Quantcast

http://picasion.com/

Εκπαιδευτική δράση της Τροχαίας στο 4ο Δημοτικό

Τις εκπαιδευτικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής συνεχίζει το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας. Το πρωί της Τρίτης βρέθηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, όπου οι Αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να δείξουν στους μικρούς μαθητές πώς να κυκλοφορούν με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας και τα γυαλιά προσομοίωσης του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας. Οι δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας σε μαθητές δημοτικών σχολείων, έρχεται να μυήσει τους λιλιπούτειους πολίτες στους κανόνες κίνησης και ασφάλειας του οδικού δικτύου, είτε ως πεζοί σήμερα, είτε αργότερα, όταν φτάσουν σε ηλικία οδήγησης να έχουν γαλουχηθεί με τις σωστές πρακτικές.

Την φωτογραφία ανέβασε στην επίσημη σελίδα της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, με την λεζάντα «Επενδύουμε στην Οδική Ασφάλεια από μικρή ηλικία!».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ