Για το πάθος και την αποφασιστικότητα που υπάρχει στον Πανσερραϊκό ενόψει του αγώνα στη Βέροια μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών ο Θανάσης Γιανναράκης. Ο 22χρονος αμυντικός τόνισε ότι η τρίτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στην Α.Ε.Π. Κοζάνης ανέβασε τη ψυχολογία σε όλη την ομάδα ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του Πανσερραϊκού. Ο Θανάσης Γιανναράκης είπε στην ΕΡΤ Σερρών:
«Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Το θέλαμε. Το είχαμε βάλει στόχο μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη, δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια. Η ήττα από την Καβάλα δεν μας άρεσε κυρίως λόγω της εμφάνισης μας. Μας πείσμωσε. Η ψυχολογία μας έχει ανέβει. Πλέον προσεγγίζουμε διαφορετικά τα παιχνίδια και κοιτάμε αγώνα με αγώνα».
«Είναι ντέρμπι κορυφής μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι η άνοδος θα ξεκαθαρίσει και στις επόμενες αγωνιστικές. Θα κριθεί στη θέληση, στο πάθος και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Πρέπει να γυαλίζει το μάτι μας και να μην μασάμε τίποτα μέσα».
«Ο Κόντσι είχε φύγει για προσωπικούς λόγους στην Αργεντινή, επέστρεψε και χωρίς καμιά προπόνηση μπήκε μέσα και τα έδωσε όλα. Αυτό λέει πολλά. Τον πειράξαμε όλοι αλλά είναι τέτοιο παιδί που τα δέχεται όλα».
«Το κλίμα στην ομάδα όπως και την πρώτη χρονιά είναι τρομερό, όποιος έρχεται τον αγκαλιάζουμε με τη μία, δεν υπάρχουν κλίκες, είμαστε όλοι μια οικογένεια, μια γροθιά και δουλεύουμε όλοι μαζί».
«Η αλήθεια είναι ότι μικρός όταν αγωνιζόμουν στις ακαδημίες του Πανθρακικού, ερχόμασταν να παίξουμε στις Σέρρες και νιώθαμε δέος για τον Πανσερραϊκό γνωρίζοντας την ιστορία του και τη δύναμη του κόσμου του. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν τον σκέφθηκα καθόλου και είπα το ναι. Δεν σου κρύβω ότι πριν από αγώνες βλέπω βίντεο από παλιά παιχνίδια του Πανσερραϊκού. Πέρυσι διαπίστωσα το πόσο δύναμη δίνει ο κόσμος στην ομάδα όταν οι φίλαθλοι μας ακολουθούσαν και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς να ανεβάσουμε την ομάδα για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας και να τους ανταποδώσουμε την στήριξη. Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και όλοι να είναι σίγουροι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε την άνοδο».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Δημήτρης Πράπας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 10:30 μ.μ., στον
-
Προσοχή σκληρές εικόνες Ισχυρή χαλαζόπτωση πλήττει αυτή την ώρα την Εγνατία Οδό, έξω από την
-
Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας της: «Το παιδί μου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση»
-
Σοκ και βαθιά συγκίνηση έχει προκαλέσει στον ελληνισμό της Γερμανίας η τραγική εξέλιξη στην υπόθεση της 19χρονης Βασιλικής Σιδηροπούλου ,
-
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 χρονών η Βαρβάρα Ζησέκα . Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2026 και ώρα 1.00 μ.μ. στον
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Θοδωρής Παπαδόπουλος Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 12:00
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου 2026 στη διασταύρωση του Περιφερειακού της Βέροιας, όταν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα
-
Η περιπέτεια της Ραφαέλλας Μ., 15 ετών, έληξε σήμερα 22/07/26 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την
-
Ανταπόκριση: Αναστάσιος Βασιάδης Με αυθόρμητη και ενθουσιώδη συμμετοχή αναβίωσε και πάλι στο
-
Το καλοκαίρι του στη «Βασίλισσα» των Κυκλάδων απολαμβάνει ο Βεροιώτης δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης, ο οποίος βρίσκεται τις





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.