Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εστία μόλυνσης εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στην Ανοίξεως

Πυκνή βλάστηση, ακαθαρσίες και κάθε λογής σκουπιδιών είναι η εικόνα που παρουσιάζει εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην οδό Ανοίξεως. Στο κέντρο της Βέροιας, ακριβώς απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο μια παλιά εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία μετατρέπεται κάθε καλοκαίρι, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών σε εστία μόλυνσης για την περιοχή. Άγρια βλάστηση, σκουπίδια και ακαθαρσίες, καθώς το κτίριο «χρησιμοποιείται» ως δημόσιο ουρητήριο, συνθέτουν το παζλ της απαράδεκτης εικόνας. Απαιτείται άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών, να βρουν τους ιδιοκτήτες και να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες.








7 σχόλια:

  1. Είστε υπερβολικοί, στις φωτογραφίες φαίνεται η συνήθης βλάστηση για την εποχή, δεν διακρίνονται σκουπίδια και μπάζα, ενώ το πρόβλημά σας είναι ότι πηγαίνει κόσμος και ουρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακράτεια να υποθέσω??Και παραβατικοί και χρήση ναρκωτικών και σκουπίδια που εθελοντικά μαζεύουν κάποιοι απο τους.γείτονες και ένα δέντρο που έπεσε κατα το.ήμισι και προξένησε ζημιές με τον φόβο το υπόλοιπο να πέσει στο οδόστρωμα.Σε κάλυψα μη υπερβολικέ φίλε.μου??

      Διαγραφή
  2. Η νομοθεσία υπάρχει, μένει να εφαρμοστεί από το Δ.Βεροιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η δική μας πολυκατοικία ήταν δημόσιο ουρητήριο την περίοδο του λοκνταουν. Πίνανε τις μπίρες τους και μετά μας κατουρούσαν, ξερνούσαν, τα πάντα. Ευτυχώς ανοίξανε τα μαγαζιά και λίγο ησυχάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως συνήθως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν δώδεκα κληρονόμοι, και σαρανταδυό απόγονοι...Η χαρά του αρουραίου. Γκρέμισμα, αποζημίωση και δημιουργία παιδικής χαράς. Αλλά δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντού υπάρχουν τέτοια σπίτια στην Βέροια αυτό επειδή είναι απέναντι από το μουσείο γίνεται θέμα, τέλος πάντων ο Δήμος γνωρίζει τα σπίτια και ας αναλάβει να το καθαρίσουν οι συγγενείς η ο ίδιος ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ υπάρχει η ανοχή και αδιαφορία τα έλεγα ιδιοκτητών και αρμοδίων για το κατάστημα ετοιμόρροπων μισογκρεμισμένα, που αντί να ντρέπονται για την κατάσταση των ερειπιων τους βγάζουν και γλώσσα. Το τμήμα υγιεινής και ο Δήμος, ας κάνει τις ενημερώσεις των ιδιοκτητών και στους εισαγγελείς για την απερίγραπτη κατάσταση στην Κυριωτισα, στην Μπαρμπούντα και μάλιστα με συγκεκριμένη ημερομηνία ευταξίας, καθαρισμού, επισκευής. Διαφορετικά κατεδαφίσεις χωρίς δεύτερη ενόχληση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ