Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάει για πρωτάθλημα η Βέροια - Νίκησε τον Πιερικό με 2-1

Γκέλα της Καβάλας - Μόνη στην κορυφή η «Βασίλισσα»

Mεγάλη νίκη πέτυχε η Βέροια κόντρα στον Πιερικό με 2-1. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ που πέτυχαν ο Πασάς και ο Καραγιάννης. Σε συνδυασμό με την γκέλα της Καβάλας, η οποία έχασε μέσα στην έδρα της από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-2, οι Βεροιώτες βρίσκονται πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μια στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. Αν η «Βασίλισσα του Βορρά», την τελευταία αγωνιστική κερδίσει μέσα στην Τρίγλια, τότε και τυπικά στέφεται πρωταθλήτρια.

Αγωνιστικά η Βέροια στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με 2-0. Στο 7’ ο Πασάς με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Καραγιάννη, έγραψε το 1-0 και στο 24’ ο Καραγιάννης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0.

Η Βέροια είχε ακόμη ένα σουτ άουτ του Λουκίνα μέσα από την περιοχή στο 6’, ένα ανάποδο ψαλίδι του ίδιου παίκτη στο 43’ και μια ευκαιρία στο 45’ όταν αμυντικός σταμάτησε τελευταία στιγμή τον Καραγιάννη που ετοιμαζόταν να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Από την άλλη, ο Πιερικός έχασε μεγάλες ευκαιρίες με πλασέ του Μπουόλι στο 15’ μέσα από την περιοχή που απόκρουσε ο Βελλίδης και τετ α τετ του Δεμηρτζόγλου στο 35’ που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός ήταν πιο επιθετικός. Είχε φάσεις για γκολ αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1. Στο 58’ ο Βελλίδης μπλόκαρε κεφαλιά του Κουκοδήμου από κοντά και στο 73’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με σουτ του Δεμηρτζόγλου μέσα από την περιοχή.

Στις καθυστερήσεις ο Πιερικός είχε καφαλιά με τον Μακρή από κοντά που κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Μπούμπας (Αναστασιάδης, Τυριακίδης)

ΒΕΡΟΙΑ:
Βελλίδης, Μπουκουβάλας (90' Μουχάλης), Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Μαραγκός, Βεργώνης (74’ Οικονόμου), Μπλέτσας, Καραγιάννης (86’ Ντι Τζιοβάνι), Πασάς, Πόζογλου (74’ Στάμου), Λουκίνας (74’ Σιμόνι).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τζήμας, Τακίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής (67’ Γαλανόπουλος), Χαρτσιάς, Ίτσιος (76’ Κρευμάδι), Ιντζόγλου (67’ Καρανάτσιος), Μαυρίδης (60’ Μακρής), Δεμηρτζόγλου, Κουκουδήμος (76’ Τουλίκας), Μπουόλι.

Αποτελέσματα
  • ΠΟ Τρίγλιας – ΑΕΠ Κοζάνης 3-0
  • Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 2-0
  • Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου 1-2
  • Βέροια – Πιερικός 2-1
  • Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ