Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανετσίδου: «Πάλεψα μόνη μου, με όλη μου την ψυχή»

«Έχασα 5 κιλά για να αγωνιστώ σε άλλη κατηγορία»
Ο στόχος της Ολυμπιάδας έφτασε στο τέλος για την Βίκυ Πανετσίδου, η οποία αγωνίστηκε στο Παρίσι, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η Βεροιώτισσα αθλήτρια, με δήλωση της αναφέρει, πως έδωσε έναν δύσκολο αγώνα 
και χωρίς καμία απολύτως συμπαράσταση. Όπως τονίζει έπαιζε για το μετάλλιο χωρίς να έχει κανέναν στο πλευρό της! Μάλιστα, υπογραμμίζει πως αμφισβητήθηκε και πολεμήθηκε από ανθρώπους που θα έπρεπε να την προστατεύσουν. 

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή της:

«Δε μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι δε θα βρίσκομαι κι εγώ εκεί!
Είναι τόσο δύσκολο να χωρέσω τις σκέψεις και εμπειρίες μου σε μια δημοσίευση! Πάλεψα πραγματικά με όλη μου τη ψυχή, έκανα τα αδύνατα δυνατά, ώστε να καταφέρω να πάρω το 1 από τα 5 ολυμπιακά εισιτήρια (συνολικά ήταν 10 παγκοσμίως).

Τραυματίστηκα πολύ άσχημα, αμφισβητήθηκα και πολεμήθηκα από ανθρώπους που θα έπρεπε να προστατευτώ, ταξίδευα ΠΑΝΤΑ τελείως μόνη μου χωρίς προπονητή ή καν συναθλητή και με δικά μου έξοδα, έπαιζα για μετάλλιο, χωρίς κανέναν απολύτως δίπλα μου! 

Ως τελευταία πρόκληση αναγκάστηκα και έχασα 5 κιλά συνολικά για να αγωνιστώ σε άλλη κατηγορία από αυτή που θα έπρεπε και που διακρίθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Όμως τελικά δε μετανιώνω για τίποτα από όλα αυτά!

Γιατί διακρίθηκα, δόξασα τη σημαία μου στα πέρατα της γης, ταξίδεψα, έμαθα, γνώρισα καινούργιους ανθρώπους, και κυρίως έκανα αυτό που με κάνει ευτυχισμένη, ανακαλύπτοντας παράλληλα το πόσο δυνατός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και καταστάσεις έξω από τη ζώνη ασφαλείας του»!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ