Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με «γκάζια» στην Ελιάς ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του 4ου Riv3r Enduro

Με την παρουσίαση των διαγωνιζομένων ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιουνίου 2021 η πρώτη αγωνιστική ημέρα του «Riv3r Hard Enduro Crossing» που διοργανώνεται για τέταρτη φορά στη Βέροια. Προηγήθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές (πρόλογος) στο παλιό εργοστάσιο Ουσουλτζόγλου, με τους αναβάτες να μεταβαίνουν στη συνέχεια γκαζώνοντας με τις λασπωμένες enduro τους στην οδό Ελιάς για την παρουσίασή τους. Όπως ήταν φυσικό, το θέαμα προσέλκυσε αρκετούς Βεροιώτες που στάθηκαν στην οδό Ελιάς για να το απολαύσουν.



Ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός στον χώρο της μηχανοκίνητης μοτοσυκλέτας, με κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που θα συναγωνιστούν μεταξύ τους στις όχθες του ποταμού Τριπόταμου αλλά και σε διαδρομές εντός και εκτός της πόλης της Βέροιας. Πρόκειται για έναν Διεθνή αγώνα μοτοσυκλέτας που συνδιοργανώνεται από τα Αθλ. Σωματεία «Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα» και «Εκτός Δρόμου Ομάδα», υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την αρωγή των τοπικών αρχών, φορέων και χορηγών από όλη την Ελλάδα.

Το κυρίως αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 20 Ιουνίου, από τα Παλαιά Κλωστοϋφαντουργία Ουσουλτζόγλου, όπου και θα δοθεί η εκκίνηση.

Δείτε φωτογραφίες:






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ