Quantcast

http://picasion.com/

Τέλος από Αντιδήμαρχος ο Παλουκίδης

Την παραίτησή του από την θέση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας υπέβαλε σήμερα Δευτέρα 31 Μαΐου ο Κώστας Παλουκίδης. Μετά από συνάντηση που είχε το Σάββατο 29 Μαΐου με τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, έπειτα από τα όσα ειπώθηκαν από εκείνον στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο περί οικονομικών της Χούντας (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του veriotis.gr με κλικ εδώ), ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ολοκληρώνει την θητεία του στον Δήμο ως αντιδήμαρχος. Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε ο ίδιος, σε επικοινωνία του με το veriotis.gr. Όπως μας ενημέρωσε, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο ίδιος συνεχίζει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, στη διάθεση του Δημάρχου.

«Η θέση μου είναι αυτή, δεν αλλάζει. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα αμοιβαίας κοινής πορείας. Είχαμε ξεκινήσει κάποια πράγματα μαζί που θα ήθελα να τα ολοκληρώσω. Συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πάντα στη διάθεση του Δημάρχου», ανέφερε το veriotis.gr ο Κώστας Παλουκίδης.

13 σχόλια:

  1. Θα βρεις πολιτική στέγη. Ο Κασιδιάρης κάνει κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγκαλιές με τον Μαρκούλη ήθελες. Φάτη τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΌΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΛΟΥΚΙΔΗ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕΣ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΥΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μαν, μη φωνάζεις σε παρακαλώ μας ξεκούφανες!

      Διαγραφή
    2. 31 Μαΐου 2021 - 11:45 μ.μ. Εισαι πολύ καλός παίκτης. Ελπίζω η χαλαρότητά σου να ειναι απο άποψη και οχι απο εναν μπάφο ναααα.Το σχόλιό σου, όλα τα λεγτά.

      Διαγραφή
  4. Τι λέει...είναι στη διάθεση του δημάρχου??? Και τις ενεργειακές κοινότητες και τις διαφορές του...τις έκανε γαργαρα...ε ρε τι θα ακούσουμε ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο καλό καιρός ήταν... αποδείχθηκε ένα τίποτα...ημιμαθεια και μηδενικό αποτέλεσμα οσο υπηρέτησε...τωρα έδειξε το αληθινό του πρόσωπο...δεν αξίζει κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μπατσαρά τι κάνει... παρακολουθεί από το χωριό της.Ωρε που πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο παλουκιδης έπρεπε να εξαρει τα οικονομικά θαύματα της μεταπολίτευσης,εκτόξευση δημοσίου χρέους,εκτόξευση ανεργίας,καταβύθιση ΑΕΠ,εκτόξευση μετανάστευσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρεις εκτοξεύσεις μια καταβύθιση,μάπα οι πύραυλοι.

      Διαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑ παραιτησου εντελως. Δεν αξιζει να ασχολεισαι μετα κοινα.
    Εκει θα βρεις αργοσχολους και επαγγελματιες συμβουλους.Δεν ειπες καικατι κακο.Ειπες αληθειες.Οι αριστεροι ειναι μονο πατριωτες[τρομαρα τους]με ελευθερη δημοκτατια?????????????.
    O ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ εχει καταντησει γραφικός με το να ειναι παντα υποψηφιος.Ας αποσυρθει γιατι δεν εχει καμμια τυχη .Αλλα ειναι Δημοκρατης. Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ τον εβριζε και μετα αλλαξε τακτικη γιατι ειχε την στηριξη του. Αυτος ειναι ο ΜΠΕΣΑΛΗΣ πολιτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υποκρισία και θεατρινισμοί, σιγά μην σχίσετε κανένα καλσόν μυξοπαρθένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ