Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοιχτό παράθυρο για προνόμια στους εμβολιασμένους

Aνοιχτό «παράθυρο» για προνόμια στους εμβολιασμένος άφησε ο Στέλιος Πέτσας. «Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, o Στέλιος Πέτσας, αναζωπυρώνοντας ξανά τη συζήτηση. Ο Στέλιος Πέτσας, μάλιστα, έφερε και παράδειγμα προνομίων που θα μπορούσαν να δοθούν, όπως η μεγαλύτερη κίνηση εντός κι εκτός επικράτειας και η δυνατότητα επίσκεψης σε χώρους που τώρα είναι κλειστοί.

Ο κ. Πέτσας εξήγησε ότι αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα και εκτίμησε πως στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός. Σχετικά με τα εμβολιαστικά κέντρα ανέφερε πως αρχικά είχε ειπωθεί για 1018 όταν γινόταν ο πρώτος σχεδιασμός ενώ πλέον έχουν φτάσει 50% πάνω από τον αρχικό σχεδιασμό. Παράλληλα σημείωσε πως «είναι καλύτερο να κάνεις το πιο γρήγορο εμβόλιο παρά να περιμένεις την πιο εξεζητημένη επιλογή».

7 σχόλια:

  1. τρεξτε παιδια μην χασετε.
    δεν θελω τα προνομια μιας κυβερνησης συμμοριας.
    αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ χαλαρά φίλε-μην μασάς ψέμματα είναι όλα
      μόνο μην νοσήσει κανάς δικός σου άνθρωπος πρόσεξε..
      νούμερο

      Διαγραφή
  2. Προνόμια; Οι ίδιοι που μας φτωχηναν, μας πρόδωσαν, μας πήραν τις δουλειές μας, κλείσανε τα παιδιά μας κ εμάς μέσα στα σπίτια μας που θέλουν να μας τα πάρουν κ αυτά, μας λένε ότι οι μετανάστες θα μείνουν εδώ μόνιμα για να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα, οι ίδιοι αυτοί τι προνόμια μπορούν να δώσουν; καμία σφαίρα στο κεφάλι ίσως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας δίνουν εμάς που κάναμε εμπολιο, κουπόνι για φρεντο εσπρέσο και κρουασάν. Από γν χτες αλυσίδες.
    Να πάνε οι ψεκασμενοι να πληρώνουν ενω εμείς κούτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H KYBERNHSH AUTH THA PESH SE MIA NYXTA,,,,,DIABASTE STHN PALEA DIATHYKH TH EPATHE O BALTASAR,,,,SE MIA NYXTA,,,,POU EXASE TA PANTA STHN BABILONIA,,AKRIBOS TO IDIO THA SYNBH KAI EDO,ME DIAFORETHKO TROPO,,SOSTA TO EPISHMANE ,EINE SYMORIA,,KTL KALH EUDOMADA NA EXOUME ,,XRHSTOS ANESTH,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χ ΚΥΜΠΕΡΝΧΣΧ ΑΟΥΤΧ ΤΧΑ ΠΕΣΧ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΞΤΑ,,,,,ΝΤΙΑΜΠΑΣΤΕ ΣΤΧΝ ΠΑΛΕΑ ΝΤΙΑΤΧΥΚΧ ΤΧ ΕΠΑΤΧΕ Ο ΜΠΑΛΤΑΣΑΡ,,,,ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΞΤΑ,,,,ΠΟΟΥ ΕΞΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΧΝ ΜΠΑΜΠΙΛΟΝΙΑ,,ΑΚΡΙΜΠΟΣ ΤΟ ΙΝΤΙΟ ΤΧΑ ΣΥΝΜΠΧ ΚΑΙ ΕΝΤΟ,ΜΕ ΝΤΙΑΦΟΡΕΤΧΚΟ ΤΡΟΠΟ,,ΣΟΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΧΜΑΝΕ ,ΕΙΝΕ ΣΥΜΟΡΙΑ,,ΚΤΛ ΚΑΛΧ ΕΟΥΝΤΟΜΑΝΤΑ ΝΑ ΕΞΟΟΥΜΕ,,ΞΡΧΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΧ,,,,,,,,

      Διαγραφή
  5. Προνόμια τα αυτονόητα; έχουμε γεμίσει καλούς ανθρώπους τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ