Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Oticon More»: Το ακουστικό με γρήγορη φόρτιση για χρήση όλη μέρα

Δωρεάν δοκιμή στο κατάστημα Ευήκοον Βενιζέλου 39
Εξαιρετική ποιότητα ήχου με το στιλ και τις πρωτοποριακές δυνατότητες που θέλετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, όλα σχεδιασμένα σε μία συμπαγή συσκευή. Το νέο Oticon More είναι διακριτικό και επαναφορτιζόμενο. Η
μπαταρία του παρέχει μια ολόκληρη ημέρα χρήσης, μετά από μόλις τρεις ώρες φόρτισης! Καλύτερη κατανόηση της ακοής και της ομιλίας σε διάφορα περιβάλλοντα, χωρίς μπαταρίες μιας χρήσης, που σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία και απόβλητα. Επίσης διαθέτει γρήγορη επαναφόρτιση 30 λεπτών για επιπλέον έξι ώρες ισχύος!

Το Oticon More μεταφέρει την επαναστατική τεχνολογία BrainHearing ™ στο επόμενο επίπεδο, με ένα πολύ εκπαιδευμένο, ενσωματωμένο Νευρωνικό δίκτυο (DNN) που εκπαιδεύτηκε με 12 εκατομμύρια πραγματικούς ήχους. Δίνει στον εγκέφαλο περισσότερες από τις πληροφορίες που χρειάζεται για να κατανοήσει τον ήχο.

Ευήκοον
Βενιζέλου 39 Βέροια
23310 74625


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ