Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (14/6 - 20/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Άρης στον Λέοντα θα βρίσκεται έως 29 Ιουλίου 2021 και θα επηρεάσει την ερωτική μας ζωή. Οι 10 Λέξεις Κλειδιά για να πετύχουμε ερωτικά 11 Ιουνίου έως 29 Ιουλίου, με τον Άρη στον Λέοντα είναι: Θάρρος, Διασκέδαση, Δημιουργικότητα, Αυτοπεποίθηση, Αποφασιστικότητα, Δυναμικότητα, Πάθος, Λάμψη, Γοητεία, Ενθουσιασμός!


♈ Κριός

Γενικά

Κάποια πράγματα δεν σου φαίνονται και τόσο ξεκάθαρα αυτή την εβδομάδα και το μυαλό σου βρίσκεται θολωμένο στις υπεραναλυτικές σκέψεις που σε πηγαίνουν πίσω! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, προσπάθησε να είσαι πλήρως επικεντρωμένος σε ότι θέλεις να πετύχεις , χωρίς να αφήνεις την αφηρημάδα και την ασυνέπεια να σε πηγαίνουν πίσω! Ανικανοποίητες επιθυμίες λόγω της οικονομικής κατάστασης και του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού είναι μέσα στις τάσεις της εποχής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου είσαι πλήρως ενεργοποιημένος αυτό το διάστημα, όπου κυνηγάς και κατακτάς αυτό που πραγματικά θέλεις. Καλό είναι ωστόσο να μην βιάζεσαι σε επιπόλαιες αποφάσεις που θα μετανιώσεις λίγο αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου αποτελεί το κλειδί της επαγγελματικής επιτυχίας ετούτη την εβδομάδα. Τα οικονομικά σε ζορίζουν σημαντικά.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου ανάμεσα στον Κρόνο από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από το δικό σου ζώδιο, επομένως οι συνθήκες των ημερών είναι καταπιεστικές, κουραστικές με σημαντικές πιέσεις που σε προκαλούν να προβείς σε αλλαγές. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σε κάνουν να βρίσκεσαι πιο εκνευρισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην δίνεις περισσότερα από αυτά που πρέπει σε έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να το εκτιμήσει! Αυτή είναι ακριβώς η συμβουλή μου για αυτή την εβδομάδα που έρχεται για να τεστάρει σταθερότητα και ποιότητα σχέσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά συμβαίνουν αλλαγές, νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι σταθερό και το γεγονός αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό! Στα οικονομικά ωστόσο καταφέρνεις να βρεις ισορροπίες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μετά την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου οι συνθήκες γύρω σου συνεχίζουν να είναι ασταθείς και νιώθεις πως αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι, εξαιτίας προσωπικών αλλαγών αλλά και εξελίξεων που εξακολουθούν να σε επηρεάζουν. Διαχειρίσου το στρες που έχεις για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να βάλεις βάσεις για μία σταθερή πορεία! Εκτίμησε κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα βρεθείς απόλυτα κερδισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι εβδομάδα που συμβαίνει κάποια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη στα ερωτικά σου, απεναντίας έχεις ανάγκη την απομόνωση ή και προσωρινή αποστασιοποίηση προκειμένου να ξεπεραστεί η μπόρα! Προσοχή στα καβγαδάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα αυτό είναι ζόρικο με πολύ άγχος όμως οι προκλήσεις της περιόδου δεν σε επηρεάζουν άμεσα, αλλά έμμεσα, είναι πολύ πιθανό λοιπόν να έχεις φορτωθεί αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε, ίσως γιατί υπάρχει μία στασιμότητα στα γεγονότα και στις εξελίξεις γύρω σου, ενώ έκδηλο είναι και το αίσθημα της νοσταλγίας στιγμών του παρελθόντος. Τα έξοδα τρέχουν και αυτό σε ζορίζει αρκετά, ωστόσο η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης που είναι απαραίτητες για να νιώθεις όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου τα αισθηματικά σου μπορούν να είναι σε ισορροπία ιδιαίτερα αν έχεις μία σχέση που μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου! Αν είσαι χωρίς ταίρι δώσε περισσότερο χώρο για μία νέα γνωριμία, η εποχή μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν είσαι ευχαριστημένος, νιώθεις ότι προσπαθείς πολύ χωρίς να λαμβάνεις τα αποτελέσματα που θα θελες. Τα οικονομικά είναι ζορισμένα αρκετά και βγαίνουν και έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια.

♌ Λέων

Γενικά

Σχέσεις δοκιμάζονται για να σου αποδείξουν σε ποιες πρέπει να βασίζεσαι και ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά αυτοί που μπορούν να σταθούν στο πλευρό σου! Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού δυναμιτίζει αρκετές αλλαγές τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές και η εβδομάδα κρίνεται επεισοδιακή! Σημαντικό είναι να μην μένεις προσκολλημένος σε καταστάσεις που σε πηγαίνουν πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν την λες και εύκολη την εβδομάδα για τα αισθηματικά σου αφού αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει πλέον να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ώριμα και υπεύθυνα και να απέχεις από σχέσεις ή ανθρώπους που δεν έχετε κοινή πορεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε φάση αλλαγών όμως έχεις και αυτή την προστασία που σε βοηθά να ελίσσεσαι στα δύσκολα! Στα οικονομικά χρειάζεται ακόμα να δείχνεις την προσοχή σου γιατί υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Μετά την Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε οι μέρες σου συνεχίζουν να είναι τεταμένες και να νιώθεις κάπως αποδιοργανωμένος ή και απαισιόδοξος ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σου! Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους και είναι σημαντικό να αποφύγεις τα επαγγελματικά λάθη. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού παρόλο που δεν σε επηρεάζει άμεσα, είναι βέβαιο ότι σου προκαλεί έντονο στρες για ζητήματα που αφορούν την εργασία και την καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι συνθήκες μπορούν να σταθούν όμορφες αρκεί και εσύ να ανοιχτείς λίγο από την πλευρά σου! Γνωριμίες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον είναι μέσα στις τάσεις της εποχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κυριαρχεί στασιμότητα αλλά και έντονο στρες. Φρόντισε να οργανώσεις πολύ σωστά το χρόνο σου και τις αμέσως επόμενες κινήσεις σου! Στα οικονομικά ευνοείσαι!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι οι συνθήκες που υπάρχουν γύρω σου δεν σε ικανοποιούν, κυρίως όμως τρώγεσαι με τα ρούχα σου γιατί κάποια πράγματα δεν σου χαρίζονται με άνεση και ευκολία έτσι όπως θα περίμενες. Τα οικονομικά είναι αρκετά ζορισμένα λόγω Κρόνου – Ουρανού και δεν πρέπει να βλέπεις κάποιες καταστάσεις επιπόλαια. Ο Άρης από το Λέοντα σε παρακινεί να αξιοποιήσεις την κοινωνικότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου παρόλο που δεν συμβαίνουν δυσάρεστες εξελίξεις, δεν είσαι πολύ ικανοποιημένος από την «ατμόσφαιρα» και ζητάς όλο και κάτι περισσότερο! Απόφυγε τη γκρίνια αλλά και την πλεονεξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι στήριξη και το διάστημα αυτό βρίσκεις τους υποστηρικτές στα σχέδιά σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις ενώ χρειάζεται να προσέξεις σε έγγραφα και συμφωνίες.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Δύσκολη εβδομάδα ξεκινά αφού σχηματίζεται για 2η φορά μέσα στο 2021 το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που σε επηρεάζει άμεσα. Αρκετές ευθύνες έρχονται στην πλάτη σου λόγω αλλαγών που συμβαίνουν τώρα στην προσωπική σου ζωή. Οι ανακατατάξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου έρχονται ξαφνικά και απροσδόκητα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα μοναχικότητας ή και απογοήτευσης για τα αισθηματικά ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου , που από τη μία γεμίζεις ελπίδα και όνειρα από την άλλη κάποιες καταστάσεις είναι παγωμένες και δεν βλέπεις κάτι να αλλάζει. Χρειάζεται να εξασκήσεις την υπομονή σου και να αποδεχθείς ότι κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις δεν αλλάζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, τα επαγγελματικά τρέχουν σε ταχύτατους ρυθμούς όμως δεν λείπουν και οι εκνευρισμοί με συνεργάτες και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποφύγεις. Στα οικονομικά σου , σου δίνεται τώρα το προμήνυμα για πολύ καλύτερες μέρες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Προσπαθείς να ανασυνταχτείς αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη όμως οι μέρες ακόμα δεν σου επιτρέπουν να δεις καθαρά κάποιες καταστάσεις ή και να αποφασίσεις το τι είναι σωστό για σένα! Ο Ερμής ανάδρομος από τους Διδύμους σε φέρνει σε επαφές και συζητήσεις με άτομα που παίξανε σταθερό ρόλο στο παρελθόν σου. Η Αφροδίτη από τον καρκίνο ενισχύει τα οικονομικά σου, ενώ ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα αναμένεται να σε παρακινήσει προς νέα σχέδια και νέες κατευθύνσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι σε φάση μπερδέματος, είτε δεν ξέρεις τι θέλεις είτε υπάρχει μία ερωτική ιστορία που σε έχει διχάσει. Πάρε το χρόνο σου και θυμήσου ότι αυτό το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για τελικές αποφάσεις στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αγχώνεσαι, πιέζεσαι όμως θα τα καταφέρεις, επιπλέον δίνονται ευκαιρίες για νέα σχέδια κα νέες προοπτικές. Στα οικονομικά σου για την ώρα βρίσκεσαι κερδισμένος και τακτοποιείς και οφειλές του παρελθόντος.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που είσαι πιεσμένος για τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, δηλαδή τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Στην εργασία σου αλλάζουν οι συνθήκες, βγαίνεις από τους ρυθμούς σου και το γεγονός αυτό σε γεμίζει με στρες. Στα οικονομικά σου τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός και οι υποχρεώσεις είναι πολλές γεγονός που σε εξαντλεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου γίνονται το καταφύγιο για να πάρεις και να δώσεις αγάπη και να ηρεμήσεις από τις δύσκολες συνθήκες που τώρα επικρατούν γύρω σου! Μία σχέση σου ενδυναμώνεται και καλύπτονται κενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται με πειθαρχία και οργάνωση να χειριστείς κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν σου είναι και εύκολες. Στα οικονομικά σου οι πιέσεις είναι μεγάλες και χρειάζεται να κάνεις περικοπές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Νιώθεις πιεσμένος από παντού φίλε μου Υδροχόε αυτή την εβδομάδα και είναι φυσιολογικό αφού το τετράγωνο του Κρόνου από το ζώδιο σου, με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε πιέζει σημαντικά ετούτη την εβδομάδα. Αλλάζουν οι συνθήκες της ζωής σου, μεγαλώνεις, αναλαμβάνεις ευθύνες, πιέζεσαι επαγγελματικά και προσωπικά και όλη αυτή η κατάσταση σε κάνει να μην αισθάνεσαι τόσο ελεύθερος όσο θα θελες. Προσοχή σε κόντρες με το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις και στα αισθηματικά σου αφού μετά από καιρό είναι τώρα η στιγμή να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες ή και να αναλάβεις το τίμημα πράξεων και επιλογών του παρελθόντος! Οι κόντρες και τα καβγαδάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο και 2ο δεκαήμερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τώρα είναι η εποχή που πρέπει να δείξεις απόλυτη πειθαρχεία και να αξιοποιήσεις την δημιουργικότητά σου! Στα οικονομικά σου το κλίμα είναι ασταθές κυρίως ως την Τετάρτη, προσοχή στα άσκοπα έξοδα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου φίλε μου Ιχθύ και να ανασυνταχτείς ψυχολογικά και συναισθηματικά μετά τις δυσκολίες που πέρασες στην προσωπική σου ζωή το τελευταίο διάστημα. Η τάση για απομόνωση είναι έκδηλη και κάποιες στιγμές νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς. Προσοχή σε καβγαδάκια στην εργασία αλλά και στην οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου είναι βέβαιο ότι τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο αυτή την περίοδο! Μία συναισθηματική ικανοποίηση θα σε γεμίσει με χαμόγελα στην πορεία της εβδομάδας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι κινήσεις σου πρέπει να είναι μελετημένες και είναι απαραίτητο να μην προβείς αυτή την εβδομάδα σε νέα εγχειρήματα. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι τόσο ξεκάθαρες όσο πιστεύεις ή όπως σου λένε. Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι βελτιωμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ