Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωταθλήτρια Ελλάδος το καμάρι της Αλεξάνδρειας

Η Έφη Κολοκυθά ήταν η νικήτρια στο μήκος με 6,33μ., σ' ένα αγώνισμα που κρίθηκε στα τελευταία άλματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η αθλήτρια από την Αλεξάνδρεια έδειξε πως επανέρχεται και είχε καλά άλματα, όμως ήταν άκυρα. Τελικά κατάφερε στην έκτη προσπάθεια να «προσγειωθεί» στα 6,33μ. και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Η άλτρια του Μάκη Πάντου στο πέμπτο άλμα έκανε 6,27μ. και προηγούνταν, όμως η Βούλα Παπαχρήστου «απάντησε» με 6,29μ. στην τελευταία προσπάθεια και η Κολοκυθά δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και πήγε στα 6,33μ. Πολύ καλή και η Βασιλική Χαϊτίδου που ήταν τρίτη με 6,23μ. Η νεαρή να θυμίσουμε ότι έχει πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Έφη,μας κάνει όλους υπερήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στη αθλήτρια του νομού μας,ακόμη πιο πολύ της αξίζουν συγχαρητήρια διότι αγωνίστηκε με τα χρώματα της πόλης της. ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ