Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Service «Παναγιωτίδης Βενιαμίν»: Εξειδικευμένο συνεργείο AUDI, VW, SEAT, SKODA στη Μελίκη

Σύγχρονες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για την ασφάλεια και αξία του αυτοκινήτου σας
Εξειδικευμένο συνεργείο σημαίνει γνήσια ανταλλακτικά, αξιόπιστο βιβλίο service, εργασίες βάση προδιαγραφών και σωστή συντήρηση που είναι και το κλειδί για την ασφάλεια και την «μακροζωία» του αυτοκινήτου. Γι' αυτό πρέπει να εμπιστεύεστε το όχημά μας σε χέρια έμπειρων και καταρτισμένων μηχανικών. Γι' αυτό και εμπιστεύεστε το εξειδικευμένο συνεργείο AUDI, VW, SEAT, SKODA «Παναγιωτίδης Βενιαμίν» στην Μελίκη!


Το ανθρώπινο δυναμικό του εξειδικευμένου συνεργείου «Παναγιωτίδης Βενιαμίν», με άρτια κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση,
 πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε ανάγκη που θα προκύψει στο αυτοκίνητό σας αλλά και να πραγματοποιήσει όλους τους τεχνικούς ελέγχους και επισκευές.


Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Βενιαμίν Παναγιωτίδης, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο, αφού έχει σημαντική προϋπηρεσία σε επίσημη αντιπροσωπεία AUDI, VW, SEAT, SKODA στην πόλη της Βέροιας όπως επίσης και πιστοποιημένη τεχνική εξειδίκευση από σεμινάρια της KOSMOCAR.


Στον άνετο και υπερσύγχρονο χώρο της επιχείρησης «Service Παναγιωτίδης» στη Μελίκη, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από γνήσια ανταλλακτικά AUDI, VW, SEAT, SKODA όπως επίσης και άριστης ποιότητας ανταλλακτικά «After Market».

Στο χώρο του εξειδικευμένου συνεργείου υπάρχει μια μεγάλη γκάμα σε γνήσια διαγνωστικά (εγκεφάλους) μηχανήματα και ειδικά εργαλεία AUDI, VW, SEAT, SKODA με τα οποία μπορείτε ολοκληρώσετε εργασίες όπως:

• Έλεγχο ΚΤΕΟ
• Service Αυτοκινήτου AUDI, VW, SEAT, SKODA
• Διαγνωστικός έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων αυτοκινήτων AUDI, VW, SEAT, SKODA
• Επισκευές κινητήρων AUDI, VW, SEAT, SKODA

Επισκεφτείτε την επιχείρηση Παναγιωτίδης Βενιαμίν στη Mελίκη και δείτε από κοντά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται καθημερινά από ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο και μπορούν να δώσουν άμεση λύση σε ότι ζητηθεί.

Εξειδικευμένο Συνεργείο Παναγιωτίδης Βενιαμίν
AUDI, VW, SEAT, SKODA
Μελίκη Ημαθίας
Τηλέφωνα: 2331077333 - 6972700141




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ