Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά - Αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, σε σχέση με τις αλλαγές που έρχονται από την 1η Ιουλίου σε εστίαση και ψυχαγωγία. Επίσης, αναφέρθηκε στις «διευκολύνσεις» των εμβολιασμένων, ενώ σχολίασε και το ζήτημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, την ίδια στιγμή που οι επιχειρηματίες της εστίασης αντιδρούν στα νέα αυτά μέτρα και την εφαρμογή τους, προειδοποιώντας πως «δεν υπάρχουν άλλα χρήματα».

«Λέτε πως θα ήταν καλύτερα να συνεχίσετε να μας στηρίζετε. Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Το καταλαβαίνετε αυτό ότι αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά;», είπε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο»

Επιπλέον, τόνισε πως αντιλαμβάνεται την κριτική, αν και δεν έχει καταλάβει ποια είναι η αντιπρόταση από όσους αντιδρούν. «Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή ταυτόχρονα, το κράτος δίνει ένα εμβόλιο δωρεάν και κάνεις τα κουμάντα σου στη ζωή. Αν δεν θες εμβόλιο, κάνε rapid test», ανέφερε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα φτάσουμε το 50% με 60% εμβολιασμών στο τέλους του καλοκαιριού, ωστόσο «θέλει πάνω από 75%».

«Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο. Η πολιτεία ρυθμίζει τα της ανθρώπινης κυκλοφορίας και κανονικότητας. Να μην υπήρχε καμία διάκριση, ούτε ιός, ούτε πόλεμος», υπογράμμισε επιπλέον ο υπουργός.

18 σχόλια:

  1. Μπραβο Άδωνι πλησιάζει η ώρα του μνημονίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαγατε το μαξιλαρι του "κακου" συριζα, φαγατε και τα δις των "αναπτυξιακων δανειων".... Και τωρα, παπαλα! Θα μας φορεστε ενα ωραιοτατο μνημονιο και θα αποχωρησετε με τις κλωτσες, αφηνοντας (παλι) καποιον συριζα να βγαλει τα καστανα απ τη φωτια! Μονο που αυτη τη φορα ΔΕΝ θα υπαρξει επιστροφη... αλλα μονο ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ της Ιστοριας! Η ηττα σας, που ερχεται, θα ειναι ΕΠΙΚΗ για "δημοκρατικο" κομμα! Και θα ειμαστε εδω να τη στηριξουμε με την ψηφο μας και να την απολαυσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούνα το κεφάλι σου να κάνει επανεκκίνηση.
      Αυτό που γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια παγκόσμια με την υγειονομική και οικονομική κρίση δεν έχει έχει ξαναγίνει στην νεότερη ιστορία. Όσο για την επάνοδο κάποιου ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεις, τσάμπα αναμένεις. Το επόμενο πολιτικό σχήμα που θα έχει σταδιακά όλη Ευρώπη θα είναι κεντρώα κόμματα.

      Διαγραφή
  3. Τι μας λες ρε ασχετε για εμβολιασμούς όταν έως σήμερα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 8,3 εκατομμύρια Έλληνες ενώ φυσικη ανοσία έχουν αποκτήσει το λιγωτερο άλλοι 500 Χιλ έως 1 εκατ νοσησαντες, δλδ σύνολο ανοσιοποιημενων πάνω από 9 εκατομμύρια;;; Γιατί λοιπόν βγάζεις αναρθρες κραυγές και απειλείς;;; Τα παιδιά μας ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΖΟΎΜΕ και αν η οικονομία δεν πάει καλά αυτό θα είναι δικό σας φταίξιμο και θα το πληρώσετε στις εκλογές ότι και να λένε οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις! Αντε τώρα τραβά στο μητινκ με τους ΛΟΑΤΚΙ να συζητήσετε πως θα μπορούν να παντρεύονται με τους λαθρομετανάστες και άσε τις απειλές, ασχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεφτιλες παραιτηθειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μονο που ειπες τετοια παπατζα θα κανουμε ο,τι μπορουμε να σας τελειωσουμε: αποχη απο πληρωμες φορων, εισφορων, προστιμων, τελων κλπ και φυσικα αποχη απο τα εμβολια! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ νεοναζηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κοκοφοίνικα. Σε καταστολή ησουν τόσα χρόνια; Διασωληνωμένος; Αυτα τα λέγανε χρόνια πριν , πριν υτην πρωτη φορά γαμηστερά. Πέρασαν τα χρόνια ρεεεεε.

      Διαγραφή
  6. Όσοι θέλουν κανουν εμβόλιο και προφυλασοντε, αν ξανακάνετε lockdown να κατεβάσετε το στρατό στους δρόμους γιατί θα γίνει πόλεμος και δε θα χώρατε στα ελικόπτερα για να φύγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σαμαράς άφησε μια χώρα σε άθλια κατάσταση(οικονομικά,πολιτικά,με σκάνδαλα Siemens, Novartis, Fraport), με psi του συνεταίρου Βενιζέλου άδειασε τα ταμεία για να σώσει την Deutsche Bank, κατόρθωσε (ο Σαμαράς) ένα κόμμα του 4% να πάρει 65% στο δημοψήφισμα. Τόσο μεγάλη ήταν η απελπισία του Έλληνα και μάλιστα (στα λόγια) αριστερό. Η κοντή μνήμη μας τα ξέχασε όλα σε υποσχέσεις πάνω από τις δυνάμεις μας(επιτελικό κράτος,μικρό δημόσιο,μικρό υπουργικό συμβούλιο, ανάπτυξη, ανεργία, αξιολογήσεις, δημοκρατία κτλ). Ξεκινώντας καλά με το μαξιλάρι των 35δις με αναπτυξιακά δάνεια χαμηλοτοκα,και την Ευρώπη σύμμαχο,τον Στουρνάρα να λέει ότι μέσα σε ένα μήνα άλλαξαν τα δεδομένα ο Κυριάκος ξεθαρεψε,τα ΜΜΕ πληρωμένα δικά του (βλέπε Πέτσα). Τώρα ήρθε η ώρα να κυβερνήσει τέρμα τα φρου-φρου και τα αρώματα,το 1999 το χρηματιστήριο Σημίτης,2009 μνημόνια Καραμανλής- Γιώργος,2020-2021 κορωνοιος Κυριάκο Μητσοτάκη στο χέρι σου είναι πως θα μείνεις στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πάρετε κ εσείς για τα επόμενα χρόνια από 1000€μισθό και να υπάρχουν και money 💰 για πολύ κόσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να τον λέτε και Σπύρο Γεωργιάδη. Το Άδωνης είναι είναι το παγανιστικό, αρχαιολατρευτικό, που πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ελληνικό θελεις να πεις.
      Το αρχαίο όπως λες, ειναι Ελληνικό. Οτι δημιούργησαν οι Ελληνες που το μελετά όλος ο κόσμος, το δημιούργησαν με αυτα τα ονόματα, με αυτη την παιδεία, με κάποια ιερά και όσια δικά τους. Κατά δικά τους.

      Διαγραφή
    2. Χριστός και Ελλάδα, πάνε μαζί. Για του Χριστού την πίστη και την ελευθερία, πολεμούσαν το '21 και το '40. Ασπίδα είχαν την προστασία της Πλατυτέρας των ουρανών, την Παναγιά μας και όχι χλαμίδες και δόρατα και τις δήθεν θεότητες που είχαν αδυναμίες κατώτερες από τους ανθρώπους.
      Η διδασκαλία και η θυσία του Ιησού, ταυτίστηκε με το έθνος των Ελλήνων, που ανέκαθεν καλλιέργεισε και το ήθος και η ιστορία του είναι πλούσια σε θυσία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 11:36 και HELLAS MACEDONIA,οι ακραίες θέσεις δεν βοηθούν πουθενά. Ελλάδα υπήρχε και προ Χριστού και υπάρχει μετά Χριστού σε σύνολο είναι η ιστορία μας,πρέπει να την δεχτούμε και σαν έθνος να πορευτούμε μαζί της.

      Διαγραφή
    4. HELLAS MACEDONIA. Πάντως οταν μεγαλουργούσε ο Ελληνισμός, πλατυτέρα δεν υπήρχε ακόμη.Ο Αριστοτέλης, ο Επίκουρος, ο Μέγας Αλέξανδρος, καλά δεν τα κατάφεραν εστω χωρίς την πλατυτέρα;
      Και απεναντίας ο Μωάμεθ ο Πορθητής, καλά τα κατάφερε χωρίς την πλατυτέρα πάλι. Απεναντίας, αν και θεωρητικά ήταν μαζί μας, της ήταν αδιάφορο. Φαίνεται ισως σα να βρίζω. Οχι όμως. Με σεβασμό πάνω απο όλα στην πατρίδα μου μιλάω

      Διαγραφή
    5. Ο χριστιανισμός έδωσε νέα, ανώτερη ώθηση στον ήδη παρηκμασμένο κλασικό ελληνισμό, τον ανέβασε σε ανώτερο επίπεδο.
      Η 1000χρονη αυτοκρατορία της Ρωμανίας, που ήταν κατά βάση Ελληνική, είναι ασυγκρίτως ανώτερη, χρονικά και πνευματικά, από οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία της ανθρωπότητας.

      Διαγραφή
  10. Να τα παρετε απο τα καναλια που κανουν το μαυρο ασπρο της πολτικης σας....αλλα με τετοιο λαο τετοια εργα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμείς πάλι Θα φροντίσουμε στις επόμενες εκλογές να τελειώσετε και πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ