Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαββατοκύριακο στην «Ψαροπούλα» για ολόφρεσκο ψάρι και όλα τα καλούδια της θάλασσας!

Ανοιχτά κάθε μέρα, όλη μέρα - Τηλ. 2331060199

Τι και αν η θάλασσα είναι μακρυά και δεν σκάει δίπλα της το κύμα... Η «Ψαροπούλα» έχει θαλασσινή αύρα, νησιώτικο περιβάλλον και ολόφρεσκα ψάρια, που μόλις βγήκαν από το βυθό και με μια επίσκεψη νιώθεις ότι ταξίδεψες σε κάποιο γραφικό λιμανάκι των Κυκλάδων, απολαμβάνοντας γνήσιες θαλασσινές γεύσεις και ολόφρεσκο ψαράκι. Η ψαριέρα της «Ψαροπούλας» είναι γεμάτη με όλα τα καλούδια της θάλασσας και σας περιμένει καθημερινά, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ!


Με ολόφρεσκα και εκλεκτά ψάρια, από τα μικρά, που τσιτσιρίζουν στο τηγάνι και συνοδεύουν υπέροχα το ουζάκι μας, μέχρι και τα μεγάλα, ιδιαίτερα ψάρια που μαγειρεύονται και σερβίρονται σωστά στην «Ψαροπούλα» και τα απολαμβάνουμε με ένα δροσερό κρασί.

Και φυσικά δεκάδες μεζέδες, ορεκτικά και σαλάτες. Με υψηλή ποιότητα και σωστές τιμές, η «Ψαροπούλα» αποτελεί χρόνια τώρα τον νούμερο ένα ψαρο-προορισμό στη Βέροια. Η ψαριέρα της κρύβει καθημερινά εκπλήξεις και νοστιμιές για όλα τα γούστα.

Θα τη βρείτε καθημερινά ανοιχτή, στην Λ. Στρατού 33 στη Βέροια. Τηλ. 2331060199.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ