Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απεργιακή συγκέντρωση στη Βέροια

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας καλεί όλους τους συνταξιούχους στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 12:30 στη Πλατεία Δημαρχείου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Να πορευτούμε μαζί με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας στον κοινό αγώνα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο-τερατούργημα που μας γυρίζει στον εργασιακό μεσαίωνα. Μαζί να απαιτήσουμε την κατάργηση όλης της αντεργατικής αντιασφαλιστικής νομοθεσίας που στόχο έχει το τσάκισμα ότι με αγώνες και θυσίες έχει κατακτήσει η Εργατική Τάξη και τα λαϊκά στρώματα στην μακρόχρονη αγωνιστική τους πορεία».

2 σχόλια:

  1. Απεργούν σε τι; Από την σύνταξη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΕΚΡΟΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΞ ΑΡΧΗΧΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ