Quantcast

http://picasion.com/

Πανηγύρια στην Ημαθία: Θα γίνουν ή όχι; Τι ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει στα καλλιτεχνικά στέκια της Βέροιας για το αν θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι πανηγύρια και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην σημερινή συνέντευξη τύπου έκανε ειδικά αναφορά στην διοργάνωση εμποροπανηγύρεων τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως αυτές θα είναι επιτρεπτές για όσες περιφερειακές ενότητες ξεπερνούν σε ποσοστό εμβολιασμών το 50% (θα πρέπει να έχουν κάνει και τα δύο εμβόλια!).

Σε αυτή την περίπτωση, περιοχές όπως η Ημαθία θα πρέπει να... περιμένουν ακόμη με δεδομένα τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο νομό μας έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, 27.529 άτομα μέχρι χθες το βράδυ και με την πρώτη δόση 44.645 πολίτες.

Αν υπολογίσουμε πως η Ημαθία έχει περίπου 144.000 κατοίκους, τότε το 27.529, χοντρικά θα πρέπει να γίνει 72.000!

7 σχόλια:

  1. Πλέον με ούτε 500 εμβολιασμούς την ημέρα στην Ημαθία για την πρώτη δόση, στην καλύτερη κατά τον Οκτώβρη θα έχουμε πιάσει το 50%. Κοινώς, αν συνεχίσουμε έτσι, ξεχάστε τα πανηγύρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9/6/21, 1.205 νέοι εμβολιασμοί στην Ημαθία.
      Συνολικά εμβολιασμένοι στον Νομό Ημαθίας μέχρι και την 9/6/21 72.261.
      Άνω του 50% έχει εμβολιαστεί μέχρι...χθές.

      Τους <500 που τους βρήκες;

      Διαγραφή
    2. 1.205 είναι συνολικά όλοι οι εμβολιασμοί της ημέρας, όχι οι νέοι. Οι νέοι 10/6/21 είναι 388 άτομα και 29.273 οι πλήρως εμβολιασμένοι. Πίσω στο Δημοτικό να μάθεις τα βασικά...

      Διαγραφή
  2. Ας μη γίνουν ναι, ΑΛΛΆ να βοηθήσουν οικονομικά και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους!!! Και οι σύλλογοι έχουνε υποχρεώσεις , 2 χρονιά 0€ έσοδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ο κόσμος καίγεται με τις υποχρεωτικπτητες και την καταπατηση των διακαιωματων μας που θα έπρεπε να ειμαιείναι αναφαιρετα, και εσας σας πειραξαν τα εσοδα των συλλόγων

      Διαγραφή
  3. Κι αλλα θα γίνουν; Πως νόμιζα οτι ζούμε σε ενα συνεχές πανηγύρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ καημένε Έλληνα σε κατάντησαν αυτοί που σε εξουσιάζουν για τα πανηγύρια !!! Ακόμα και τα πανηγύρια ΘΑ στα επιτρέπουν με αντάλλαγμα το μπολι των ΕΤΑΙΡΙΏΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ