Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με εντολή Τσίπρα έρχονται πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία

Την Ελλάδα αναμένεται να οργώσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση, αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προγραμματίζει να στήσει κάλπες το φθινόπωρο. Με βάση, λοιπόν, αυτήν τη λογική, στην Κουμουνδούρου έχουν επεξεργαστεί ένα αναλυτικό σχέδιο περιοδειών, το οποίο στην πραγματικότητα θα έχει δύο στόχους. Κατ’ αρχήν, να κινητοποιήσει τους πολίτες στις περιοχές όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε στις προηγούμενες εκλογές με λίγες μονάδες διαφορά από τη Ν.Δ. Θεωρούν, δηλαδή, ότι μετά την πανδημία αυτό το ποσοστό έχει καλυφθεί και γι’ αυτόν τον λόγο μπορεί να δώσει τα πρωτεία στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Θεσσαλονίκη και οι όμοροι νομοί -δηλαδή Ημαθία, Πέλλα, Κιλκίς και Σέρρες- θα είναι οι επόμενοι σταθμοί για τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, τουλάχιστον δύο πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό πυρήνα του Αλέξη Τσίπρας, θα έρθουν στη Βέροια, προκειμένου να συναντήσουν μέλη και φίλους του κόμματος, ενώ θα υπάρξουν συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και διάφορες συνεντεύξεις τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

21 σχόλια:

  1. Αμφιβάλω αν θα στηθούν κάλπες το φθινόπωρο και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, αλλά και να στηθούν η αριστερά τι ακριβώς ονειρεύεται, ότι θα ξαναβγούν κυβέρνηση; Πιο πολλές πιθανότητες έχει η Φώφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νταούλι μη ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποιοι αδειοι τενεκεδες θορυβουν...

      Διαγραφή
    2. Μη στεναχωριέσαι έχουν εσένα εδώ.

      Διαγραφή
    3. Σίγουρα εισαι ο "πέρ εταίρο" εσυ. Που αυτα που καταλαβαίνει ς , ειναι μόνο το Λά Λα Λόλα. Και για να ειμαι ησυχος, ο γιατρός τι σου ειπε; Σε τόρνο πήγες να στρώσει λίγο τις άκρες;Τωρα θα ρωτήσεις, τι σχέση εχει ο τόρνος με το γιατρό; Αντε ρώτα.

      Διαγραφή
    4. Μεγαλος κουφιοτενεκες...

      Διαγραφή
  3. O ψεύτης και ο κλεφτης ,τον πρώτο χρόνο χαιροντε.

    Ο τσιπρας κλέφτης δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αντίθεση με τον Κούλη, για ψεύτης όσο και του Κούλη το περσινό 10% ανάπτυξη,το μικρότερο δημόσιο,το επιτελικό κράτος,οι επενδύσεις κτλ και όλα αυτά με 35 δις στο πορτοφόλι και την Ευρώπη στα πόδια του ξεδιαντροπα για τα ίδια πράγματα. Αλλά ξέχασα αριστερή παρένθεση ( αριστερή;). ΛΩΤΟΦΆΓΟΙ.

      Διαγραφή
  4. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω για την Ημαθία πόση θα είναι η διαφορά αλλά Πανελλαδικά θα εκπλαγουμε από τη διψήφια και μεγάλη διαφορά. Μπορεί και 20 μονάδες μπροστά ο Κουλης. Ο Αλ6ς θα πάθει κοκομπλοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλύτερο για τον απλό πολίτη, θα ήταν να πάθουν κοκομπλόκο και οι δύο, αλλά που να κόψει το μυαλό του Έλληνα ραγιά για τέτοια ανατροπή.

      Διαγραφή
    2. Να εισαι σιγουρος οτι αν το πιστευε ο Κουλης ηδη θα προγραμματζε εκλογες γιατι ξερει τι περιμενει την κοινωνια απο το Φθινοπωρο.

      Διαγραφή
  6. τα ειπαμε πολλες φορες, ο κουλης μετριος οι αλλοι ανυπαρκτοι- ασχετοι!
    ο καθενας διαλεγει και παιρνει (ψηφιζει;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουλολαγνος ο κύριος ή η κυρία ξέρει τι ψηφίζει,τον μέτριο ΑΞΙΟ. Και ανέχεται να ορίζει τη ζωή του ένας μέτριος, μεγάλες προσδοκίες.

      Διαγραφή
  7. ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΈΚΤΑΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά αμα χρωσταγε 270 μύρια στο κράτος, πολυκατοικία θα είχε γυάλινη αστραφτερή.

      Διαγραφή
  8. Μέχρι και ο Τσίπρας πήρε γραμμή για το μπάχαλο στην Ημαθία...
    Αλήθεια αφού η κυβέρνηση της ΝΔ είναι τόσο αποτυχημένη και αφού οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες υπέρ της ΝΔ γιατί ο Σύριζα δεν ζητάει εκλογές; χμμμ
    Λοιπόν σύντροφοι, ας μην το κουράζουμε το θέμα. Το φθινόπωρο έχει πίτσα χατ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι δαπιτες τα ίδια λέτε με δελτίο τύπου το πήρατε.

      Διαγραφή
  9. QUIZ για συριζαίους. Πόσες φορές επισκέφθηκε την Ημαθία ο Άχαστος
    Α. Μηδέν
    Β. Καμμία
    Γ. 125
    Ελεύθερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω ξερω οτι απο τοτε που πατησε ο αρχιγκανεμης ,χορταρι δεν φυτρωσε στην Ημαθια.

      Διαγραφή
    2. Σαν φίλος της ΑLCO στα δύσκολα,δεν ξέρω,δεν απαντώ. Καλός δεν είμαι Πέτσα το έμαθα το ποίημα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ