Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και τώρα παίζεις μπαλίτσα με Κούγια και Κομπότη

Η Βέροια πήρε επιτέλους την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Νίκησε τους Πιερικάρες με 2-1, σ' ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ήταν θέμα πρεστίζ η κορυφή για εμάς! Ακόμα και με ισοπαλία στην Τρίγλια (Κωστάκη Γεωργιάδη ερχόμαστε να κάνουμε τον γύρο του θριάμβου στην Χαλκιδική!), η «Βασίλισσα» φοράει το στέμμα της και πάει για Super League 2. Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα για την οικογένεια Μπίκα και για τον Παύλο Δερμιτζάκη. Τα ψέματα τελείωσαν και πλέον θα αγωνιστούμε με αντιπάλους όπως η Ξάνθη, η Λάρισα, η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός (δεν γνωρίζω αν θα παίξει στο Βόρειο ή στο Νότιο Όμιλο). Σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για σπουδαίες ομάδες, με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα.

Ο Κούγιας και ο Κομπότης δεν είναι ούτε Αλωνάκια, ούτε Αλμωπός Αριδαίας. Είναι σκληρά «καρύδια» και έχουν γράψει πολλά ποδοσφαιρικά «ένσημα» στις πλάτες τους. Ξέρουν και από προσκήνιο και από παρασκήνιο.

Τα λέω μπακαλίστικα για να καταλάβουν και οι περισπούδαστοι. Κρατάς τους δέκα καλούς παίκτες σου. Συνεχίζεις με τους τρεις-τέσσερις πιτσαρικάδες που άφησαν υποσχέσεις με την αγωνιστική εικόνα τους και τέλος ανεβάζεις από τα τσικό σου, άλλους δύο-τρεις παίκτες για επένδυση στο μέλλον. Το κυριότερο όμως, κάνεις άλλες έξι μεταγραφάρες για βασική ενδεκάδα. Μόνο έτσι θα χτυπήσει άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Με το υπάρχον υλικό άντε να σωθείς στην κατηγορία. Τίποτα παραπάνω!

Πρέπει να πάρεις έναν στόπερ, ένα εξάρι, ένα χάφαρο, έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό με εμπειρία και μεγάλες παραστάσεις! Καλός ο Λουκίνας, δεν λέω, βγήκε πρώτος σκόρερ της Football League, αλλά δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του για ολόκληρο το πρωτάθλημα. 

Υπάρχουν παικταράδες στη Β' Γαλλίας. Όπως κάποτε φέραμε τον Μπεν, γάτα ο Κικερίδης που μας έφερε αυτόν τον παικταρά, κόβει το μάτι του! Μπήκαν και λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ από την πώλησή του. Η Βέροια πήρε το δρόμο της, αρκεί η διοίκηση να κάνει το κάτι παραπάνω και να βάλει το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη... Με τρεις κινήσεις, μπορείς να κάνεις την διαφορά.

Καιρός είναι και ο κόσμος της Βέροιας να δείξει την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα. Να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και οι χορηγοί να εμπιστευτούν την 5η καλύτερη ομάδα στο επαρχιακό ποδόσφαιρο!

1 σχόλιο:

  1. Αν κάποιος είναι ανενημερωτος ή ανειδεος καλύτερα να μη γράφει. Εργοτελης και Λεβαδειακος θα είναι στο Νότιο όμιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ