Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μαχαιριά» στην καρδιά της «Βασίλισσας» - Έχασε 3-2 από τον Θεσπρωτό

Έπαιξε με την φωτιά και κάηκε

Την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Βέροια. Παρά τις ευκαιρίες της, έχασε με 3-2 από τον μαχητικό Θεσπρωτό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, με πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Λουκίνα, σουτ από πλάγια θέση, στο 2’. Η Βέροια δεν χάρηκε το γρήγορο γκολ. Στο 10’ ο Σαραντίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1 και στο 12’ ο Πατσέκα με βολίδα έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-1.

Παρά την ψυχρολουσία, η Βέροια είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 16’ ο Πόζογλου μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ, στο 20’ ο Κίναλης έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά κεφαλιά του Λουκίνα ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού απόκρουσε δύσκολα σουτ του Μπλέτσα έξω από την περιοχή.

Η Βέροια συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 49’ ο Καραγιάννης δεν μπόρεσε από καλή θέση μέσα από την περιοχή να νικήσει τον Κίναλη.

Οι Θεσπρωτοί, κόντρα στην ροή του ματς, έφτασαν στο 3-1 με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ραμίρεζ.
Στο 58’ η Βέροια απείλησε με προβολή του Πόζογλου αλλά ο Κίναλης μπλόκαρε εύκολα.

Στο 67’ ο Πασάς, μετά από πάσα του Πόζογλου, βγήκε μόνος απέναντι στον Κίναλη.

Στο 71’ ο Καραγιάννης πάσαρε στον Πασά, ο τελευταίος στην προσπάθεια να κοντρολάρει την έστειλε στην γωνιά του Κίναλη αλλά ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού απόκρουσε.

Στο 74’ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ζούρκου αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι.

Στο 90' κεφαλιά του Πασά από καλή θέση άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Πασάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 3-2.

Στο 93' ο Πασάς πλάσαρε από κοντά αλλά ο Κίναλης έδιωξε με τα πόδια.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλης, Γώγος Α., Ζούρκος, Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας (90' Καζιρόπουλος), Σαραντίδης (79’ Πέντσας), Γκάνσιερ, Πατσέκο (65’ Σταυρίδης), Ραμίρεζ (90' Γώγος Γ).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (63’ Μουχάλης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης (82’ Ντι Τζιοβάνι), Οικονόμου (44’ Μπλέτσας), Καραγιάννης, Πασάς, Πόζογλου (82’ Σιμόνι), Λουκίνας.

7 σχόλια:

  1. Σίγουρα ο Θεσπρωτός δεν έπαιζε με δέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H KABALA KALPAZH KAI H BEROIA BOULIAZH,,,OTAN EXHS ISOPALIES SE ALMOPO,KOZANH ,KAI TRIGLIA STHN EDRA SOU,,ASTA NA PANE 6 BATHMOUS,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θίασος γρήγορα ασπρόμαυρα και Γκαρσία προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντε δειτε τον μπαοκ σας και μην ασχολειστε με την βεροια

      Διαγραφή
    2. Ειρωνευτικα και βρήκα επί τέλους έναν αντι- μπαοκτση,καλό θα προσπαθήσω να γίνουμε πολλοί,σαυτο το ασπρόμαυρο σάιτ.

      Διαγραφή
  4. Αμπαλοι από διοίκηση μέχρι παίκτες. Ο Προπονητής τον ύπνο του δικαίου. Αλλά ξέχασα η άνοδος είναι σίγουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι εκεί είναι η ζημιά η παρωδία της αναδιάρθρωσης γι αυτό είναι αυτοί η σιγουριά εν μέσω τελους τών παιχνιδιών μαγειρέματα τά ξέρει καλά η βασίλισσα μας γι αυτό πληρωνη αυτό το πηγενε έλα σε αυτές τις κατηγορίες καί μυαλό δεν βάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ