Quantcast

http://picasion.com/

Κατασκευή πεζογέφυρας στο φράγμα του Αλιάκμονα - Γιατί όχι;

Θα συνδέσει το Βέρμιο με τα Πιέρια Όρη
Mια ενδιαφέρουσα πρόταση για την κατασκευή πεζογέφυρας στο σημείο της παλιάς γέφυρας στο Φράγμα του Αλιάκμονα έκανε ο Γιώργος Ουρσουζίδης. Ο πολιτικός μηχανικός και πρώην βουλευτής Ημαθίας δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια εικονική φωτογραφία (επεξεργασμένη από τον φίλο του Апостол Каймакис) που απεικονίζει μια πεζογέφυρα που θα βοηθήσει στην σύνδεση του Βέρμιου με τα Πιέρια Όρη. Πολλοί είναι εκείνοι, που εδώ και πολλά χρόνια, το ζητούν, πιστεύοντας στην ανάπτυξη αυτού του θαυμάσιου τοπίου ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Γιατί όχι;


31 σχόλια:

  1. Ως ιδεα πολυ καλη. Εξαλλου υπαρχει προβλημα με την κινηση των πεζων εδω και αρκετα χρονια απο την παλια γεφυρα.
    Το θεμα ειναι το οικονομικό, εαν υπαρχει χρημα τοτε υπαρχουν και ιδεες και λυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ενα τελεφερίκ που να ξεκινάει απο τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ίσα στο Δάσκιο. Να παγαίνουν ξεκούραστοι. Εργα πνοής του ΣΥΡΙΖΑ, που ατυχώς οι άχριστοι δεξιοί δεν βλέπουν την ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστερές προτάσεις,έργα πνοής του ΣΥΡΙΖΑ που ατυχώς οι αχρειστοι δεξιοί( σαν εσένα) δεν βλέπουν την ανάπτυξη με την κατασκευή του καζίνο στο Ελληνικό κόστους όσο 100 γέφυρες. Απάντηση ασορτι με το IQ σου ,αν το αντιληφθείς φυσικά!

      Διαγραφή
    2. Εσυ το βιολί σου. Σου θίξαμε τα κολητάρια του ηθικού πλεονεκτήματος.
      Στο αι2 μας τι λέει ο καθε ουρσουζίδης τώρα. Μόλις χτες ηταν εξουσία. Τωρα ξύπνησε; Αντε να δω πότε θα προτείνει ποταμόπλοια απο Μεσάγγαλα - Αγκαθιά. Την δουλειά του την εκανε. Για τον τόπο μας εκανε κάτι;

      Διαγραφή
    3. Δεν εθιξες κανένα κοληταρι ηθικού πλεονεκτήματος, απλώς τον εγκέφαλό μου που λειτουργεί ολόκληρος, σέ αντίθεση με τους περισσότερους εδώ μέσα που για άλλους δουλεύει μόνο το δεξιό μέρος ή μόνο το αριστερό. Μια σωστή ιδέα είναι σωστη όποιος και αν τη λέει.

      Διαγραφή
    4. Οταν η κακια των πολιτων κατα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνα την λογικη καταντα ηλιθιοτητα και μισος προς τους συνπολιτες

      Διαγραφή
  3. άσε μας ρε Ουρσουζίδη, όταν ήσουν στα πράματα τι έκανες? μας έφερες του εισβολείς στην Ημαθία!! τώρα θυμήθηκες να κάνεις έργο!! ή δεν φαγατε αρκετα ή σας τελείωσανε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλη μια γέφυρα ,,Κούσιου,, δηλαδή; Πόσα χρόνια θα πάρει; Αφού εδώ και καιρό έχει γίνει πρόταση για πεζογέφυρα, γιατί δεν προχωράει;Ξέχασα φταίει για όλα ο κορωνοϊός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι δουλειά έχει η γέφυρα ,,καλατράβα, στον αλιάκμονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρα πολυ ωραια πρόταση ! Φυσικά θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά στο γενικο πλαίσιο αξιοποίησης- ανάδειξης της περιοχής! Χρειάζονται περισσότερες τέτοιες ιδέες που να αλλάζουν τον μέχρι τώρα συμβατικό και μίζερο τρόπο σκέψης που κρατάει παγιδευμένο το δυναμικό της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το οτι πρεπει να γινει γεφυρα πεζων δεν το συζηταμε, το θεμα ειναι οτι εαν το ελεγε καποιος αλλος, ο ουρσουζιδης σιγουρα θα ηταν απεναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν ήσουν στην Βουλή Ουρσουζίδη έτρεχες να ψηφίσεις την συμφωνια των Πρεσπών. Κάτσε τώρα εκει που εισαι και μην ασχοληθείς ξανα με την πολιτική. Μαυρο στον Μαυρογιαλούρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μεγαλύτερος υπερψηφοφορος που για αυτόν ,όλα καταλήγουν στη συμφωνία τον Πρεσπών,η ημι-μαθεια στο μεγαλείο της. Φαντάζομαι οπαδός του Γκορτσου ε?

      Διαγραφή
    2. Μα ειναι δυνατόν κάποιος να ξέρει κατι παραπάνω απο σένα; Το γκούγκλαρα , το τσεκάρισα. Όλοι ημιμαθείς, εκτός απο σένα. Αισχρή συνήθεια, να κοτσάρεις ταμπέλες όπου σου κατέβει. Απαξίωση σε οτι δεν σου μοιάζει.

      Διαγραφή
  9. Ο Δήμος Βέροιας και η νομαρχια,εχουν αφήσει τον Αλιάκμονα στην μητέρα φύση.

    Κανένα έργο που θα αποτελέσει αιτία να επισκεφτεί κάποιος τον νομο μας, η να εκδραμουν η βεροιωτες.

    Προχωρημένα πράγματα.

    Μελέτες, εργοτάξιο, εγκαίνια ποιος ασχολείται τώρα.

    Βάλανε την πινακίδα απαγορεύεται η είσοδος σε πεζούς και από τις δύο μεριές της γέφυρας που κατασκευαστηκε πριν 60 χρόνια επί καραμανλη(του θείου) και όσοι δε ξέρουν μπάνιο, να πάνε από τη γέφυρα της μελικης να περάσουν πεζή απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Απόστολος Καϊμάκης δεν έχει με τίποτε άλλο να σκοτώσει την ώρα του;.... Συμπληρώθηκε το τρίγωνο: Θάλασσα στα Τρίκαλα, τραίνο για την Κρήτη, κούνια-γέφυρα στον Αλιάκμονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντι να λες ανοησιες καλυτερα να πινεις καφε και οχι να προσβαλλεις με ονοματα αξεστε συμπολιτη

      Διαγραφή
  12. ΜΑΖΕΨΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ , ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΛΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Γιώργος δεν χόρτασε σαν βουλευτής και θέλει και έργο μάλλον να χορτάσει. Σα βουλευτής το μόνο που έκανε κ φάνηκε ήταν να μιλήσει στα Βουλγαρικά. Άσε ρε Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο βιογραφικό του, αναφέρει τις σπουδές ανωτάτης σχολής. Βουλγαρίας όμως. Το λέει; Αμ δεν το λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τελειο σε οποιον το σκεφτικε να προχωρισει το εργο ειναι τελειο και το θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ...ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ!

      Διαγραφή
  16. Μέ πρωταπριλιάτικο αστείο μοιάζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οκ, να γίνει η γέφυρα. Στο σημείο όμως, που θέλουν να την κάνουν, έχει πάει κανείς; από εκεί που θα ξεκινήσει και εκεί που θα καταλήξει, ένας χωματοδρομος είναι με δύσκολη πρόσβαση για πεζούς. Μακρυά από τα παγκάκια και οτιδήποτε άλλο. Οπότε, εκτός και αν σχεδιάζει να αξιοποιήσει την περιοχή περαιτέρω, η πρόταση είναι ουτοπική. Επίσης μέσα σε όλα αυτά, θα πρέπει να δώσει έγκριση ΚΑΙ η ΔΕΗ. Οπότε φέξε μου και γλίστρησα. Εδώ έχουμε τόσο όμορφη και υπέροχη λίμνη, δίχως να έχουμε κωπηλατικο όμιλο. Που δεν θέλει και πολλά χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλη η περιοχή του φράγματος χρήζει ανάπλασης και αναβάθμισης. Αποτελεί σήμερα τόπο διέξοδο για πολλούς πολίτες της Βέροιας και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και γεφυρες θελουμε αλλα και υδροπλανα να φερουμε στη λιμνη και ποταμοπλοια με συνδεση στον θερμαικο.δεν θέλει κόπο.θεληση θέλει και όλα γίνονται.και επιτέλους πρέπει να γίνει και κάποια σύνδεση σιδηροδρομική ή οδική Νάουσ-Πτολεμαις μεσω Βερμίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΥΣΙΚΑ Η "ΙΔΕΑ" ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ;;; ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ησυχάστε ρε παιδιά, εκλογές έρχονται όλοι κάτι λένε για να δηλώσουν παρόν. Είπε και ο Γιώργος να δηλώσει παρόν με κάτι που δεν είπε κανείς άλλος. Έργο πνοής και ανάπτυξης για τον τόπο ή γέφυρα, θα μας λύσει τα μισά προβλήματα του Νομού, θα φέρει μεγαλοεπενδυτές και θα εκτινάξει το Νόμο οικονομικά, κάνοντάς τον πρώτυπο σε όλη την Ευρώπη.
    Τώρα αν ο εργολάβος που θα κάνει το έργο τα (μαγκώσει) και φύγει με την ολοκλήρωση του έργου και το μόνο που αφήσει είναι τα 20 μαστόρια που θα δουλέψουν για 6 μήνες, είναι άλλη υπόθεση, η οποία δεν έχει και τόση σημασία.
    Ο άνθρωπος θέλει να κάνει στο μέλλον ως αντιπολιτευόμενος βουλευτής, ότι δεν έκανε στο κοντινό παρελθόν όσο ήταν κυβερνητικός βουλευτής.
    Αυτοί είναι και αυτοί είμαστε.
    Το (κουτόχορτο) είναι δωρεάν και είναι και εύπεπτο.
    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ