Quantcast

http://picasion.com/

Η Ημαθία ανάμεσα στις 19 περιοχές που φρενάρουν τον εμβολιασμό στην Ελλάδα

Χωλαίνει ο εμβολιασμός στην Ελλάδα όπως φαίνεται από τη χαμηλή συμμετοχή σε 19 περιοχές μεταξύ των οποίων και η Ημαθία, καθώς οι πολίτες δεν έχουν πειστεί για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μέχρι στιγμής, η εκστρατεία «Ελευθερία» δεν επιτυγχάνει τον στόχο που είχε τεθεί για 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα. Μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε κατά την ενημέρωση της Παρασκευής από το υπουργείο Υγείας, ότι «μπλόκο» στην εκστρατεία «Ελευθερία» βάζουν 19 περιοχές, οι οποίες είναι κάτω από τον μέσο όρο εμβολιασμού, την στιγμή που υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εμβόλια. Ως υπεύθυνες του προβλήματος επισήμανε τις εξής περιοχές:

Φλώρινα

Ξάνθη

Φωκίδα

Σέρρες

Δράμα

Ηλεία

Ημαθία

Αιτωλοακαρνανία

Κιλκίς

Εύβοια

Λάρισα

Λακωνία

Πιερία

Πέλλα

Φθιώτιδα

Έβρος

Λέσβος

Καβάλα

Σάμος

«Στις περιοχές αυτές υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού τον μήνα Ιούνιο με εμβόλια Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson. Καλούμε τους πολίτες να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους, γιατί πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι μόνο με τον εμβολιασμό μπορούμε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας», σημείωσε στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς.

58 σχόλια:

  1. Πώς θέλετε να με πείσετε, όταν τα καλοπληρωμένα κανάλια σας μας έδειχναν εικόνες από Θεοφάνεια του 2015 και συνωστισμούς σε δρόμους από προηγούμενα χρόνια. Μπροστά στις λίγες αλήθειες βάλατε πολύ ψέμα και υπερβολές και δεδομένο το βρώμικο πολιτικό παρελθόν όλων σαε, έχετε την απαίτηση ο λαός να σας πιστέψει?
    Αν τολμήσετε να το χοντρήνετε το πράγμα με απειλές και εκβιασμούς, τότε όλοι οι εμπλεκόμενοι σ'αυτήν τη φούσκα, θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕ ΣΕ ΠΕΊΘΟΥΝ; ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΑΤΟ ΤΟΥ ( ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΘΕΜΑ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Ξέρεις πόσο θα ζήσεις και πως θα ζήσεις; ή να ρωτήσουμε τους επιστήμονες για όλα; η επίσημη εξηγεί τη μηχανική όχι την ηθική! Και είναι θέμα ηθικής να μην κάνουμε mrna εμβόλιο, αν εσύ θες κάτι τέτοιο στο εύχομαι ειλικρινά! Από κει και πέρα μην νομίζεις ότι θα πάρεις περισσότερα από δύο μέτρα που παίρνουν όλοι..

      Διαγραφή
    3. Ωχωχωχω θα βγουν οι Κολοκοτρώνηδες με τα smartphones στους δρόμους

      Διαγραφή
    4. Θα τα πούμε στις εκλογές εμβόλιο στο σώμα μου ,? γιατί ποιος θα με κλαψει μετά.συμφωνω με τον πρώτο κύριο δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδεματα

      Διαγραφή
    5. @Ανώνυμος 8 Ιουνίου 2021 - 12:13 π.μ.

      Το mRNA σε πειράζει εσένα; Κάνε το μονοδοσικό την Johnson & Johnson που δεν βασίζεται σε mRNA. Και έτσι από περιέργεια, ξέρεις τι είναι το mRNA ή απλά το άκουσες από τους "ειδικούς" και το επαναλαμβάνεις;

      Διαγραφή
    6. @Unknown 8 Ιουνίου 2021 - 12:48 π.μ.

      Τι ακριβώς θα πεις εσύ στις εκλογές; Αυτό το ότι όλοι απειλείτε ότι θα τα πείτε στις εκλογές, λες και αν βγει κάποιος άλλος θα γίνει κάτι το διαφορετικό, είναι από τα πιο αστεία πράγματα που ακούω κάθε φορά. Και όντως, με την άρνησή σας, δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.

      Διαγραφή
    7. Ο άλλος λέει στο τέλος όλοι παίρνουν 2 μέτρα οπότε τι να τα κάνεις τα εμβόλια;; Ναι μωρέ άιντε από κει.. Σιγά που θα κάνουμε και εμβόλια. Ας πεθάνουμε μια ώρα αρχητερα.
      Λογική του παραλόγου. Την επενη φορά που θα οδηγήσεις μη φοράς ζώνη ξέρω γω και στο τροχονόμο πες "γράψε με άλλα να ξέρεις όλοι μια μέρα στα κυπαρίσσια θα πάμε. Γελάνε και οι πέτρες με το επίπεδο σκέψης

      Διαγραφή
    8. Ακομη και η ζωνη που λες εχει ευθυνη για θανατους ,τωρα αν συγκρινεις ζωνη με εμβολιο οντως το επιπεδο σκεψης ειναι για γελια

      Διαγραφή
    9. Δεν συγκρίνω την ζώνη με το εμβολιο. Αν αυτό κατάλαβες τότε λογικά το επίπεδο της σκέψης σου είναι όντως περιφραγμενο με τσιμέντογωνίες. Ένα ξέρω εγώ "έκαστος στο είδος του".. Και τα καφενεία στους καφέδες (ο νοών νοείτω)

      Διαγραφή
  2. Μπλέξαμε με στόκους!Λήψη μέτρων εναντίον των αρνητών,πχ καταβολή νοσηλείων σε περιπτωςη νοσηρής από κορωνοιό,εξαίρεση από ευνοϊκά μέτρα χαλάρωσης κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ είσαι ο πανέξυπνος που δέχτηκες να γίνεις πειραματόζωο. Σε λίγο καιρό θα φτύνεις τον καθρέφτη σου και θα αποκαλείς τον εαυτό σου στόκο. Κάνε και μια αυτοκριτική κατακαημένο πρόβατο.

      Διαγραφή
    2. Εσύ διαβάζεις λιακοπουλο σίγουρα.

      Διαγραφή
  3. Να το βγάλει σε υπόθετο η pfizer.
    Φοβάμαι τις βελόνες.

    Νωντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε Βασιλάκη Γκειτς τι τους έκανες !
    Παγαίνουν οι Βεροιωταδες για Φρεντο καπουτσίνο και απλώνουν πάνω στα τραπέζια τον επιστημονικό τους οίστρο.
    "Και γιατί να κάνω εμβόλιο;; " λέει ο ένας, "Για να με βάλουν μέσα μου τσιπάκια, δηλητηρια και Firmware update;;;"...
    "Το σώμα είναι δικό μου" λέει ο άλλος με τη μάσκα στο πιγούνι και την τσιγαριά να κοντόστέκεται στο στόμα και οι απανταχού λοιμωξιολογοι σκιζαν τα πτυχία τους.
    Εδώ ο Ελληναρας δε ξέρει ακόμα πως η μάσκα πάει πάνω από την μύτη θα κάνει εμβόλιο;; Μου γίνανε ξαφνικά όλοι πτυχιούχοι ιατροί και αναλυτές στατιστικής. Ήθελα να 'ξερα τα σεμινάρια τα κάνετε με μεζέ και τσίπουρο ή ξεροσφύρι;;;
    Ρε για Μεσαίωνα είμαστε. Που μου θέλετε και ανάπτυξη. Κλάψα, συνωμοσιολογια και επανάσταση φραπέ (ακολουθεί ήχος κλανιας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκεφθηκατε πολύ για να γραψετε τοσες ανοησίες μαζεμενες; Και φυσικά και ειναιγια θέμα ιατρικής και τον πρωτο λόγο έχει ο καθενας απο μας για τον εαυτό τουβκαι για το αν θέλει να υποστεί παρενέργειες από ένα άγνωστο εμβόλιο ενός αγνώστου μέχρι προτινος ιού που τόσο αμεσα βρηκαν τη σωτηρία οι σωτήρες. Και πεθαινει κόσμο!

      Διαγραφή
    2. Πόσο χρόνο έρευνας θέλετε εσείς για ένα εμβόλιο;; 3 χρόνια είναι καλά;; αν ναι στείλτε το σε mail στους επιστήμονες μη κάνουν και τσάμπα δουλειά. Μ Ε Σ Α Ι Ω Ν Α Σ & Β Ο Ν Α - Π Α Ρ ΤΗ Δ Ε Σ

      Διαγραφή
    3. ΩΡΑΙΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!! ΤΑ ΠΕ ΟΛΑ

      Διαγραφή
    4. η τεχνολογια των νεων εμβολιων ηταν αρκετα γνωστη εδω και χρονια. τωρα επεσαν τεραστια κεφαλαια στην ερευνα και τα εμβολια μεσα σε 1 χρονο σχεδον εγιναν. δεν ειναι κατι το παραξενο για οσους ειναι στο χωρο και γνωριζουν. σε λιγο διαστημα αυτης περιπου της τεχνολογιας θα ειναι και τα περισσοτερα φαρμακα σοβαρων ασθενειων

      Διαγραφή
    5. Παρομοιες ανοησιες υποστηριζουν και οσοι καπνιζουν και αντι να λενε οτι δεν μπορουμε να κοψουμε το καπνισμα τους ακους να κανουν τις απιθανες αναλυσεις τους περι δικαιωματος στο καπνισμα και ενα σωρο αλλες ανοησιες.

      Διαγραφή
  5. Εδω φοβουντε οι 60αρες μην στειρωθουν....δεν υπαρχει σωτηρια λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ εγώ που το έκανα πιάνω 5G όταν ανεβαίνω στη ταράτσα να απλώσω και έχω νοκια 3310

      Διαγραφή
  6. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ COVID. ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές τις απαντήσεις δίνετε απ την αρχη του πρωτου Lockdown οι υπέρμαχοι της πανδημιας και τωρα και των αμφιβολου ποιότητας εμβολίων. Μάθετε ότι αν παθουμε κάτι/ πεθάνουμε δε θα μας κλάψει κανείς. Η ζωή μας δεν αναντικαθίσταται κύριε. Έχετε αναρωτηθει γιατι λεγεται σχεδιο Ελευθερια και οχι σχεδιο υγεια; Γιατι δεδν σου διασφαλιζει κανείς οτι θα εξακολουθεις να έχεις και την υγεια σου μετά απο αυτο.

      Διαγραφή
    2. Ε πες ότι για αυτό το είπαν ελευθερία να λύσω το μυστήριο της ζωής μου ρε φίλε.............. Μα να ναι μπροστά στα μάτια μου και να μη το βλέπω ναούμ

      Διαγραφή
    3. Ενώ εσείς οι αρνητές του κορονοϊόυ και της μάσκας δίνετε άλλες απαντήσεις που μας έχετε κάψειι τον εγκέφαλο με τα ψεκασμενα σας.. Οξωωωω

      Διαγραφή
    4. Αν είναι να πληρώνουμε τα έξοδα νοσηλείας, να μας τα αφαιρέσουν και από τους φόρους. Ποιος ο λόγος να πληρώνω ασφάλεια, που θα μου παρέχει υγεία από την στιγμή που θα πληρώσω τη νοσηλεία μου

      Διαγραφή
  7. Όσοι κάνετε έγχυση τεχνολογίας(μπόλι), να απαιτείτε ένα δωράκι. Να σας δίνουν και ένα γνήσιο κεράκι για να το ανάψετε για την ψυχούλα όλων αυτών των καλών μασονοανθρώπων που άλλαξαν ρότα και εργάζονται ακάματοι για το καλό μας, άσχετα αν πρώτα κατασκεύασαν στα εργαστήρια την αιτία του κακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γκουαντάναμο Bay για όλους τους πονηρούς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε εμβολιασμενοι αν σας δώσει κάποιος να φάτε κάτι που δεν εγγυάται αν θα πεθάνετε θα το κάνετε?..Όσο για τους ειδικούς που ακούμε θα τους δείτε σε πολιτικά αξιώματα.οσο για τους άλλους επιστήμονες έχουν όλοι αποκλειστεί από τα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ "τα ζουν ανάμεσα μας" διαβάζεις;

      Διαγραφή
    2. ενω εσυ βλεπεις ΣΚΑΙ..

      Διαγραφή
    3. Τα εμβόλια ειναι εγγυημένα τοσο οσο τα φαρμακα που σε συνταγογραφει ο γιατρος σου και τρεχεις ( οπως ολοι μας ) διχως αλλο να τα παρεις την ιδια στιγμη!! Για αυτό αφήστε τις εξυπνάδες κατα μερος και ακουστε την επιστημη. Η ανθρωπότητα ξεπέρασε τον μεσαίωνα οταν αρχισε να ακούει την επιστήμη.

      Διαγραφή
    4. Ναι ΣΚΑΙ. Γιατί αυτή είναι η απάντηση σας για ΟΛΑ όταν τελειώνουν τα ψεκασμενα επιχειρήματα . Γρήγορα στις σπηλιές σας γιατί οι τελευταίοι που δε κάνανε εμβόλια ηταν εκεί..

      Διαγραφή
  10. 150 χρόνια πίσω η Ημαθία! always

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΣΠΟΥΤΝΙΚ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, τα κομμουνιστικά μπόλια είναι ανώτερης ποιότητας από τα άλλα, αφού έχουν εμπειρία με τους αθλητές τους στην περίοδο του ψυχρού πολέμου.

      Διαγραφή
    2. Και η θρησκεία σου εβραϊκή είναι.

      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΤΛ ΔΕΝ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

      Διαγραφή
  12. ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξει κάπου εδώ καλύψετε το θέμα,έχετε δίκαιο όλοι. Αυτοί που έκαναν το εμβόλιο θα σωθούν τώρα και οι άλλοι αν ζήσουν θα έχουν μακροζωία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα δεν είναι τελικά 70% το ποσοστό των θετικών στο εμβόλιο όπως λένε οι δημοσκοπήσεις; Πέφτουμε από τα σύννεφα! Και που να δεις τι θα βγάλει η κάλπη όταν με το καλό έρθει η ώρα για τις εκλογές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος από δω. Και για πες μας, τι θα βγάλουν οι κάλπες;

      Διαγραφή
    2. Έδωσε ο Θεός ελεύθερη βούληση και θα μου την πάρει ποιός? Στο δικό μου σώμα? Τον έναν τον έφαγαν οι Πρέσπες τον άλλον το σημερα και μετά θα δούμε ποιος θα βγει ξανά στις εκλογές που θα καίγονται για ψήφο.δεν έχει κανείς δικαίωμα στο σώμα μου

      Διαγραφή
  15. Δικαίωμα του καθενός να κάνει η να μην το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που λες το μάθαμε στην Ελληνική Δημόσια παιδεία. Στα κολλέγια και στα Χάρβαρντ, αλλά μαθαίνουν.

      Διαγραφή
  16. Η επιστήμη δεν είναι δικαίωμα. Είναι προνόμιο του ανθρώπου. Αν ήταν έτσι κλείστε ίντερνετ, πετάξτε smartphones,τηλεοράσεις, ψυγεία, φώτα, φάρμακα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, τους ίδιους τους 4 τοίχους στους οποίους μένετε και πάτε να ζήσετε σε σπηλιές και καλύβες σαν ερημίτες. Γιατί;; γιατί ότι ανέφερα είναι προϊόν της επιστήμης. Ότι αρρώστια δεν υπάρχει πια και δεν σκοτώνει κόσμο το χρωστάμε στην επιστήμη. Το ότι το προσδόκιμο ηλικιας ειναι υψηλό κ η ανθρωποι δεν πεθαίνουν στα 40 το χρωστάμε ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΉΜΗ. Το οτι μπορουν μερικοί και διαφωνούν με την επιστήμη (εμβόλια, φάρμακα, κρούσματα κτλ) το χρωστάνε και πάλι στην επιστήμη (ίντερνετ, τηλεόραση, επικοινωνία). ΑΥΤΟΊ ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αλλα η βλακεία είναι ανίκητη και απο την ...επιστήμη!

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι με ακυρωσες με τον πιο υπέροχο (δυστυχώς) τρόπο!

      Διαγραφή
  17. Λυπαμαι που βλεπω οτι υπαρχουν τοσοι ανεγκεφαλοι δυστυχως που παπαγαλισαν τις καραμελιτσες του συστηματος κ τις αμολανε πριν βουτηξουν τη γλωσσα στο μυαλο τους πρωτα!
    Η ελευθερη επιστημη παντα ηταν χρησιμη. Οταν γινεται εργαλιο στα χερια παρανοικων πολιτικων συστηματων ειναι επικινδυνη κ ανηθικη. Ο Μενγκελε ηταν γιατρος πειραματιστης επι Χιτλερ αν δεν ξερετε ψαχτε τον. Εκανε στο ονομα της πολιτικης που υπηρετουσε μεγαλο κακο σε αθωες ψυχες. Στις δικες που εγιναν κατοπιν πτωσης του αρχηγου του, κριθηκαν ολοι μαζι παραφρονες, ανηθικοι κ εγκληματιες. Αυτα περι επιστημης κ τυφλης εμπιστοσυνης στους επιστημονες.
    Παμε τωρα στους "ειδικους" που βγαινουν κ λενε τις αρλουμπες που τους κατεβαινουν. Γιατι κυριοι υπεγραψαν ακαταδιωκτο για τις αποφασεις τους; Καποιος που ειναι σιγουρος οτι οσα επιβαλλει στον κοσμο ειναι αυτα που πρεπει κ ειναι σωστα κ για καλο, δεν κοιταει να εξασφαλισει οτι δε θα του ζητηθει να λογοδοτησει ποτέ. Η απαντηση οτι το κανανε για να μην τους επιτιθονται οι αρνητες ειναι απλα γελοια. Το ακαταδιωκτο δεν εννοει τη χειροδικια ή τη λεκτικη επιθεση, αυτο δεν το γλιτωνουν. Αλλα τη νομικη καλυψη. Δηλ να μην μπορεις να κινηθεις δικαστικα εναντιον τους. Αφου λοιπον μπορουν να αποδειξουν οτι ολα οσα λενε ειναι σωστα, γιατι φοβουνται να το αποδειξουν σε δικαστικη αιθουσα αν καποιος θελει να τους μηνυσει;;;; Το ιδιο κ οι παρασκευαστριες εταιριες... Αφου ειναι καλα τα προιοντα τους κ χροοοονια δοκιμασμενη η νεα τεχνολογια τους κ δεν κανουν παραπανω κακο απο τα υπολοιπα φαρμακα κ εμβολια που παιρναμε ως τωρα, γιατι ΕΙΔΙΚΑ για τα συσγκεκριμενα εχουν υπογραψει ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ;;; Φυσικα η αρλουμπα που λετε οτι ειναι δοκιμασμενα δεν στεκει κ αν το ψαχνατε θα το γνωριζατε οτι ειναι σε πειραματικο σταδιο που ληγει το 23. Η τεχνολογια mrna μπορει να δοκιμαστηκε ελαφρως αλλα δεν ξαναχρησιμοποιηθηκε σε ανθρωπους κ το κυριοτερο απο ολα ειναι οτι οι χημικη συσταση το ιδιο το φαρμακο που φερουν ΔΕΝ δοκιμαστηκε ποτε ξανα αφου ειναι για εναν κατα τα αλλα αγνωστο ιο! Οτι τεχνογνωσια κ να εχεις, ο πειραματισμος απαιτει τουλαχιστον 5 χρονια σε πειραματοζωα κ μικρη ομαδα εθελοντων ανθρωπων στο τελικο σταδιο, για τον ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ κ οχι της τεχνολογιας κατασκευης που μπορει να ειναι δοκιμασμενη!!!
    Ηδη απο τα ως τωρα πειραματα πεθαινει κοσμος,εμφανιζει σοβαρες παρενεργειες κλπ σε διαστημα ουτε 6μηνου που χορηγουνται, τοσες κ περισσοτερες απο οσες εχουν εμφανισει στα τοσα χρονια που κυκλοφορουν ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ φαρμακα κ εμβολια!!!
    Κ τελος, οταν υπαρχουν τοσες αλλες φωνες απο τον επιστημονικο κλαδο που μας κρουουν τον κωδωνα του κινδυνου, γιατι πρεπει να ακουσουμε αποκλειστικα τις πληρωμενες φωνες των διεφθαρμενων αποδεδειγμενα που βγαινουν στα καναλακια;;; Γιατι δεν καλουν οπως παλια σε αντιπαραθεση ειδικους κ εχουν μονιμα τους ιδιους να προσπαθουν να μας πεισουν για το ΚΑΛΟ ΜΑΣ ενω ως τωρα μας ρημαζαν με τα ψηφισματα τους κ ειχαν φτασει στο τελμα κ την οικονομια κ την περιθαλψη κ την ζωη μας την ιδια;;; Τους πηρε ξαφνικα ο πονος;;; Αντε ψαχτειτε λιγο κ χρησιμοποιηστε επιτελους το ρημαδι το μυαλο σας αν εχετε!!! Σε ολο τον κοσμο γινονται πορειες διαμαρτυριας, τα βλεπετε ή δε σας τα δειχνουν;;; Κ αν θελετε να τρυπηθειτε, ωρα καλη σας, αφου θα το περνατε ελαφρα κ θα ειστε ασφαλεις κ με προνομια τι σας κοφτει για μας;;; Κ για τον εξυπνακια που ειπε αν παθουμε κατι να μην εχουμε περιθαλψη, το ιδιο να γινει κ με σας που σας μπολιασαν κ παλι καταληγετε στα νοσοκομεια ειτε απο νοσηση ειτε απο παρενεργειες. Καλη φωτιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να καταλάβετε τι έγινε έσω μολις τέθηκε σύγκριση του γιατρού-επιστήμονα-ψυχοπαθή ΤΟΥ ΧΊΤΛΕΡ με την ιατρική - επιστημονική κοινότητα του 21ου αιώνα;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ; Χ; ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ Ελλάντα ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΏΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα, τον 21 αιωνα δεν συμβαινουν τετοια πραγματα... εχουμε αποκλειστικα αδιαφθορους επιστημονες που ποτε δεν χρηματιστηκαν απο φαρμακευτικες, που ποτε δε ζητησαν φακελακι για να ασχοληθουν μαζι σου, που νοιαζονται για τους καρκινοπαθεις κ τους λοιπους αρρωστους κ οχι μονο για τον ιο αυτον τοσο που δεν τους αφηνουν να πεθανουν, που δεν κανανε πειραματα σε "τριτοκοσμικες" χωρες τοσα χρονια, που υπηρετουν τον ανθρωπο με μονο γνωμωνα το καλο κ τα λεφτα ουτε να τα δουν δε θελουν... Αλιμονο σε οποιον βρει κατι αρνητικο να τους προσαψει... Αγιοι κ αγγελουδια..
      Το ιδιο κ οι πολιτικοι, αδιαφθοροι μεχρι αηδιας... Κοπτονται για το καλο μας... Τοσο που δεν απειλουν κανεναν ουτε φιμωνουν τις αντιθετες ερευνες - φωνες κ ζουμε δημοκρατικα κ ελευθερα στις ομορφες κοινωνιες που μας εχτισαν με την ανεργια, τη φτωχια, την εγκληματικοτητα κ τους αναριθμητους μεταναστες που φερνουν για να καλυψουν την υπογεννητικοτητα μας...
      ΕΥΓΕ θα πας μπροστα... δεν ξερω μονο αν θα προλαβεις ή θα σε προλαβουν οι συνεπειες των επιλογων σου...

      Διαγραφή
    2. Εντάξει ενταξει αντε καλή επανάσταση και μη ξεχνάς ζουν ανάμεσα μας

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστω!
      - Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα (που δεν ειδα κ κανενα) αρχιζουν οι ειρωνιες...

      Διαγραφή
    4. Όχι σταματάω γιατί θα χάσω λόγω απειρίας.

      Διαγραφή
  19. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΑΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ (ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ )ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ