Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θετικά και αρνητικά σχόλια για την επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Νάουσα

Πολύ συζήτηση έχει ξεσπάσει στην Ημαθία για την έλευση της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στις επετειακές εκδηλώσεις για την 199η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας. Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη ήρθε στην Ηρωική Πόλη με ιδιωτικό ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο. Στα social media άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον ερχομό της κ. Αγγελοπούλου στην Ημαθία και εκφράστηκαν διαφορετικές απόψεις για την εν λόγω προσωπικότητα. Μάλιστα, κάποιοι εξέφρασαν την γνώμη πως δεν γίνεται μια επιχειρηματίας να ανάγεται σε θεσμικό πρόσωπο και να λαμβάνει τέτοιου είδους τιμές.

Από την άλλη πλευρά, πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν με καλό μάτι την επίσκεψή της στη Νάουσα. Θεωρούν πως η παρουσία και το ενδιαφέρον της για την περιοχή μας, μπορεί να έχουν θετικά και ευεργετικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς. Όπως σημειώνουν η εξωστρέφεια και οι «υψηλές παρουσίες» δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. 

Στην φωτογραφία βλέπετε την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» να συζητά με τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Καρανικόλα, τον βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη και τον υφυπουργό οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο. 

11 σχόλια:

  1. Σαν τον Κιάνου Ρίβς στο Μatrix ήταν ντυμένη.

    Οι πολίτες της Ναουσας, επειδή αντιλαμβανοντε το βάρος της ειδικής επιτροπής για την επέτειο 200 ετων απο την απελευθέρωση της Ελλάδος και την τιμητική παρουσία της προέδρου στην πολη ,πλημύρισαν την πλατεία της ηρωικής πολης.
    Στο πάρκο όμως και στα γύρω καφε.

    Στη τελετή ήταν ,η προεδρος ,οι βουλευτες ,αρκετοί δεσποταδες, αρχιμαδριτες ,άτομα ασφαλείας με κουστούμια.
    Ο λαος στα καφε,και το κολονάκι στη τελετή.

    Κάποιο λακο εχει η φαβα.
    Η, ο κόσμος είναι αδιάφορος για το αίμα των προγόνων ,η, ξύπνησε και κατάλαβε οτι κάποιες τελετές γίνονται ,για να γίνονται και οχι για τον σκοπο που εξυπηρετούν.
    Εγω επινα καφε ,και άκουγα στο βαθος ,ψαλμωδιες . . .και τους προγόνους μου τους τίμησα, παλιότερα ,ντυμένος εκεί στο βραχο με τη παραδοσιακή φορεσιά χωρίς οι επισκέπτες να κατεβαίνουν με ελικόπτερα και να είναι 32 παπαδες και 20 βουλευταδες ...........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε μωρέ κομπλεξικοί Ναουσαιοι. Ουτε τα έντερα τους δεν χωνευουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια, αλλά αν είχαμε την Γιάννα το 1821 θα ελευθερώναμε ακόμα και την Κωνσταντινούπολη, χωρίς να πέσει ούτε σφαίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ΓΙΑΝΝΑ ειναι μεγαλη κυρια και μ οτι ασχολειται το δινει αξια. μακαρι να ειχαμε τετοια προσωπα και στην πολιτικη. για βαλτε στην σύγκριση της δυο κυριες της χωρας. την ξερετε και την ξερουμε ολοι μας την αλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το λες αυτό;
      κάνεις πως δεν ξέρεις ποια είναι η της Βέροιας;

      Διαγραφή
    2. Εάν δούμε τι πραγματικά σερβίρουν για το 1821, δεν θα χαρούμε. Οταν εχεις στη διάθεσή σου εκατοντάδες εκατομμύρια για δαπάνη, κάνεις το άσπρο μαύρο. Αξια θα ήταν η κυρία, εάν εβαζε το χέρι στην τσέπη της και οχι στη δική μας. Ειναι στον κόσμο της και αφου μπορεί, καλά κάνει. Ποιος θα ανεχόταν και για πόσο, όλους εμάς; Και αφου καίγεται τόσο πολύ για την ιστορία και επειδή δινει αξία σε οτι πιάνει, ας ρίξει μια ματιά στα βιβλία ιστορίας των παιδιών μας , για να τα πετάξει και να κάνει άλλα. Το επίπεδο γνώσης της ιστορίας των νέων, ειναι για κλάματα. Και δεν φταίνε οι νέοι. Καλό το glamorous, οι δεξιώσεις και τα τραπεζώματα για την ματαιοδοξία μας, πάνω στις πλάτες και το αίμα άλλων αλλά, μόνο αυτα, ειναι ύβρις και ντροπή μας.

      Διαγραφή
    3. Αληθεια ποιος ειναι ο πραγματικος ρολος της επισκεψης;;; ο καταλληλος να το ενημερωσει με αληθεια ομως ειναι ο Δημαρχος. Δεν μας ειχαν συνηθισει σε τετοια επισημα ευτραπελα

      Διαγραφή
    4. Τσε,αν νομίζεις ότι οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες θα γράψουν την ιστορία με αλήθειες,με ξεπερνάει....

      Διαγραφή
    5. Εχεις δίκιο 10 Μαΐου 2021 - 7:01 μ.μ.
      Απλά το αναφέρω για να μην ξεχνιόμαστε. Το κανονικό, δεν ειναι αυτό που μας πουλάνε.

      Διαγραφή
  5. ΡΕ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΓΕΡΑΚΙΝΑ! ΔΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ