Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (10/5 - 16/5)

Το δυναμικό Εξάγωνο του Άρη στον Καρκίνο και του Ουρανού στον Ταύρο, θα μας προσφέρει, την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, απρόσμενα χαμόγελα, αλλά και αποτελεσματική δυναμικότητα! Γεγονότα και καταστάσεις έρχονται που ενδεχομένως να μας ξαφνιάσουν, αλλά με τον πιο θετικό τρόπο, αυξάνοντας τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στις ιδέες μας! Αν προσέξουμε τάσεις εγωισμού και παρορμητικότητας, η όψη αυτή θα μας προσφέρει αποτελεσματική θέληση, τόλμη, πάθος και δράση! Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης και του Νερού του 2ου δεκαήμερο.

♈ Κριός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς πρακτικά και ψυχικά και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου αγαπημένε μου Κριέ. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει για σένα ενάρξεις που θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις το εισόδημά σου. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, βοηθά στην δραστική επίλυση οικογενειακών και οικονομικών ζητημάτων. Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη, δέχεσαι την στήριξη και την συμπαράσταση φίλων και αγαπημένων προσώπων και παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σου! Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς επηρεάζοντας εσένα που είσαι γεννημένος 21-23/3 όπου σταδιακά βλέπεις επίλυση προβλημάτων του χτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη αλλά και το Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων, η ατμόσφαιρα στα αισθηματικά σου είναι ευχάριστη ενώ δεν λείπουν οι ευκαιρίες για νέα φλερτ και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να είσαι ανήσυχος όμως οι μέρες είναι επιβοηθητικές και έχεις και την ευκαιρία να δεις κάποια οικονομική άνοδο μετά από πρόταση που θα δεχθείς.

♉ Ταύρος

Γενικά

Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για σένα φίλε μου Ταύρε και σε ωθεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα μπροστά σου! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο σου σε βοηθά να ανανεωθείς με κάθε τρόπο, να επιμεληθείς την εμφάνισή σου, να βρεις και πάλι την διάθεση για δημιουργία, ενώ δεν θα λείψουν και οι φίλοι στο πλευρό σου που θα σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού δημιουργεί ευχάριστους αιφνιδιασμούς και χαρούμενα μηνύματα που σε ξεσηκώνουν. Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη, ηρεμείς εφόσον γίνονται κάποιες οικονομικές και επαγγελματικές διευθετήσεις. Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς την Παρασκευή και από αυτή την θέση ευνοεί εσένα που είσαι γεννημένος 21-23/4 όπου θα κατακτήσεις στόχους και επιθυμίες ενώ θα καλωσορίσεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιζητάς να επικεντρωθείς μονάχα σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα και σκέφτεσαι πολύ αυτό το διάστημα τους τρόπους που θα μπορέσει επιτέλους η αισθηματική σου ζωή να πάει καλύτερα. Η εβδομάδα έχει και ευχάριστους αιφνιδιασμούς που σε ξεσηκώνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και να προχωρήσεις προς μία νέα συμφωνία. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων στηρίζουν το εισόδημα σου ενώ δίνονται και οι ευκαιρίες να το ενισχύσεις σημαντικά.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ένας μεγάλος βραχνάς φεύγει σταδιακά από πάνω σου και οι μέρες σου γεμίζουν μηνύματα, επικοινωνίες και χαρούμενες δραστηριότητες που σε γεμίζουν φίλε μου Δίδυμε.Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, σε βοηθά να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα που σε επιβάρυναν.Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, σε βοηθά να βρεις άμεσα και γρήγορα επαγγελματικές και οικονομικές λύσεις. Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη, σου δίνει την δυναμική για σταθερές συμφωνίες αλλά και αποφάσεις που θα έχουν ισχύ στο χρόνο! Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς από αυτή την θέση ευνοεί για την ώρα εσένα που έχεις γεννηθεί 21-23 Μαΐου όπου δέχεσαι εύνοια για ένα ζήτημα επαγγελματικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά παιχνίδια φέρνει για σένα η νέα εβδομάδα αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε κάνουν ιδιαίτερα εξωστρεφή, αγαπητό, αλλά και .... ερωτικό. Το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα ενώ δεν λείπουν και οι ευχάριστες προκλήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι ιδανική για να κλείσεις εκκρεμότητες αλλά και να φύγει επιτέλους ένα μεγάλο άγχος από πάνω σου! Στα οικονομικά παρόλο που υπάρχουν αρκετά έξοδα, υπάρχουν και ευκαιρίες εσόδων μέσω ανανέωσης και αλλαγών της εργασίας σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Εβδομάδα δραστήρια αλλά και κοινωνική ετοιμάσου να απολαύσεις αγαπητέ μου Καρκίνε. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί και πάλι την κοινωνική σου ζωή και σε βοηθά να κάνεις τα βήματα για την κατάκτηση των επιθυμιών σου. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να εφαρμόσεις αλλαγές στη ζωή σου. Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη, βρίσκεις λύσεις σε θέματα εργασιακά και οικονομικά.Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς και από αυτή την θέση θα ευνοήσει πολυ περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί 21-23 Ιουνίου, όπου αναμένεται το επόμενο διάστημα ανοίγουν οι ευκαιρίες στη ζωή σου, δημιουργούνται νέες προοπτικές και έχεις την δυνατότητα νέων επαφών, νέων σχεδίων που θα σε ανεβάσουν πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτική δράση και εκπλήξεις αυτά είναι τα ερωτικά νέα της εβδομάδας για σένα φίλε μου Καρκίνε όπου σε βλέπω να είσαι πιο διεκδικητικός στον έρωτα.... Δεν παύει όμως να βυθίζεσαι και σε σκέψεις που σου γεννούν αμφιβολίες είτε φοβάσαι να εμπιστευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να λάβεις στήριξη για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και για να προχωρήσεις προς νέα πλάνα που θα σε ανεβάσουν πολύ. Στα οικονομικά οι μέρες βοηθούν την οργάνωση και τον προγραμματισμό.

♌ Λέων

Γενικά

Εβδομάδα ιδανική για να θέσει στόχους αλλά και για να κάνεις νέα όνειρα και σχέδια για την πορεία σου αγαπητέ μου Λέοντα.Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, προσφέρει το άνοιγμα και την προοπτική μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή ακόμα και της επίτευξης μίας επαγγελματικής προσδοκίας. Ατενίζεις το μέλλον φιλόδοξα και παύεις να κάνεις εκπτώσεις στον εαυτό σου! Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, ενεργοποιεί ακόμα περισσότερο τις επαγγελματικές εξελίξεις της περιόδου.Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη, δέχεσαι εύνοια για συζητήσεις, επαφές και αποφάσεις που θα ευνοήσουν στο έπακρο τις σχέσεις σου. Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς και από αυτή την θέση θα ευεργετήσει ψυχικά και οικονομικά εσένα που έχεις γεννηθεί 23-25 Ιουλίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι δεν λείπουν αυτές τις μέρες από την ζωή σου και την καθημερινότητά σου, όμως πλέον λειτουργείς και πιο υπεύθυνα και ασχολείσαι στα αισθηματικά μόνο με ότι μπορεί να έχει μία καλή και σταθερή πορεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα σου δίνει το “κλειδί” για να έχεις την επιτυχία που επιζητάς. Στα οικονομικά δίνονται λύσεις σε θέματα που σε ταλάνιζαν.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να κάνεις βήματα προόδου αλλά και να δουλέψεις αφοσιωμένα για ένα καλύτερο μέλλον αγαπητέ μου Παρθένε. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας στη ζωή σου, όπου τώρα ανοίγονται νέες προοπτικές, νέα σχέδια, και νέες προτάσεις όπου φαίνεται ότι σε ευνοούν και σου δημιουργούν το αίσθημα της χαράς. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, σε κοινωνικοποιεί και φέρνει πολύ όμορφες εκπλήξεις από το περιβάλλον σου! Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη, σταθεροποιούνται κάποιες αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον! Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς και από αυτή την θέση αναμένεται να στήριξη την ανάπτυξη νέων σχέσεων και συνεργασιών ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορεί να μην είναι η βασική προτεραιότητά σου όμως από εκεί που δεν το περιμένεις δέχεσαι τα νέα και τις προτάσεις που αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη για σένα. Ιδανικό διάστημα για μία νέα αισθηματική γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συζητήσεις και οι προτάσεις που δέχεσαι αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σου θα σε στηρίξουν για ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Στα οικονομικά παίρνεις ανάσα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Εβδομάδα ιδανική για να ανακτήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα αλλά και για να αφήσεις περισσότερο χώρο στην χαρά και στην ανανέωση στην ζωή σου αγαπητέ μου Ζυγέ. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, σε ευνοεί οικονομικά όπου μπορείς να βρεθείς κερδισμένος μέσα από κάποιον διακανονισμό, ή μέσω πώλησης/μίσθωσης/ έγκρισης δανείου. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, σου δίνει την δυναμική να ξεκινήσεις νέα επαγγελματικά πλάνα που θα σε στηρίξουν και οικονομικά. Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη, τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μία πιο σταθερή τροχιά. Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς, και απο αυτή την θέση θα βελτιώσει τις συνθήκες στην εργασία σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 22-24 Σεπτεμβρίου, προσοχή στα κιλάκια η ζυγαριά ανεβαίνει γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες προοπτικές ανοίγονται στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα ... Μία σχέση αρχίζει να μπαίνει σε μία πιο σοβαρή τροπή, ενώ αν δεν έχεις σχέση μπαίνει στη ζωή σου το άτομο που θα κάτσει καιρό δίπλα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου για να πετύχεις την πολυπόθητη ισορροπία και τα καταφέρνεις περίφημα. Στα οικονομικά η εβδομάδα σε βοηθά να έχεις κέρδος.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Εβδομάδα ιδανική για να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και σε πρόσωπα αγαπημένα, αλλά και για να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου σε θέματα εργασίας Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, σου δίνει την ώθηση να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κάνεις μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, στις σχέσεις σου είτε και να ξεκινήσεις μία νέα σταθερή επαγγελματική συνεργασία. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, σε γεμίζει με θετική ενέργεια ενώ συμβαίνουν και ευχάριστες αλλαγές στις σχέσεις σου.Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη σε βοηθά να βρεις λύσεις σε θέματα εργασίας αλλά και οικογένειας.Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς και από αυτή την θέση θα φέρνει την άνθιση των αισθηματικών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους μία εβδομάδα ικανοποίησης έρχεται στα αισθηματικά σου! Το νέο φεγγάρι σε βοηθά να πας μπροστά, παρακάτω και να ξεπεράσεις τις όποιες αισθηματικές δυσκολίες, κάνοντας μία νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες αποτελούν την λύση σε όποια επαγγελματική δυσκολία. Στα οικονομικά είναι ο καιρός να λάβεις οφειλόμενα χρήματα, παίρνεις ανάσα

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να ανασυγκροτήσεις την ζωή σου, την καθημερινότητά σου αλλά και για να αφήσεις περισσότερο χώρο για ανάλαφρες στιγμές με πρόσωπα αγαπημένα φίλε μου Τοξότη.Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, σε βοηθά να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα επαγγελματικά σου , ενώ θα νιώσεις και περισσότερη ευεξία. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, σου δίνει την ώθηση να δραστηριοποιηθείς άμεσα για να δεις εξελίξεις στα οικονομικά και εργασιακά σου. Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη,σταθεροποιείς αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς και από αυτή την θέση θα ευνοήσει ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την ψυχοσύνθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της, όπου δεν λείπουν τα ευχάριστα τετ-α-τετ που σε τονώνουν σημαντικά. Τις ημέρες αυτές ωστόσο θα νιώσεις και περισσότερη σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι ο καιρός να βάλεις μία τάξη, και να συγκροτήσεις νέα βήματα που θέλεις να ακολουθήσεις. Στα οικονομικά σου δίνονται λύσεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Μία δημιουργική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου όπου βλέπεις τον έρωτα να ανθίζει, αλλά και τα επαγγελματικά σου να ενεργοποιούν ευχάριστα. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί στο έπακρο τα αισθηματικά σου όπου τώρα είναι που γεννιούνται νέες επιθυμίες αλλά και νέα συναισθήματα που σε ανεβάζουν πολύ! Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, δίνει ώθηση παραπάνω στις ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις των ημερών. Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη, βρίσκονται λύσεις σε θέματα εργασίας και οικονομικών. Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς και από αυτή την θέση θα ευνοήσει εσένα που έχεις γεννηθεί 22-24/12 ώστε να προχωρήσεις δυναμικά προς νέες συμφωνίες, προτάσεις και γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι το πιο τυχερό ζώδιο στα ερωτικά για αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη σε κάνει να βρίσκεσαι στα “ντουζένια” σου και αναμένονται εξελίξεις αλλά και κατακτήσεις που θα σε ανεβάσουν πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέψεις, συζητήσεις και προτάσεις για τα επαγγελματικά θα στεφθούν με επιτυχία και θα σου δώσουν μία επιβεβαίωση σιγουριάς.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η στιγμή των αλλαγών είναι εδώ και οι μέρες που ακολουθούν σε βρίσκουν με ανανέωση ψυχική αλλά και συναισθηματική! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει νέες εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή! Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα και βάζεις νέες βάσεις για την πορεία σου! Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού σε ενεργοποιεί ευχάριστα για να κάνεις αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο. Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη, σε βοηθά να κατασταλάξεις στις ερωτικές σου επιθυμίες και να ωριμάσουν τα συναισθήματά σου! Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς και από αυτή την θέση θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων η αισθηματική σου ζωή ενεργοποιείται και υπάρχουν οι επαφές, τα μηνύματα, οι συναντήσεις που σου δίνουν ικανοποίηση και σε βοηθούν να πάρεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα είναι τεταμένο και με άγχος, όμως οι εξελίξεις που σκέφτεσαι να θέσεις μπρος θα γίνουν. Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία πολύ πιο ευνοϊκή εποχή.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου, όπου αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου ενεργοποιείσαι ομως και σε αλλαγές που τώρα είσαι σε ετοιμότητα να εφαρμόσεις αγαπητέ μου Ιχθύ.Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τρίτη 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει νέες προτάσεις, συμφωνίες, ειδήσεις και γνωριμίες που θα στηρίξουν τα προσωπικά σου σχέδια. Τα νέα είναι χαρούμενα και σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά τα δημιουργικά σου πλάνα. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σου και φαίνεται ότι το πάθος για αλλαγή σε εξιτάρει. Με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την Τετάρτη δίνονται λύσεις για ζητήματα οικογενειακά που σε απογοήτευσαν το περασμένο διάστημα. Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 29/7 βάζεις στα σκαριά νέα σχέδια και δέχεσαι ευκαιρίες που θα τονώσουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου η ερωτική σου ζωή γεμίζει δράση και συναίσθημα.... Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν όμως και οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο άτομο που θες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα καλό διάστημα για να προχωρήσουν κάποια σχέδια που είχες αφήσει στην μέση. Στα οικονομικά ο παράγοντας της τύχης σε ευνοεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ