Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (31/5 - 6/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει ένα απόλυτα θετικό Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021! Όνειρα και βαθιές επιθυμίες, μπορούν να εκπληρωθούν με τη βοήθεια της φαντασίας, της δημιουργικότητας, της διεκδίκησης, αλλά και της ισχυρής θέλησης. Ο δυναμισμός του Άρη συνεργάζεται με τον ρομαντισμό του Ποσειδώνα και μπορούμε έτσι, να κάνουμε θαύματα, αν πραγματικά το θελήσουμε! Ο ρομαντισμός θα βρίσκεται στο ζενίθ του, ενώ με πρωταγωνίστρια την δημιουργικότητα και την έμπνευση, τα υψηλά ιδανικά, θα γίνουν επιτέλους πραγματικότητα! Τα ζώδια και οι ωροσκόποι, που ευνοούνται περισσότερο από την όψη αυτή είναι τα ζώδια του Νερού και της Γης, του 3ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά για σένα φίλε μου Κριέ με την ανακούφιση από την θετική εξέλιξη κάποιων οικογενειακών και επαγγελματικών υποθέσεων. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου και ως τις 27/6 αναμένεται να ενισχύσει το συναισθηματισμό σου αλλά και να βελτιώσει τις σχέσεις με την οικογένεια. Προσοχή στις θολές επικοινωνίες , στα ψέματα και στις παρεξηγήσεις ειδικά το σαββατοκύριακο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η βασική σου ανάγκη είναι να βρεθείς στην γνώριμη αγκαλιά του ατόμου που σε συνδέει μία αμοιβαία αγάπη και αυτές τις μέρες γεννιέται η νοσταλγία αλλά αφήνεις στην άκρη και τους εγωισμούς σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός που σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό όμως δίνονται και λύσεις. Στα οικονομικά σου δίνεται μία καλή ευκαιρία.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να δέχεσαι στήριξη από φιλικά πρόσωπα αλλά και να ικανοποιείσαι μέσα από την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιθυμίες σου! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα των αισθηματικών σου θα σε φέρει όμως και σε επαφή με άτομα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σου! Προσοχή στους οικονομικούς χειρισμούς τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος στους Διδύμους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν αρκετές επικοινωνίες στα αισθηματικά σου, όμως οι ισορροπίες είναι λεπτές και εκεί που μπορεί να υπάρξει συνάντηση και εκ βαθέων τρυφερή εξομολόγηση, εκεί μπορεί να σε πιάσουν οι γκρίνιες και τα παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα πιέζεσαι λόγω ότι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Στα οικονομικά υπάρχουν αναποδιές που σε πάνε πίσω.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα μεταίχμιο πριν την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου και οι μέρες σου είναι θολές μπερδεμένες ενώ έρχεσαι και σε επαφή με ζητήματα του παρελθόντος σου! Στα οικονομικά πιέζεσαι, αναζητάς λύσεις και θα σου δοθούν, σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η Αφροδίτη από τον Καρκίνο! Ο Ερμής ανάδρομος από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει να μην μπορείς να σκεφτείς καθαρά, μείνε μακριά από σημαντικές συμφωνίες ή συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άλλα θέλεις την μία, άλλα θες την άλλη έτσι και στα αισθηματικά σου δεν μπορώ να πω ότι είναι σταθερά ικανοποιητικές οι εξελίξεις. Σίγουρα τρώγεσαι με κάτι του παρελθόντος όμως δεν μπορείς να δεις λογικά κάποιες καταστάσεις στην παρούσα στιγμή και μπορεί πολύ εύκολα να πέσεις σε λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι αργές οι εξελίξεις όμως είναι απαραίτητο να αποφύγεις και τις «γκάφες» που μπορεί να σε εκθέσουν! Στα οικονομικά σταδιακά θα αρχίσεις να παίρνεις ανάσα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα είναι σαν σκοτσέζικο ντους για σένα αγαπητέ μου Καρκίνε. Από την μία πλευρά έχουμε την αντίθεση Άρη – Πλούτωνα που διεγείρει το πάθος, τον ανταγωνισμό προκαλεί όμως και συγκρούσεις. Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη από το ζώδιο σου και το τρίγωνό της με τον Δία θα σε βοηθήσουν στην πορεία της εβδομάδας να περάσεις καλά, να ανοιχτείς στον έρωτα αλλά και να λάβεις μία ικανοποίηση στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η στιγμή να ανανεωθείς, αρκεί να μην παραμείνεις προσκολλημένος σε αδιέξοδες τοξικές σχέσεις του χτες. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχουν κόντρες στις συνεργασίες σου, όμως η δημιουργικότητά σου αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει στην πρόοδο! Στα οικονομικά είσαι σε φάση αναμονής!

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα συνεχίζουν να σε απασχολούν τα αισθηματικά σου ή αναλογίζεσαι τις επιθυμίες που έχουν μείνει στην μέση και ανικανοποίητες. Επαφές με άτομα του παρελθόντος (φίλους ή πρώην ερωτικό σύντροφο) είναι μέσα στις τάσεις της εποχής. Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από τους φόβους και τις ανασφάλειές σου ετούτο το διάστημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι μπερδεμένος ενώ οι συνθήκες γύρω σου σου δίνουν το μήνυμα ότι πρέπει να είσαι εγκρατής είτε και να κάνεις κάποιες θυσίες προκειμένου να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην αληθινή αγάπη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου θέλουν την προσοχή τους ετούτη την περίοδο γιατί θα είναι κάπως άστατα είτε και εσύ θα λειτουργείς κάπως άτσαλα. Στα επαγγελματικά ο επιμένων νικά και παρ' όλες τις βολές ανταγωνισμού που δέχεσαι θα τα καταφέρεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους και η εβδομάδα μπορώ να πω ότι είναι κάπως χαοτική, με μπερδέματα όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, αλλά και τα προσωπικά σου! Θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αποφάσεις. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο έρχεται για να γλυκάνει τα ερωτικά σου ενώ το τρίγωνο της με τον Δία αναμένεται να φέρει μία πολύ όμορφη ερωτική εξέλιξη για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 25/8

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί η ένταση, το πάθος, ο ερωτισμός, αλλά και .... οι παγίδες της εξαπάτησης! Για το λόγο αυτό απόλαυσε την στιγμή αλλά κράτησε μικρό καλάθι και άφησε για λίγο αργότερα να κρίνεις καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις αλλά και γίνονται και παρανοήσεις που σε πάνε κάπως πίσω. Στα οικονομικά είσαι πιο ωφελημένος.

♎ Ζυγός

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ είναι δοσμένο στους στόχους σου, στα επαγγελματικά σου, σε όλες τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να δεις την αποκατάσταση. Με την αντίθεση Άρη – Πλούτωνα αναμένεται να βρεθείς σε ένταση στην πορεία της εβδομάδας, προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις για καβγάδες. Καθυστερήσεις σε ζητήματα σπουδών ή νομικών εγγράφων είναι μέσα στις τάσεις της εποχής λόγω ανάδρομου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν την λες και εύκολη την εβδομάδα στα αισθηματικά σου και ξέρεις γιατί; Πιστεύω ότι ξύνεις πληγές του παρελθόντος και συνεχίζεις να φθείρεσαι με καταστάσεις ή και ανθρώπους που σε αδίκησαν. Απέφυγε επικοινωνία με άτομο του χτες, σε πάει πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά παρόλο που οι συνθήκες δεν σε ικανοποιούν μπορώ να πω ότι θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις που θα σε θέσουν σε εγρήγορση. Στα οικονομικά λαμβάνεις μία ικανοποίηση.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ θα πρέπει να αποφύγεις την υπεραναλυτική και πολυσύνθετη σκέψη η οποία θα γίνει η αιτία να εκνευρίζεσαι να αγχώνεσαι. Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο των Διδύμων πάει πίσω τα προγράμματά σου όπου συμβαίνουν αναβολές ή και ματαιώσεις που σε αγχώνουν. Μην παρασυρθείς σε σκληρά λόγια με τα άτομα που αγαπάς! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα προσφέρει στην πορεία της εβδομάδας όμορφες διεξόδους για να αποφορτιστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποφεύγοντας την απόλυτη σκέψη και τα σκληρά λόγια η εβδομάδα μπορεί να κυλήσει όμορφα για τα αισθηματικά σου! Μία τυχερή ερωτική στιγμή να αναμένεις εσύ που γεννήθηκες στο 1ο δεκαήμερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στα επαγγελματικά σου και παρόλο που αγχώνεσαι και δεν τσουλούν όλα στους χρόνους που θα 'θελες θα τα καταφέρεις. Στα οικονομικά οι συνθήκες είναι πιεστικές.

♐ Τοξότης

Γενικά

Βρισκόμαστε στο μέσο χρονικό διάστημα των Εκλείψεων στον δικό σου άξονα φίλε μου Τοξότη και οι πιέσεις που δέχεσαι είναι πολλές. Γίνονται τώρα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου ενώ τα γεγονότα που διαδραματίζονται σε αποσυντονίζουν και σε κάνουν να νιώθεις αστάθεια. Μία ικανοποίηση στα οικονομικά αναμένεται να σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άλλα θέλεις, άλλα κάνεις, άλλα εννοείς και άλλα συμβαίνουν από αυτά που περίμενες. Το διάστημα αυτό για τα αισθηματικά σου είναι χαοτικό και παρόλο που το πάθος είναι κυρίαρχο η πλάνη δίνει ρεσιτάλ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προσπάθησε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις με τα άτομα που συνεργάζεσαι! Στα οικονομικά σου παίρνεις σημαντική ανάσα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει ιδιαίτερα δυναμικό, παθιασμένο, εκρηκτικό, ενώ δίνεις τον δικό σου αγώνα για να επιβληθείς των καταστάσεων και να ελέγξεις τα πάντα γύρω σου! Στα επαγγελματικά είσαι ανήσυχος και υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι σχέσεις σου αρχίζουν να βελτιώνονται και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο φροντίζει να ενισχύσει την συντροφικότητα και την ζεστασιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπαίνεις σε ένα εξαιρετικό διάστημα που σε βοηθά να ανανεωθείς και να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που ποθείς! Είναι μία καλή περίοδος και για μία νέα γνωριμία που θα σε τονώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να μην είσαι ανυποχώρητος και συγκρότησε πολύ καλύτερα την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου! Στα οικονομικά το κλίμα είναι ακόμα περιοριστικό!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Το άγχος είναι έντονο αυτό την εβδομάδα ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, όμως με την δημιουργικότητά σου φίλε μου Υδροχόε θα μπορείς να διαχειριστείς τις προκλήσεις! Στα αισθηματικά σου είσαι μπερδεμένος ή και σε μία ανασφάλεια, δεν λείπουν οι επαφές με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει σε θέματα ευεξίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τη μία θέλεις να δεις κάποιες καταστάσεις σοβαρά στα αισθηματικά, από την άλλη παρασύρεσαι από την επιπολαιότητα και μένεις ανικανοποίητος! Δεν είναι ιδανικό διάστημα για αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην παίρνεις αψήφιστα κάποιες καταστάσεις και μην τεντώνεις το σκοινί όταν πραγματικά δεν σε συμφέρει! Στα οικονομικά κυριαρχεί αστάθεια και αβεβαιότητα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Οι εκνευρισμοί και η θολούρα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ και είσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σου! Κάποιες κόντρες με το φιλικό περιβάλλον θα σε απογοητεύσουν! Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι (λόγω ανάδρομου Ερμή)! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία σε βοηθούν σταδιακά να απολαύσεις τον έρωτα ή και δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σου δίνουν χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος είναι έκδηλο όμως η περίοδος αυτή δεν σου εγγυάται την σταθερότητα! Αν είσαι Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου η εβδομάδα είναι εξαιρετική για μία τυχερή ερωτική εξέλιξη που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου κινήσεις πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές με εσένα να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να μην παίρνεις ρίσκα! Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ