Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με υπαίθριο Εσπερινό στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου ολοκληρώθηκαν τα ΚΖ΄ Παύλεια

Την Τρίτη 29 Ιουνίου το απόγευμα τελέστηκε στον ιερό χώρο του Βήματος του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια, ο καθιερωμένος πολυαρχιερατικός υπαίθριος εσπερινός, με τον οποίο ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των ΚΖ΄ Παυλείων που διοργανώθηκαν όλο το μήνα Ιούνιο προς τιμήν του ιδρυτού της τοπικής Εκκλησίας Αποστόλου των Εθνών Παύλου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν φέτος σύμφωνα με τις ανάγκες της παρούσας κατάστασης και με την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Άρτης κ. Καλλίνικος, Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, Ελασσώνος κ. Χαρίτων, Γρεβενών κ. Δαβίδ, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος και Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος.

Την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, εκπροσώπησαν οι Συνοδικοί Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Άρτης κ. Καλλίνικος και Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ο οποίος στο τέλος του Εσπερινού αντιφώνησε και μετέφερε τις ευχές.

Δείτε φωτογραφίες:






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ