Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαρτύριο δίχως τέλος: Εκατοντάδες Βεροιώτες εγκλωβισμένοι στα διόδια του Αιγινίου

Το Κατερίνη - Βέροια το έκαναν πάνω από 3 ώρες!
Τον δικό τους «Γολγοθά» έζησαν το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιουνίου εκατοντάδες οδηγοί της Βέροιας, οι οποίοι είχαν σπεύσει στις παραλίες της Πιερίας για να απολαύσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ωστόσο, στον γυρισμό τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη που τους ταλαιπώρησε για ώρες. Λίγο πριν τα διόδια του Αιγινίου, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία και τα αυτοκίνητα να σχηματίσουν ουρές χιλιομέτρων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην συνέχεια υπήρξε τεράστιο μποτιλιάρισμα στα διόδια, με τους οδηγούς να εξαγριώνονται και να διαμαρτύρονται με φωνές και κορναρίσματα.

Δείτε το video του veriotis.gr, με την ατελείωτη ουρά και τα δεκάδες κορναρίσματα διαμαρτυρίας:



3 σχόλια:

  1. Από Πολύμυλο μέχρι και διόδια Μετσόβου, όλα ανοίγανε το Σάββατο το πρωί. Αναμονή 15 λεπτών. Μόνο οι Παγουράδες... δεν ανοίγανε... Δευτέρα βραδάκι στα Σιάτιστα που έπεσε μπούγιο, πάλι ανοίγανε ελεύθερη διέλευση. Πάντα μετά από ασταμάτητα κορναρίσματα! Ροή κυκλοφορίας καλή με σταθερή ταχύτητα 100-110 χλμ και σε άλλα σημεία παραπάνω. Από τις μεγαλύτερες εξόδους που έχω δει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρω πως οι Βεροιωτες θα επρεπε να αφηνουν την εθνικη στη διασταυρωση Ν.Αγαθουπολη και να ερχονται απο Αιγινιο-Νησελι. Ηταν δεδομενο οτι ολη η Θεσαλονικη θα γυριζε απο τριημερο οπως γινετε αντιστοιχα και απο χαλκιδικη. Οσο για τα διοδια ειναι ιδιωτικη εταιρια και εφοσον τους δινει το διακαιωμα το συμβολαιο που εχουν με το "κρατος" ειναι δικαιωμα τους. Τετοιες ωρες περιμενουν να τα κονομησουν χοντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ .......

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ