Quantcast

http://picasion.com/

Βόλος: Ιερέας σκότωσε γάτα στην αυλή του σπιτιού του - Του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ
Αντιμετωπίζει κάθειρξη έως 10 χρόνια
Του επιτέθηκε η γάτα, ενώ περπατούσε στην αυλή του σπιτιού του και προκειμένου να την αποφύγει, τη χτύπησε με το σκουπόξυλο που κρατούσε και τη σκότωσε… Αυτά φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή που τον επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται, ο 88χρονος συνταξιούχος ιερέας, που κατηγορείται ότι σκότωσε μια γάτα, την Κυριακή 30 Μαΐου, όπως αναφέρει το e-thessalia.gr. Συμφωνία ανακριτή-εισαγγελέα υπηρεσίας ο 88χρονος συνταξιούχος ιερέας αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ο 88χρονος νοσηλεύεται, καθώς μετά το περιστατικό αισθάνθηκε αδιαθεσία, αφού του επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ… Ο 88χρονος κατηγορείται ακόμη ότι τοποθέτησε σε πλαστική σακούλα τη σκοτωμένη γάτα και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Ωστόσο η ενέργειά του δεν πέρασε απαρατήρητη από νεαρό, που φέρεται να είδε τη σκηνή και να ενημέρωσε την Αστυνομία. Αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου αναζήτησαν τον ιερέα και τελικά τον συνέλαβαν τη Δευτέρα το απόγευμα, με την κατηγορία της ζωοκτονίας. Ο ιερέας αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται, ενώ του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα δίωξη για ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος. Ωστόσο λόγω της κατάστασης της υγείας του απολογήθηκε χθες στην κλινική, όπου νοσηλεύεται. Ο 88χρονος αντιμετωπίζει την πιθανότητα επιβολής ποινής κάθειρξης μέχρι 10 χρόνια και χρηματική ποινή από 300 έως 1.000 ημερήσιες μονάδες, ύψους καθεμίας από 50 έως 200 ευρώ, εφόσον κατά την τέλεση της πράξης χρησιμοποιήθηκε βία ή οπλοφορούσε (νόμος 4711/2020).

20 σχόλια:

  1. Ο πακιστανοι στο κορωπι που κανανε αποπειρα βιασμου στην 22χρονη χτες θα πανε πλημελημα.
    Γατες οι νομοθετες και η δικαιοσυνη και η πολιτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά που τον έκλεισαν μέσα 88 χρονών...δεν ξέρεις τι άλλο ειναι ικανός να κάνει...
    Ρεεε σοβαρευτειτε λίγο...Θα σας πεθάνει μέσα στη φυλακή...Έξω κυκλοφορούν βιαστές, δολοφόνοι και εσείς κλείνετε μέσα έναν υπερήλικα; Προφανώς και δεν ηταν σωστό αυτό που εκανε, αλλά τι ψάχνετε να βρείτε με έναν παππού ; εχουμε παππούδες σε αυτές τις ηλικίες. Ξέρουμε τη νοοτροπία τους...Ξέρουμε ότι ειναι αγυριστα κεφάλια...Τι θα κάνουμε; θα τους κλείσουμε φυλακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άν σκότωνε άνθρωπο θα τη γλύτωνε πολύ φτηνά. Έχουμε χάσει το μπούσουλα, ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στις κότες. Ο ΘΕΟΣ να μας φυλάει στη μαγική χώρα που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ανοησια του νομου σε υπερτατο βαθμο! ναι, δεν πρεπει να εχουμε κακοποιηση των ζωων. ναι, να υπαρχουν ποινες αναλογες των παραπτωματων. ναι τα ζωα πρεπει να τα προστατευουμε. αλλα οχι με τετοιες δυσαναλογες ποινες. δεν ειναι δυνατον επειδη καποιος εριξε ενα - δυο χαστουκια να τιμωρειται σε 20 χρονια φυλακη και 200.000€ προστιμο!
    ειναι καιρος να σοβαρευτουν οι πολιτικοι και να αλλαξει αυτος ο απαραδεκτος νομος με τις υπερβολικες - ανοητες ποινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο αν το γατάκι ήτανε δικό σας θα καταλαβαίνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να υποθέσω όλοι εσείς που συγκρίνεται το ένα έγκλημα με το άλλο είστε όλοι χριστιανοι ορθόδοξη Ε? Είτε βασανίσεις σκοτώσεις ζώο είτε ανθρώπω είναι το ίδιο πράγμα. Είστε τραγικοί απλα! Σκοταδιστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς σχολιάζουμε φωστήρα, ότι αν σκοτώσεις ζώο την έβαψες, αν σκοτώσεις άνθρωπο δεν τρέχει και τίποτε. Το κατάλαβες τώρα;

      Διαγραφή
    2. Να μη κάνεις και εμβόλια που νωρίτερα σκοτώθηκαν χαμστεράκια στις δοκιμές. Τι διαφορά έχουν από τις γάτες?

      Διαγραφή
  7. Βασανιστές βιαστές κουμαρτζιδες...... Αυτό δεν είναι ιερωσινη..... Καμορα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει σημασία αν είναι γάτα σκύλος η άνθρωπος?? Για να σκοτώσει γάτα τόσο εύκολα τον καθιστά εν δυνάμει εγκληματία ανθρώπινης ζωής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες, δεν έχει;
      Εδώ, ακόμη και η δολοφονία ενός ανθρώπου έχει διαβαθμίσεις στις ποινές.
      Ας αφήσουμε τις υπερβολές που οφείλονται στην μεγάλη αγάπη προς τα ζώα και την προσπάθεια που γίνεται για την καλύτερη προστασία τους και ας κάνουμε λογικούς νόμους.

      Διαγραφή
  9. Αθώοι κρίθηκαν από το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης, δύο άνδρες που κατηγορήθηκαν για τον βιασμό 44χρονης με συνέπεια τον θάνατό της. Η γυναίκα, η οποία ήταν τοξικομανής, βρέθηκε νεκρή σε δρόμο της Βέροιας. Η ακροαματική διαδικασία κράτησε για πολλούς μήνες. Η ΕΡΤ έκανε αναλυτικό ρεπορτάζ από τα Δικαστήρια παίρνοντας συνεντεύξεις και αναλύοντας τις συνθήκες που επήλθε ο θάνατος της άτυχης κοπέλας. Mάλιστα, στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης μίλησε και ο δικηγόρος των δύο κατηγορούμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τους νόμους τους γεννάει η Βουλή. Υπάρχει ας πούμε, αυτός περι ευθύνης Υπουργών. Να την γλυτώνουν πάντα δηλαδή. Μετά , ερχεται ο δικαστής να δικάσει. Πόσο αυστηρός μπορει να εισαι σε εναν ογδοντάχρονο που ξεκούτιανε; Ο ανήλικος δικάζεται ως ενήλικος; Δεν ξεπλένω τον παπά. Οποιος δεν σεβεται τα ζώα, δεν σεβεται ούτε τους ανθρώπους. Μέγα λάθος του παπά και άδικη η δικαιοσύνη. Ωστόσο με σαράντα και πλέον χρόνια καταδίκη ο Αλβανός ναρκέμπορος στη Μύκονο, τον ξανάπιασαν έξω. Εξω, σε χρόνο ντε τε. Δικαιοσύνη σου λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Του επιτέθηκε γάτα-τίγρης στην πραγματικότητα. Μπούρδες και αυτό περί αδιαθεσίας. Η σκατοψυχιά του φταίει και να πάει φυλακή το καθίκι μαζί με το πρόστιμο των 30.000. Αν σκοτώσω άνθρωπο σίγουρα κάτι κακό θα μου έχει κάνει, αν σκοτώσω ζώο είμαι διπλά ένοχος γιατί το ζώο δεν έχει κακία για να με βλάψει, ειδικά ένα γατάκι. Παπατράγος που θα καίγεται στην Κόλαση. Ορισμένα γίδια συγκρίνουν άσχετα εγκλήματα με την ζωοκτονία απο σκατοψυχιά για να δικαιολογήσουν τον δολοφόνο. Γάτες να γεννηθείτε στην επόμενη ζωή σας για να δείτε πόσο απαίσιοι είναι οι άνθρωποι. Ηλίθιοι! Ντρέπομαι που ανήκω στο ίδιο είδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα δεν ανήκεις στο ανθρώπινο είδος,και με τον τρόπο που γράφεις για έναν ΟΓΔΟΝΤΑ ΟΚΤΑΧΡΟΝΟ άνθρωπο χωρίς να γνωρίζεις τι συνέβη ( ατύχημα, Αλτσχάιμερ, άνοια κτλ) σίγουρα είσαι εν δύναμη δολοφόνος. Όσο για την αδιαθεσία λίγο παράξενο για την ηλικία του όπως λες μπούρδες. Γιαυτον δεν ξέρω πόσο και αν είναι σκατοψυχος για σένα είμαι σίγουρος.

      Διαγραφή
    2. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

      Διαγραφή
  12. Ο ογδόντα οκτάχρονος παππούς έπρεπε να στείλει πρώτα εξώδικο,μετά από συστάσεις να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και αν δεν υπήρχε ανταπόκριση από το ζωάκι να ζητήσει περιοριστικά μέτρα. Το ζητούμενο είναι που να απευθύνονταν και αν είχε λόγω προχωρημένης ηλικίας το μυαλό να το κάνει. Πάντως αν σκότωνε τον ιδιοκτήτη της γάτας λιγότερα θα πλήρωνε. Γι'αυτό στην πυρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 30.000 € για ένα λυσασμένο γατί που επιτίθεται σε ανθρώπους. Μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ