Quantcast

http://picasion.com/

«Έφυγε» στα 38 του ο Πρόεδρος της Βέροιας 2017 Γιάννης Χασιώτης

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Βέροια και στον χώρο του χάντμπολ η είδηση του θανάτου του προέδρου της Βέροιας 2017 Γιάννη Χασιώτη, σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ένας από τους ανθρώπους που έχουν επενδύσει σημαντικά στο ελληνικό χάντμπολ, ήταν πρόεδρος και χρηματοδότης της ομάδας χάντμπολ γυναικών Βέροια 2017 η οποία σε μόλις τέσσερα χρόνια κατάφερε να φτάσει μέχρι την έξοδό της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. O veriotis.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συντετριμμένη πληροφορήθηκε τον θάνατο του Ιδρυτή, Προέδρου και χρηματοδότη της Βέροιας 2017 Γιάννη Χασιώτη σε ηλικία 38 ετών.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ., ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη και την απέραντη θλίψη τους πρώτα απ’ όλα για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και έπειτα ενός προέδρου με μεράκι και μεγάλη όρεξη να προσφέρει στο άθλημα του χάντμπολ.

Μόλις στα τέσσερα χρόνια παρουσίας της η ομάδα της Βέροιας 2017 κατάφερε να αγωνιστεί στην Ευρώπη, έχοντας νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της, να πάρει μέρος σε έναν τελικό Κυπέλλου, ενώ πρόσφατα εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό της Α1 Γυναικών.

Ο Γιάννης Χασιώτης αφήνει πίσω του την σύζυγο του Βέφα και τον μόλις ενός έτους γιο του Γιώργο, στους οποίους εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Συλλυπούμαστε επίσης όλους τους ανθρώπους της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες που βιώνουν αυτή την μεγάλη απώλεια.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε αυτή την τραγική στιγμή.

Η Ομοσπονδία ως ελάχιστο φόρο τιμής αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στα σημερινά παιχνίδια της Handball Premier, καθώς και στα επερχόμενα παιχνίδια της Α1 Γυναικών έως και τον 1ο τελικό του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ - Βέροια 2017».

7 σχόλια:

  1. Αααα ρεε Γιάννη γιατί έτσι???καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδη Γιάννη κούραγιο στην οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Όταν είσαι 38 δεν έχει τόσο σημασία από τι φεύγεις αλλά το ότι φεύγεις. Μην ψάχνετε να βρείτε κάτι το μεμπτό. Αυτή την εποχή οι βασικότεροι λόγοι είναι COVID-19, Καρκίνος ,καρδιά.

      Οφείλω πάντως να πω ότι βλέποντας την ιδιότητα σας και την ερώτηση το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν "Από κηραλοιφή".

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον θυμάμαι από την κερκίδα της τότε αυθεντικής Βασίλισσας. Δραστήριος άνθρωπος. Ο Θεός ας τον αναπαύσει. Να προσέχετε με τον κορωνοϊό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό Παράδεισο φίλε Γιάννη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ