Quantcast

http://picasion.com/

ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι στο Τσερμένι - Δύο νεαροί στο Νοσοκομείο

Τροχαία ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Απριλίου 2021 στη Βέροια και συγκεκριμένα στο Τσερμένι, μεταξύ ενός ΙΧ και μιας μηχανής, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, αυτοκίνητο κατεβαίνοντας την οδό Μπότσαρη με κατεύθυνση την πλατεία Ωρολογίου και κινούμενο σε δρόμο προτεραιότητας, συγκρούστηκε με μηχανάκι που επέβαιναν δύο νεαροί άνδρες.
Από την σύγκρουση, το μηχανάκι με τους δύο νεαρούς κατέληξε στο οδόστρωμα και οι δύο επιβαίνοντες, ένας 20χρονος και ένας 22χρονος, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έχοντας υποστεί και οι δύο κάταγμα στο πόδι. Στο σημείο έφτασε άμεσα και κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας, όπου ερευνά τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος.





16 σχόλια:

  1. Περαστικά στα παιδιά!!!
    Αλλά τα μηχανάκια έχουν ξεφύγει!!!τρέχουν λες και θα χάσουν κάτι!! Οι δε delivery boy με 80km και προσπέραση!!
    Μητροπόλεως και πιερίων λες και βρίσκονται στην Εγνατία πάνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα πανε με 20 θα τους λες ότι αργήσανε και ότι σου έφεραν κρύα την πίτσα...άμα έχεις παράπονο βγες παρτα μόνος σου βλήμα

      Διαγραφή
    2. Δεν έχει σχέση με το αν αργήσουν την παραγγελλία. Είναι δύο τρείς από αυτούς που ούτε προσέχουν, και κάνουν άνω κάτω το κέντρο της πόλης.

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει θέμα τελευταία στη Βέροια με τα πιτσιρίκια με τα παπάκια είτε ντελιβερυ, είτε όχι.

    Μηνυμα προς ντελιβεραδες-πιτσιρικαδες

    Η υγεία είναι πάνω από όλα.
    Εκεί που είστε, ειμασταν πριν 30 χρόνια.
    Αν κάνεις ζημιά σε πόδι χέρι και σου αφήσει κουσούρι, στα 20 θα πονάει, στα 30 θα ενοχλεί, στα 40 θα χρειάζεται θεραπευτή, στα 50 θα σου απαγορεύσει να εργαστείς και στα 60 θα είσαι σακατης.

    Δεδομένου ότι λίγοι ντελιβεραδες (οι ίδιοι που τρέχουν σαν παλαβοι) θα σπουδάσουν κάποιο επάγγελμα που θα τους βιοποριζει με το μυαλό και όχι με χειρονακτικη εργασία οδηγεί στο πρόβλημα.

    Η τροχαία έχει τον λόγο.
    Πριν λίγα χρόνια οι ζηταδες είχαν καθαρίσει την πόλη.
    Τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα απλά δεν τους ελέγχουν, περνάνε από σημεία που βρίσκονται αστυνομικοί σαν να μήν είναι εκεί. Και κάθε Σαββατοκύριακο έρχονται και άλλα τέτοια μηχανάκια από τα γύρω χωριά γιατί το βλέπουν σαν παιχνίδι να τρέχουν με 80 μέσα στην πόλη με βγαλμένες εξατμίσεις και ψευτομαγκιές σε οδηγούς και πεζούς.

      Διαγραφή
  3. Οδηγό μηχανάκι χειμώνα καλοκαίρι ούτε ντιλιβερι είμαι ΟΤΕ κουριερ το έχω για την δουλειά μου τα περισσότερα αυτοκινιτα δεν τα βλέπουν τα μηχανάκια καμιά σημασία δεν δίνουν κ πολλοί κινιτο μα πόλοι κινητό τηλέφωνο την ώρα που οδηγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φταίνε τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν από τσερμενι, φταίει ο δήμος γιατί δεν τονίζει με φωτεινό τα stop και τα τρίγωνα προτεραιότητας όπως το γνωστό τρίγωνο επί της Πιερίων που δε σταματάει κανείς στη διχάλα προς νοσοκομείο, όπως έκαναν καποιοι δήμοι με led περιγραμματα.
    Κάποιοι νομίζουν ότι τα stop είναι διαφήμιση προφυλακτικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος που κατέβαινε απο το Τσερμένι, ειχε προτεραιότητα. Τελεία και παύλα. Οταν οδηγας , εχεις υποχρεώσεις και δικαιώματα. Εισαι συνεπής ή οχι, οδηγός. Γίνονται και στραβές. Μια τετοια περίπτωση ειναι και αυτή, πέρα απο το οτι τα παπάκια συνήθως , τρεχουν σα να ειναι μόνα τους στο δρόμο. Μακάρι να μην μείνει κανένα κουσούρι στα παιδιά. Πήραν το ακριβό μάθημα για μια ζωή. Περαστικά.

      Διαγραφή
  5. Ανάμεσα στο 20 και το 80 υπάρχουν και άλλες ταχύτητες. Μάθε να μιλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μηχανάκια πάντα τρέχανε και πάντα θα τρέχουνε πολύ. Το θέμα είναι ότι ενώ παραπονιούνται πως δεν τους βλέπουν οι οδηγοί των ΙΧ, δε βοηθούν να καταλάβει ο οδηγός του αυτοκινήτου τι θέλουν να κάνουν. Στρίβουν, κάνουν αναστροφή, φρενάρουν απότομα, όλα χωρίς καμιά προειδοποίηση. Ούτε φλας ούτε χέρι ούτε τίποτα. Πώς να καταλάβει και αυτός ο έρμος ο οδηγός του ΙΧ τι θέλει να κάνει το μηχανάκι. Καθίστε μια ώρα στο Ρολόι, να δείτε τι γίνεται σε κάθε μια από τις διασταυρώσεις που υπάρχουν εκεί. Του Κουτρούλη ο γάμος. Το φλας όλοι το έχουν για ομορφιά στο όχημά τους, είτε πρόκειται για ΙΧ είτε για μηχανάκι. Λογικό να γίνονται ατυχήματα. Και δε φταίνε ούτε οι πινακίδες ούτε η τροχαία. Φταίει που δεν υπάρχει στον δρόμο σεβασμός προς τους άλλους οδηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή η παρλαπiπα πως τα αυτοκίνητα δεν λογαριάζουν τα μηχανάκια να σταματήσει επιτέλους. Μόνο ανώριμοι πιτσιρικάδες έχουν τέτοιες αντιλήψεις και προσπαθούν με αυτήν την δικαιολογία να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Η κατάσταση με τα παπάκια στην Βέροια έχει ξεφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ.

      Διαγραφή
  8. Βρε δε το βουλωνετε ολοι λεω γω; Ολοι ολα τα ξερετε!
    Ολοι καναμε μαλακιες στην νεαρη ηλικια.
    Μακαρι να γινουν συντομα καλα τα παιδια...
    Χαιρομαι που δε παθαν κατι χειροτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρελλά Μηχανάκια ανάποδα σε μονοδρόμους. Αυτή η μάστιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ( ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΘΕΣΗ ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 50χλ/ω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με 50 χιλιόμετρα μέσα σε στενά. Είναι τρομερά μεγάλη ταχύτητα για τους τουρκόδρομους της Βέροιας.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ