Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιο καλοκαίρι; 1,8 έδειξε το θερμόμετρο στο Σέλι!

Στο πανελλήνιο ρεκόρ... ψύχους και πάλι περιοχές της Ημαθίας
Τι και αν βρισκόμαστε στην καρδιά του Ιούνη. Οι καλοκαιρινές ψιχάλες και τα μπουρίνια δίνουν καθημερινά το απογευματινό τους ραντεβού στη Βέροια, αναγκάζοντάς μας να κυκλοφορούμε ακόμα με κλειστό παπουτσάκι και το βράδυ να παίρνουμε και ένα ελαφρύ μπουφανάκι μαζί μας. Ελάτε, μην γκρινιάζετε... Τι να πούνε και στο Σέλι που ακόμα φοράνε χειμερινά και καίνε τζάκι! Γιατί με τέτοιες θερμοκρασίες που «χτύπησε» σήμερα το ορεινό χωριό του δήμου Βέροιας, όχι καρδιά του Ιούνη, καρδιά του χειμώνα το λες!

Σύμφωνα με τη λίστα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΕΑ) που δημοσίευσε ο Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, το Σέλι σήμερα βρίσκεται στην πρώτη θέση με τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες, με το θερμόμετρο να έχει δείξει 1,8 βαθμούς Κελσίου! Στην πέμπτη θέση και μια άλλη γνώριμη στη λίστα περιοχή, ο Άγιος Παύλος Νάουσας, όπου σήμερα το θερμόμετρο έδειξε 4,4 βαθμούς Κελσίου. Υπομονή εσείς φίλοι στα ορεινά της Ημαθίας... από αύριο οι θερμοκρασίες θα ξεκινήσουν να δείχνουν φθινόπωρο και σιγά σιγά θα έρθει και για εσάς το καλοκαιράκι τις επόμενες ημέρες!





1 σχόλιο:

  1. Τέτοια γράφε και οι βλάχοι βεροιωτες στο κέντρο του χωριού δεν θα ανέβουν ούτε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου... ευκαιρία ψαχνουν για δικαιολογίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ