Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εμβολιάστηκε ο Τσαβδαρίδης - «Παίρνουμε τη ζωή μας πίσω!»

Το κατώφλι του εμβολιαστικού κέντρο πέρασε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο Βουλευτής της ΝΔ δέχθηκε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον. Μάλιστα, μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια τόσο για την οργάνωση όσο και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Εμβολιαζόμαστε και παίρνουμε τη ζωή μας πίσω! Εξαιρετική η οργάνωση και στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου της Βέροιας! Συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό για τον επαγγελματισμό και την ευγένεια που επιδεικνύει καθημερινά!»

7 σχόλια:

  1. Έχει καταντήσει κουραστικό,να φωτογραφίζονται συνεχώς οι πολιτικοί που κάνουν εμβόλια.Αυτο που καίει τους Έλληνες είναι η τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία άρθρα! Δεν μας αφορά ποιος κάνει το εμβόλιο, ακόμα και ολόκληρη η γη να το ασπάζεται! Κάντε κάτι πιο δημιουργικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re verioti ti Mas niazi emaς pios ekane to emboleo k ti Kani o kathe bouleftis.ke emis simera klegame tin Moira Mas Ala den to sxoliases. Ligh sowarotita Tha itan kali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... δυστυχώς για κάποιους από εμάς, δε θα βγει σε παραγωγή εμβόλιο να μας φέρει πίσω τη ζωή μας.

    Όσοι μείναμε πισω(λόγω ηλικίας) και δεν πήραμε το δρόμο της ξενιτιάς για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, και όχι 10ωρη,11ωρη εργασία με 25,60 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O BERIOTHS ADERFE KANH REPORTAZ ,ESH AN THES DIABAZHS ,KAI AN THES SXOLIAZHS,,DEN SE YPOXREONH KANENAS,,,AN KAI MISO THN NEA DYMOKRATIA,,,,DEN SYNFONO GIA TO KOMEND ,STON BERIOTH,,KALH NYXTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Doewro reportaz adelfe mu. Ego den miso ta komata. Apla anarotieme giati prepi ego na wlepo ton kathe pikrameno na me plasari to emboleo. As afisun to kosmakis na Kani afto pu pistewo. Oxi toso diafimizi k lezanda. Eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ