Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρκούδα πέρασε από το Γιαννακοχώρι και άφησε τα... ίχνης της!

Ένα πρωτόγνωρο θέαμα αντίκρυσε ένας αγρότης στο Δήμο Νάουσας. Περπατώντας μέσα στο χωράφι του είδε διάφορα κόπρανα, ολυμπιακών διαστάσεων που του έκαναν τρομερή εντύπωση. Προφανώς, τα ίχνη ήταν από μια μεγαλόσωμη αρκούδα που έτυχε να περάσει από εκεί πριν από λίγες μέρες.

Η αλλαγή του κλίματος και κυρίως η ανεύρεση τροφής, οδήγησε το τετράποδο ζώο να κατέβει λίγο πιο χαμηλά, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Άλλωστε οι αρκούδες φημίζονται πως έχουν τρελή αδυναμία στα κεράσια και το Γιαννακοχώρι φημίζεται για την περίφημη παραγωγή του. Δείτε το αποτύπωμα που άφησε η συγκεκριμένη αρκούδα στο χωράφι:


1 σχόλιο:

  1. Τα κόπρανα της αρκούδας είναι ακριβώς τα ίδια σε όψη με τα ανθρώπινα, με τη μόνη διαφορά ότι είναι πολύ περισσότερα σε ποσότητα.Στη φωτό βλέπουμε καθαρά τα κουκούτσια απ τα κεράσια που έφαγε η αρκούδα και τα οποία φυσικά και αφόδευσε εφ όσον ήταν αδύνατον να τα χωνέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ