Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη μάχη των Πανελλαδικών ρίχτηκαν σήμερα 926 μαθητές στην Ημαθία

«Πρεμιέρα» χωρίς προβλήματα στα 10 εξεταστικά κέντρα της Ημαθίας
Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας 14 Ιουνίου οι πανελλαδικές εξετάσεις στα 10 εξεταστικά κέντρα της Ημαθίας, 4 στη Βέροια και από 1 σε Μακροχώρι, Ριζώματα, Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Μελίκη και Κορυφή. Τα θέματα δόθηκαν στα σχολεία λίγο μετά τις 9, χωρίς προβλήματα και με το νέο σύστημα αναμετάδοσης «ΣΑΜ» από τα αρχικά του τίτλου «Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης». Όπως δήλωσε στο veriotis.gr ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Θανάσης Παπαδόπουλος, όλα κύλησαν ομαλά, τόσο σε ό,τι αφορά στη διαδικασία μετάδοσης των θεμάτων, όσο και στην προσέλευση των υποψηφίων, στην διενέργεια των self test κτλ., ενώ τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Οι υποψήφιοι προσήλθαν στις 8 το πρωί στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, δυο στυλό διαρκείας, μολύβι, γομολάστιχα και νερό ή αναψυκτικό εφόσον το επιθυμούσαν, ενώ φέτος, κατά την προσέλευσή τους, κρατούσαν ανά χείρας και τις βεβαιώσεις των αρνητικών self tests, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στις αίθουσες για την εξέταση.

Στη μάχη των Πανελλαδικών ρίχτηκαν σήμερα περίπου 100.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα, ενώ στην Ημαθία, σήμερα στις εξετάσεις πήραν μέρος 926 υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) του νομού, που εξετάστηκαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και τη Λογοτεχνία, διεκδικώντας μια θέση στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αύριο, τη σκυτάλη παίρνουν οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Ο veriotis.gr εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ