Quantcast

http://picasion.com/

«Ποτέ την Κυριακή» δηλώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας

Κάλεσμα προς τα μέλη του να μην ανοίξουν τις Κυριακές 16 & 23 Μαΐου
Κάλεσμα προς τα μέλη του, να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου 2021, απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «Η αιφνιδιαστική ΚΥΑ με την οποία "δίνεται η δυνατότητα" στα καταστήματα να λειτουργήσουν "κατ' εξαίρεση" τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Ως Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, καταγγέλλουμε τις όποιες μεθοδεύσεις  που ουσιαστικά αποσκοπούν στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. 

Η συγκεκριμένη απόφαση ευνοεί μόνο τις πολυεθνικές και τα πολυκαταστήματα, τα οποία διαχρονικά επιθυμούν την απελευθέρωση του ωραρίου. Πάρθηκε μια απόφαση για εμάς χωρίς εμάς.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους τις συγκεκριμένες Κυριακές. Η Κυριακή είναι και πρέπει να παραμείνει αργία». 





7 σχόλια:

  1. Δλδ μονο οι πολυεθνικες και τα πολυκαταστηματα θα δουλεψουν;εσεις δεν θα δουλεψετε;αλλα δεν θελετε να δωσετε μεροκαματο επιπελον 75% σε καποιον υπαλλληλο σας.ενα χρονο κλειστα και σας πειραξαν οι δυο Κυριακες..και αν μας ξανακλεισουν θα γκρινιαζετε μετα..συνεχιστε να εχετε τις τιμες στα υψη και να κοροιδευετε το Βεροιωτικο λαο με τετοιες τιμες,ενω οι μισοι ειναι ανεργοι και μετα να αναρωτιεστε γτ πανε Θεσαλονικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μπέρδεψες τη βούρτσα με την ...... άν δεν μπορείς να καταλάβεις και να ξεχωρίσεις απλά πράγματα, τότε μη σχολιάζεις. Όσο για τις τιμές, εσύ ειδικά ψώνιζε από όπου θες, δε θα στερηθεί η τοπική αγορά και κάποια τεράστια ποσά από σένα, φαίνεται από τη γκρίνια σου, ότι έχεις καβούρια στις τσέπες. Και δαγκώνουν άσχημα τα έρμα.

      Διαγραφή
  2. κανείς μας στα μαγαζιά τις Κυριακές, πρέπει να προστατευθεί η ελληνική οικογένεια και το Κυριακάτικο τραπέζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στους έμπορους της περιοχής και στον (ανεγκέφαλο, Ανώνυμος15 Μαΐου 2021 - 4:55 μ.μ.).
    Καλό το σλόγκαν («Ποτέ την Κυριακή»), απο την ταινία του Ζυλ Ντασέν, που υποδειλώνει την άρνησή σας να ανοίξετε έστω κάποιες Κυριακές, αντίθετα με την (καλώς ή κακώς) διεθνή εμπορική τάση,
    μόνο που στο τέλος της ταινίας η Μερκούρη παιθαίνει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί νομίζουν ότι θα επιβιώσουν με τέτοια μυαλά, σαν του (Ανώνυμος15 Μαΐου 2021 - 4:55 μ.μ.).
      Λες και δεν βλέπουν τα κλειστά μαγαζιά στην πόλη. Αυτοί νομίζουν ότι κλείνοντας τα μαγαζιά των άλλων θα έχουν λιγότερο ανταγωνισμό και άρα θα επιβιώσουν οι ίδιοι.
      Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται.
      Αν δεν συνεταιριστούν για να γίνουν μεσαία εμπορική επιχείρηση ΑΕ δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι. Το εμπόριο και η Ελλάδα άλλαξαν. Κάποιος θα πρέπει να τους το πει. Αλλά το κυριώτερο θα πρέπει να το καταλάβουν.
      (πάταξον μεν άκουσον δε)

      Διαγραφή
  4. Ποιοί μα@@@@ς ψωνίζουν Κυριακή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μισή Βέροια ήταν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και ψώνιζε. Ανάμεσά του και έμποροι που πήγαν να παραλάβουν εμπόρευμα χονδρική και το ξεφόρτωναν το βράδυ στα μαγαζιά τους στο εμπορικό κέντρο. Τους έβλεπε ο κόσμος από τα καφέ και το σχολίαζε.
      Καθήστε και αναρωτηθείτε εσείς (Ποιοι μ@@@@ς ψωνίζουν Κυριακή?) και μετά κλείστε τα μαγαζιά σας και πες τε σας φταίνε οι άλλοι.
      Δυστυχώς ή ευτυχώς οι έμποροι της Βέροιας ή της κάθε μικρής επαρχιακής πόλης δεν μπορούν να αναστρέψουν αυτή τη στιγμή την παγκόσμια αυτή τάση των αγορών. Πόσο μάλλον όταν περισσότερο από τη μισή Ελλάδα (έμποροι και καταναλωτές) θέλει την αγορά ανοικτή τις Κυριακές λόγω τουρισμού. Δεν είναι δυνατόν να επικρατήσει η άποψή σας έναντι των άλλων, σε μια άκρως τουριστική χώρα και μετά από μια 11ετή κρίση. Τι άλλο να σας πούμε για να το καταλάβετε; Η λύση δεν είναι (ποτέ την Κυριακή...), η λύση είναι, μεγαλώνετε τις επιχειρήσεις σας (υπάρχουν τρόποι...), κάνετε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές αγορές, χαμηλώνετε τις τιμές και ανοίγετε κάποιες Κυριακές. Αν σας φαίνονται ακατόρθωτα τότε λυπάμαι αλλά, βγαίνετε εκτός αγοράς.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ