Quantcast

http://picasion.com/

«Λας Βέγκας» η πλατεία Ωρολογίου: Άναψε το καινούριο σιντριβάνι!

Το νερό μπήκε. Ο ειδικός φωτισμός άναψε και το ολοκαίνουριο σιντριβάνι στην πλατεία Ωρολογίου προσφέρει πλέον ένα εντυπωσιακό θέαμα στους περαστικούς και τους θαμώνες της πλατείας. Οι εργασίες για την βελτίωση της πλατείας Ωρολογίου με την συντήρηση του σιντριβανιού, ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν μήνα και πλέον έχουν ολοκληρωθεί, με τους πρώτους πίδακες να αναβλύζουν το πρωί, ενώ σήμερα το βράδυ, με το που έπεσε το φως και άναψαν τα πολύχρωμα φώτα το θέαμα ήταν υπέροχο. Οι τελικές δοκιμές έγιναν και σύντομα το σιντριβάνι θα παραδοθεί στους πολίτες. Το βίντεο με την δοκιμαστική νυχτερινή λειτουργία ανέβασε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, γράφοντας «Για τους πολίτες της Βέροιας!» και με την υπόσχεση πως «Τα ωραιότερα έπονται!». Δείτε το βίντεο:

20 σχόλια:

  1. Γιατί δεν κάνουμε και καζίνο το κτίριο των παλιών δικαστηρίων; εκεί να δεις ζωή που θα πάρει η πλατεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βοργιατζίδης 46% στις επόμενες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ; ΕΜΈΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΊΖΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΆΝΙ ΑΠΌ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Epitelous na omorfinei ligo I plateia pou eixe marazosei tosa xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παλι καλα, εστω και μετα απο τοσα χρονια το εφτιαξαν. αρκει να εγινε σωστη δουλεια και να μη χαλασει-βουλωσει σε 2-3 μηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η καταστροφή τόσο της πλατείας Ελιάς τόσο και της πλατείας Ωρολογίου θλιβερή εικόνα για την πόλη!
    Δυστυχώς οι πολίτες δεν έχουν μνήμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έστω αυτό. Αναγκαία κίνηση. Καλή. Μαζι με τα αυτοκινητάκια, θα ζωντανέψει ο χώρος. Το μυαλό μας , να ειναι πάντα καθαρά. Ο βρομιάρης, να αισθάνεται άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε να δουμε και το ρολοι οπως υποσχοντουσαν προεκλογικα....ως τωρα φωτακια , ποδηλατακια και λουλουδακια εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εεε όχι και LAS VEGAS, ένα έκτρωμα είναι η πλατεία.Εφερα στην μνήμη μου πώς ήταν παλιά και πραγματικά μελαγχόλησα.Εσυ τώρα φίλε ΒΕΡΟΙΩΤΗ γιατί υποστηρίζεις τόσο το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής πραγματικά με ξενίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως επειδή είναι καλύτερα τώρα ανεξάρτητα δημοτικής αρχής φι....ρουλη.

      Διαγραφή
  10. Ο φωτισμός της πλατείας είναι ανεπαρκής. Δεν γίνεται να περπατάμε μες στα σκοτάδια. Είναι και ο ξύλινος διάδρομος ξεχαρβαλωμενος,τρέχουν και τα αυτοκινητάκια μες στα πόδια μας, θα σκοτωθούμε καμία ώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν ζητωκραυγαζουμε για τα αυτονητα γινομαστε γραφικοι, ετσι και οταν στον αλλο αιωνα, αν εγκατασταθει ωρολογι στην πλατεια, τα παιδια των παιδιων θα αναρωτηθουν, γιατι τοσα χρονια την ονομαζαν πλατεια Ωρολογιου.....χαλαρα μυαλα, χαλαρες παρεμβασεις χωρις Τελος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως οι Σαραντοβρυσες χωρίς σαράντα βρύσες, όπως η Ελιά χωρίς ελιές,όπως οι Λαδομυλοι χωρίς μύλους, όπως εσύ άνθρωπος χωρίς μυαλό!!!!!

      Διαγραφή
  12. Πές εναν που ζητωκραύγασε εδω. Ειναι επιτέλους, καλύτερα απο πρίν. Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ