Quantcast

http://picasion.com/

«Coffee Go»: Η πιο απολαυστική στάση για οδηγούς περαστικούς αλλά και για καθιστούς!

Τέλειος καφές και σνακ, στο μοναδικό drive through καφέ της Βέροιας!
• Παραγγελίες μέσω efood και box
• Τηλ. 2331062623 - 2331063222

Ξεκινάς το πρωί για τη δουλειά σου; Ξεκινάς για εξόρμηση το Σαββατοκύριακο; Θέλεις έναν καφέ ή ένα σνακ στο χέρι σου στο λεπτό, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, χωρίς να χρειαστεί να ψάχνεις κάπου να σταματήσεις το αυτοκίνητο και χωρίς τα μπες - βγες; Το «Coffee go» στη Ν.Π.Ο. Βέροιας Θεσσαλονίκης, το πρωτοποριακό και μοναδικό drive through καφέ της Βέροιας είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ξεκίνα λοιπόν την ημέρα σου ή την εξόρμησή σου με τον καλύτερο τρόπο, με μυρωδάτο, τονωτικό καφέ και σνακ, εύκολα, απλά και στο λεπτό, χωρίς καν να χρειαστεί να βγεις από το αυτοκίνητο, καθώς η παραγγελία και η παραλαβή γίνεται από τη θέση του οδηγού!


Απόλαυσε τον 100% Arabica Artisti καφέ που προσφέρεται με νεράκι ή κρουσανάκι. Και τώρα που καλοκαίριασε, δοκίμασε δροσερά smoothies, απολαυστικά milkshakes, παγωτά, χυμούς, κρύες σοκολάτες bitter, λευκές, lila pause, ferrero και με διάφορες γεύσεις. Αναψυκτικά, σουρωτή με γεύσεις, και κρύο τσάι. Και αν θέλεις κάτι να τσιμπήσεις; Κρουασάν, κρύα σάντουιτς, πιτούλες και hot dog!


Και τώρα που τα καταστήματα άνοιξαν και πλέον μπορούμε να καθίσουμε για να απολαύσουμε κάπου τον καφέ μας, πάντα με ασφάλεια, το «Coffee go» μας ετοίμασε τον πιο cozy χώρο της Βέροιας για την έξοδο της με την παρέα μας. Με άνετο πάρκινγκ, άψογη εξυπηρέτηση, υπέροχο καφέ και ροφήματα και πολλές επιλογές σε αλμυρά ή γλυκά σνακ.




Εσύ απέκτησες την κάρτα πακέτου;

Αποκτήστε την κάρτα πακέτου και απολαύστε τον 7ο καφέ ΔΩΡΟ! Και επειδή ο καφές του «Coffee Go» αποτελεί την καθημερινή μας απολαυστική συνήθεια, δημιουργήθηκε για εμάς η κάρτα πακέτου, με την οποία, στους 6 καφέδες απολαμβάνετε τον 7ο καφέ ΔΩΡΟ! (ισχύει μόνο για το drive through).

«Coffee Go»: Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης για drive through take away και τραπεζάκια.
Τηλ. Παραγγελιών: 2331062623

«Coffee Go Bridge»: Βλάχων Ηρωίδων 62, Προμηθέας, στην Γέφυρα Κούσιου, για take away και τραπεζάκια.
Τηλ. Παραγγελιών: 2331063222



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ