσα από το εμβόλιο. Πιο συγκεκριμένα, η πληρότητα των ελληνικών γηπέδων από τη νέα αγωνιστική περίοδο ενδέχεται να φτάσει και στο 100% εφόσον πρόκειται αποκλειστικά για εμβολιασμένους, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και σε καταστήματα εστίασης. Μια απόφαση που αναμένεται να φέρει «χαμόγελα» στις ομάδες, μιας και θα αρχίσουν να πωλούνται εισιτήρια διαρκείας και οι ΠΑΕ θα μαζέψουν χρήματα στα ταμεία τους, μετά από μια μακρά διάρκεια αγώνων δίχως φιλάθλους.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου στη Βέροια, όταν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό ανήλικης
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 64 ετών η Φωτεινή Στογιάννου. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026 και ώρα 10:30,
-
Στο πένθος βυθίστηκε ο Πολύμυλος Κοζάνης καθώς “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή, σε ηλικία 48 ετών, ο Θωμάς Χαρέλας γνωστός κι από το Τικ Τοκ
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουνίου στην οδό Σταδίου στη Βέροια.
-
Την τύχη του στο τηλεπαιχνίδι του STAR ο «Τροχός της Τύχης», με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, δοκίμασε ο Παρασκευάς
-
Χώρος ψυχαγωγίας με μπιλιάρδα & ποδοσφαιράκια Κεντρικής 15 Βέροια
-
Ταυτοποιήθηκαν έξι άνδρες, όλοι τους Αλβανοί υπήκοοι Στα ίχνη σπείρας που ρήμαζε σπίτια στην Ημαθία έφτασε η ΕΛΑΣ αφού
-
Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία καταγράφηκαν στη οδό Μητροπόλεως, όταν σταματημένο όχημα προκάλεσε σοβαρές
-
Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του veriotis.gr (δείτε εδώ ) Σε μια σημαντική εξέλιξη για τον χώρο της δημόσιας υγείας στην Πέλλα, η
-
Την ολοκλήρωση της επαγγελματικής της διαδρομής έπειτα από 43 χρόνια προσφοράς στην εκπαίδευση, ανακοίνωσε μέσω επιστολής η Διευθύντρια





Και 100% τα έξοδα της κηδείας, όσοι ψοφάνε από το e-μβόλιο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί κρύβεις τόσο μίσος μέσα σου προς όσους σκέφτονται την Κοινωνία και τους συνανθρώπους τους και εμβολιάζονται; Ψυχραιμία, το μίσος δεν κάνει καλό. Από εμβολιασμένους θα ζητάς να σε περιθάλψουν όταν μετά τον 15Αύγουστο φθάσει η Ινδική.
ΔιαγραφήΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ δεν έχω θέμα με τους ανθρώπους που το κάνουν και έχουν αυτοί με εμένα που δεν το κάνω.. Έτσι κι αλλιώς τον εαυτό τους τον "προστατεύουν" εγώ όχι τον δικό μου, αυτό κάνουν τα εμβόλια.. Αλλά μάλλον είναι σύγχρονο και αυτό το ότι εγώ είμαι "κίνδυνος"
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν εσυ που δεν κανεις το εμβολιο κολλησεις και δημιουργησεις μεταλλαξη του ιου που δεν την πιανουν τα εμβολια,τοτε ο κοπος ολων μας θα παει στραφι. Γι αυτο εχουμε προβλημα μαζι σου.
ΔιαγραφήΣοβαρα τωρα δεν καταλαβαινεις τον λογο; Τυποι σαν εσενα θα γεμιζουν τις ΜΕΘ κι οταν χρειαστει να βρει κρεβατι ενας ανθρωπος απο τροχαιο,δε θ μπορει. Το παιζετε γενναιοι κ ιδεολογοι εις βαρος οσων εμβολιαζονται. Εγω προτεινω να υπογραψετε ολοι εσεις ενα χαρτι που να λεει οτι εαν κολλησετε δε θ εχετε δικαιωμα να μπειτε στη ΜΕΘ. Συμφωνεις;
ΔιαγραφήΕγώ υπογράφω χαρτί πως τους απαγορεύω να με βάλουνε στην ΜΕΘ. Ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και λάθος φαρμακευτική αγωγή που καταλήγει σίγουρα σε θάνατο. Να μου λείπει, σου χαρίζω το εμβόλιο και όλη την ΜΕΘ για πάρτη σου.
ΔιαγραφήΠρόσεξε μην ψοφολογάς του λόγου σου απο Σεπτέμβρη και μετά!
ΑπάντησηΔιαγραφήKe pote gemizane ta gipeda ke tha gemisun k tora. Xestikame gia to topi. Agries mellisses eos kiklos k ade gia
ΑπάντησηΔιαγραφήΑφού τα Ελληνικά γήπεδα έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ έχουν ποτέ πληρότητα μεγαλύτερη του 30%, γιατί το κάνουμε θέμα. Εξάλλου περισσότερο θέαμα προσφέρει η παρακολούθηση υλοτομίας στο Ξηρολίβαδο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι μετα ξυπνησες χαχαχα
ΑπάντησηΔιαγραφήΚριμα που ειστε τοσο ξεροκεφαλοι και θα πατε πριν την ωρα σας, αν ξερατε τι σας περιμενει...
Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό μερικών που λεν μερικοί ότι αν νοσησεις από covid να μην δικαιούνται ΜΕΘ. Γιατί ρε παιδιά; Όλοι τόσα χρόνια πληρώνουμε ασφάλιστρα κ εισφορές; Οι εμβολιασμοί υπέγραψαν κάποιο χαρτί ότι δεν θα νοσησουν σοβαρά; Για να συνέλθουμε λίγο κ να δείξουμε σεβασμό κ ανθρωπιά σε όλους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσοι δεν κάνουν το εμβόλιο δεν είναι αρνητές,κλανια--δες είναι,και αφού δοκιμαστεί καναδυο χρόνια οι περισσότεροι από αυτούς θα τρέξουν να το κάνουν,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ παραμύθια.
ΑπάντησηΔιαγραφή