Δράση εμβολιασμού Ρομά στην Αλεξάνδρεια

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας αντιλαμβανόμενος την σημαντικότητα του εμβολιασμού για όλο το κοινωνικό σύνολο κατά της Covid-19, στέκεται πάντα αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια αφορά στη διασφάλιση της υγείας και της κοινωνικής ευημερίας. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνει πως σύμφωνα με την Εθνική Εκστρατείας Εμβολιασμού της Covid-19, ενεργοποιείται δράση εμβολιασμού πολιτών Ρομά, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας. Ο εμβολιασμός βάση αυτού του προγραμματισμού, θα υλοποιηθεί για το μονοδοσικό εμβόλιο “Johnson & Johnson” στο πλησιέστερο εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο Παράρτημα του Κέντρου Κοινότητας στη Πλατεία Παπαντωνίου στην Αλεξάνδρεια και ώρες 8:00-16:00 και στα τηλέφωνα: 23330 – 23114 / 53129.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ