Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Oticon More»: Το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο με ενσωματωμένο Νευρωνικό δίκτυο

Διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή στο Ευήκοον Βενιζέλου 39
Το Oticon More μεταφέρει την επαναστατική τεχνολογία BrainHearing ™ στο επόμενο επίπεδο, με ένα πολύ εκπαιδευμένο, ενσωματωμένο Νευρωνικό δίκτυο (DNN) που εκπαιδεύτηκε με 12 εκατομμύρια πραγματικούς ήχους. Δίνει στον εγκέφαλο περισσότερες από τις πληροφορίες που χρειάζεται για να κατανοήσει τον ήχο. Χωρίς περιορισμούς από παραδοσιακούς αλγόριθμους επεξεργασίας, εκπαιδεύσαμε το νευρωνικό δίκτυο(DNN) με 12 εκατομμύρια ήχους από την πραγματική ζωή, ώστε να μπορεί να μάθει τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χειριστεί απρόσκοπτα όλα τα περιβάλλοντα ήχου με απαράμιλλη ακρίβεια και ευκρίνεια, για τη βέλτιστη υποστήριξη του εγκεφάλου.

Γρήγορη φόρτιση για χρήση μιας ολόκληρης μέρας

Εξαιρετική ποιότητα ήχου με το στιλ και τις πρωτοποριακές δυνατότητες που θέλετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, όλα σχεδιασμένα σε μία συμπαγή συσκευή. Το νέο Oticon More είναι διακριτικό και επαναφορτιζόμενο. Η μπαταρία του παρέχει μια ολόκληρη ημέρα χρήσης, μετά από μόλις τρεις ώρες φόρτισης! Καλύτερη κατανόηση της ακοής και της ομιλίας σε διάφορα περιβάλλοντα, χωρίς μπαταρίες μιας χρήσης, που σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία και απόβλητα. Επίσης διαθέτει γρήγορη επαναφόρτιση 30 λεπτών για επιπλέον έξι ώρες ισχύος!


Καλύτερη κατανόηση λόγου με λιγότερη προσπάθεια

Επειδή το Oticon More δίνει στον εγκέφαλο πρόσβαση σε περισσότερο ήχο, διευκολύνει τον εγκέφαλο να κατανοήσει την ομιλία.

Ταυτόχρονα, το Oticon More αποδεικνύεται επίσης ότι μειώνει την προσπάθεια ακρόασης, επιτρέποντας στους ανθρώπους να θυμούνται ακόμη περισσότερα από αυτά που λέγονται.

Ευήκοον
Βενιζέλου 39 Βέροια
23310 74625





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ