Quantcast

http://picasion.com/

«Έφυγε» στα 26 του ο Δημήτρης Τσατίρης

Καλό Παράδεισο
Έφυγε το βράδυ της Κυριακής από την ζωή, σε ηλικία μόλις 26 ετών ο Δημήτρης Τσατίρης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 και ώρα 12:00, από την οικεία της οικογένειας στο Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Καλό Παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, τους γονείς, την αδελφή του και τους λοιπούς συγγενείς. 

3 σχόλια:

  1. Η Ημαθία από χθές έγινε φτωχότερη.Ενα φωτεινό μυαλό γεμάτο όνειρα έπαψε να υπάρχει.Καλο ταξίδι Δημήτρη.Συνεχισε να φωτίζεις όπου και να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ Σ' ΟΣΟΥΣ Σ΄ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ν΄ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ, ΚΑΛΗ, ΑΓΑΘΗ ΚΑΙ ΑΚΑΚΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΟΣΟ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΩΣ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ